بچه ها من هنوزم منتظرم ! خيلي در اين خصوص اطلاعات ندارم ببخشيد اگه خيلي سئوالم پرته ولي اگه ممكنه يه كمكي به ما بكنيد ... ببينيم چه كار بايد كنيم !:11:نقل قول:
Printable View
بچه ها من هنوزم منتظرم ! خيلي در اين خصوص اطلاعات ندارم ببخشيد اگه خيلي سئوالم پرته ولي اگه ممكنه يه كمكي به ما بكنيد ... ببينيم چه كار بايد كنيم !:11:نقل قول:
ببين دوست عزيز تصاوير full hd واقعي فقط بلوري پليرها روي فيلم بلوري پخش مي كنند! دي وي دي پليرهاي كه رزولوشن تا فول اچ دي افزايش ميدن فقط خطوط افقي و عمودي را افزايش ميدن و كيفيت با تصوير واقعا فوا اچ دي خيلي فرق داره.نقل قول:
فقط هم پليرهاي كه خروجي HDMI داره اين كار افزايش تصوير SD به HD انجام ميدن.
نه نمی رسه.یه مثال براتون از همین شرکت پایونیر میزنم.بلوری پلیر مدل BDP-120 با قیمت 320 هزار تومن هیچ موقع نمی تونه کیفیت تصویر پلیر مدل DV-LX50 به قیمت حدود 380 هزار تومن رو داشته باشه.نقل قول:
بلوری پلیرها کلا پلیرهای گرونی هستند.و تقریبا قیمتی 3 تا 4 برابر یه دی وی دی پلیر هم سطح خودشون رو دارند.
برای گوش دادن به موزیک با بهترین کیفیت (...,MP3,Audio cd, Audio DVD,FLAC)، حتمن باید یک DVD Player خرید؟ آیا دستگاه دیگری برای اینکار نیست؟
سی دی پلیر هم هست ولی با توجه به اینکه شما از audio dvd هم میخواید استفاده کنید بهترین گزینتون همون دی وی دی پلیر هست.نقل قول:
از Audio DVD میشه براحتی صرفنظر کرد، زیاد مهم نیست، باقی فرمت ها بیشتر مورد نیاز هستند.
سی دی پلیر خوب و با کیفیت چه مدلی هست؟ قیمتشون در چه حدودی است؟
از 100 هزار تومان هست تا حدود 100 ميليون توماننقل قول:
شما تو چه رنجي مي خواي؟
100 میلیون :18:.نقل قول:
من 100 تا 200 می تونم هزینه کنم.
حالا سی دی پلیر چه شکلی هست؟
DCS هست.نقل قول:
پست مربوط به TEAC ببين آقاي برزين نوشتن.
[HTML]http://hometheater.blogfa.com/[/HTML]
من یه دی وی دی پلیر معمولی دارم که تصویرش به اندازه ی دیدن فیلم کفایت میکنه، ولی الان دنبال یه دستگاهی میگردم که بتونه انواع موزیک رو با کیفیت خیلی خوب پخش کنه، 100-200 می تونم براش هزینه کنم.
می خوام سر ماه اگه تونستم یه بلندگو و آمپ ردیف کنم یک پلیر با کیفیت بهشون وصل کنم.
تا اونجا که می دونم میشه دوتا پلیر به یه AV Reciver وصل کرد، اون قبلی رو میذارم برای فیلم یه پلیر جدید هم مخصوص موسیقی.
رفقا به نظرتون خوبه؟ یا اینکه کلن بیشتر هزینه کنم یه دی وی دی پلیر خوب که موزیک رو هم با کیفیت پخش کنه پیدا کنم؟
رایان نظر شما در این مورد چیه؟