Mojtaba007 جان این سوالمون را هم جواب میدادی
نقل قول:
این رقص پای رونالدو مثل نسخه های قبلی کند هست یا نه یک کار جدید از سوی کونامی هست و رقص پای جدیدیه؟؟؟
Printable View
Mojtaba007 جان این سوالمون را هم جواب میدادی
نقل قول:
این رقص پای رونالدو مثل نسخه های قبلی کند هست یا نه یک کار جدید از سوی کونامی هست و رقص پای جدیدیه؟؟؟
خدایی نمره این بازی به نره شما چنده ؟؟؟؟
فوتبال تکاملی حرفه ای ........شایسته احترام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:به نظرم فرقی نکردهنقل قول:
ولی حرکت رونالدینهویی اش خیل خوب شده عزیز
حرکات رونالدینیویی چیه؟؟؟؟
منظورت حرکات خود رونالدینیو هست یا حرکاتی که کریس رونالدو از رونالدینیو تقلید می کنه؟؟؟؟
منظورم حرکاتی که کریس رونالدو از رونالدینیو تقلید می کنه بود
ایول، کرسپو. :8: اما حیف که باتی گل عزیزم نیست!!!!!!!! :13::13:نقل قول:
اگه فقط و فقط قرار باشه با صفحه کلید انجام بشه، افتضاحه! :13: باید هم با صفحه کلید بشه هم با جویستیک. نه اینکه، بخوان ابروشو درست کنن، بزنن چشمشم کور کنن!!! :19:نقل قول:
7/5..........................نقل قول:
براي آمدن Pes ، همچنان صبر مي كنيم ...
نه اونی که توی 2008 بود چیز جالبی از کار در نیومده بودنقل قول:
2008 خیلی مسخره بود ، چون
1 - تمام تیم به سر خوردن افتاده بودن . هر توپی میگرفتی باید سر میخوردی ،انگاری بازی سرسره بازی بود
2 - یک نفر مثل تورام عین لودر تمام تیمتو جمع میکرد
3 - تمام شوتهای زاویه بسته هانری و اتوو گل میشد
4 - هرچی به دروازه بان شوت میزدی راحت جلوی پای خودت یا روی سرت میوفتاد ( حتی اگر تو یک نفر بودی و اونا 11 نفر )
بدون استثنا به تو میرسید
5 - اگر قرار بود به یک نفر که نزدیکت بود پاس میدادی ، به اخرین نفر تیم پاس میداد ، پاس درست رو باید بی خیال میشدی
6 - تو هر بازی اگر 20 توپ به نفع تو اوت بشه ، 5 تاشو برای حریف میگیره
7 - توپ لکه سفید رنگی در بازی بود که به ندرت میدیدیش
8 - با هر تکلی بازیکن میوفته و خطاست و کارت زرد
9 - سانتر کردن براش تعریف نشده بود ( باور کنید نتونستم یک بار درست و حسابی از کناره ها سانتر کنم )
موقع ضربه آزاد که اصلا نمیشه سانتر کرد
10 - وقتی مثلا باچلسی تو زمین حریف میخای اوت بندازی ، فرضا اگر جوکول قراره بندازه ، موقع پرتاب میبینی که دروگبا برگشته عقب و تری جلوتره ، جوکول هم به طرف تری وایساده
11 - پای بازیکن معلوم نیست و تکل و پاس و شوت معلوم نیست چی جوری میره
12 - با هانری از زمین خودتان با فشار دادن دگمه جلو به سمت حریف ، به صورت خطی موازی با خط طولی زمین میتوانی سرعت رو بگیری و بدون مزاحمت کسی حرکت کنی و فقط پویول میتونه اونو بگیره که اونم هم تیمیته
13 - اگر با دروگبا بخوای حرکت طولی خود رو سریعا با یک استارت سریع به یک دریبل مورب تبدیل کنی، دروگبا توپ رو در عرض 3 ثانیه از پشت پاش به جلوش میندازه و در این موقع هر چی بازبکن تیم حریفه رو سرت میریزه . اینجاست که میگی اه ، این چه دریبلی بود
14 - یکی داره به سمتت میاد ، تو نقشه یک مدافع رو انتخاب مینی که سریع ببری جلوی پاش ، قبل از انتخاب بازکن میبینی که ایشان سریعا از مهاجم حریف رد شده و تو هم باید یکی دیگه رو ببری
15 - مدافع اخر همیشه از هافبک ها جلوتره حتی اگر گزینه ثابت رو براش انتخاب کرده باشی
16 - یک بازیکن حریف میاد گوشه ، میخای یکی رو ببری بگیریش ، بدون فشار دادن مربع ضربدر ، میبینی که تمام تیمت میاد به سمت اون ، اونم راحت با یک بغل پا توپ رو پاس میده بالا و تمام تیمت جا میمونه
17 - با توتی وقتی از نیمه زمین خودت وارد نیمه زمین حریف شدی ( وصیت من به شما ) ، حتی اگر 2 نفر هم تو دروازه بود ، بازم هم بشوت چون 100 درصد میره گوشه دروازه
من که هنوز دارم نسخه pes6 رو بازی میکنم . شما هم با اینا هم نظرید ؟؟؟؟؟؟