بچه ها یک سوال؟ کسی از V P N همزمان با Adsl استفاده میکنه؟ از وی پی ان شرکت اینترنتی خودتون یا شرکت دیگه ایه؟ کیفیتش چطوره؟راضی هستید؟
متشکرم :11:
Printable View
بچه ها یک سوال؟ کسی از V P N همزمان با Adsl استفاده میکنه؟ از وی پی ان شرکت اینترنتی خودتون یا شرکت دیگه ایه؟ کیفیتش چطوره؟راضی هستید؟
متشکرم :11:
سلامنقل قول:
اره من همزمان با ای دی اس ال گاهی اوقات وی پی ان استفاده میکنم.
از شرکت نمیگیرم از کسی میگیرم
کیفیتش عالیه
راضی هم هستم
منم تو یک فروم وارز وی پی ان رایگان پیدا کردم و دارم استفاده میکنم... بد نیست هروقت نیاز بوده کارمو راه انداخته :دی
دوست عزیز
مواظب باش بعضی از این این ها وی پی ان نیست.بلکه ممکن است به اسم وی پی ان تمام هاردتو میگردن
این تستم الان گرفتم واسه انایی که به داتک گیر میدن.البته ظهر سرعت داغون بود الان اینطوری شده که میبینید
راستی مدیر محترم نمیخوایی تاپیک داتک رو باز کنی؟اگه باز نمیکنی یه تاپیک دیگه بزینیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها؟؟ نه مطمئنه....الکی که نیست:دی
مدیرعامل مخابرات: مردم مجبورند وضعيت اينترنت فعلي را تحمل كنند/نميتوانيم با ايجاد محدوديت براي ديگران به سود برسيم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3068390#post3068390
من اين طور كه شنيدم خود مخابرات مي خواسته Adsl بده ولي به دليل اين كه تكليفش روشن نيست كه خصوصي هست يا دولتي (در واقع دولتيه ولي وضعيت خصوصي سازي بعدي مشخص نيست)،نذاشتن كه Adsl بده !!! شايد اين كارا مي كنن تا كم كم جو رو آماده كنن تا وقتي خودشون Adsl بدن همه از خودشون بگيرن!!!!!!!!!
10 دقیقه پیش که من خواستم بیام اینترنت سکته کرد ظاهرش وصل بود ولی اصلا صفحه باز نکرد برای کس دیگر هم اینطوری شده؟
مال من صبح كه روشن كردم به اينترنت وصل بود ولي صفحات رو نميتونست باز كنه. الان بهتر شده.نقل قول: