فون مموریتون رو خالی کنید.نقل قول:
می تونید حتی فرمت یا اپدیت هم داشته باشین.
برنامه های در حال اجرا رو ببندید
فون مموریتون رو خالی کنید.نقل قول:
می تونید حتی فرمت یا اپدیت هم داشته باشین.
برنامه های در حال اجرا رو ببندید
چرا Ponit هایی که تو ONE گرفتم توی N-Gage Apllication وارد نمیشه؟
اصلا" Point Pickups بازی ONE چیا هستند؟
نمیدونم ..... از یونس بپرس ..... برای من که اضافه میشه ....:20:نقل قول:
توی story آخرین مرحله ی هر جایی که توش بازی میکنی ، با توجه به نوع بازی(ایزی یا مدیوم یا هارد) بهت پوینت میده ....
تو versus هم من یکبار پوینت گرفتم .......:دی
منم دوبار تو ایزی ونرمال تموم کردم ولی فقط یه پوینت دارن شاید اصلا بستگی به رنکت داشته باشه....
یا مثلا اگه پروفکت زیاد بگیری...
My Games=>options=>view my profile=>point pickups
تو اين مسير واسه هر بازي رو نشون ميده چه انگيج پوينت هايي داره
مثلا بريد رو بازي one و آپشن رو بزنيد و مسير رو بريد ميفهميد چي به چيه
salam va mer30
2 ta soal dashtam 1-file n gege va pachesh ro gooshie man nemitoone bekhoone
2-tooye shakheye c man fili bename sys vojood nadare le copy konam
gooshim n95 8gb
mer30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم:پارسی تایپ کن.
دوم:با چه فایل منیجری داری باز میکنی؟اگه با منیجر گوشی بخوای ببینی شاخه ی SYS وجود نداره چون فقط محتویات فولدر Data رو نشون میده.اول X-Plore بریز بعد 0 رو بزن همشو تیک بزن میبینیش.
با سلام.
در تاپیک های مختلف ه انجمن های مختلف سخنان ضد و نقیضی در مورد نصب ngage 2 روی موبایل n82 با فریمور 3 شنیده ام.
یک کلام و لطفا" تحقیقا" بگویید بالاخره روی n82 با فریمور 3 و خورده ای این کلاینت ngage2 نصب میشود و قادر به بازی کردن روی این گوشی با این فریمور هستیم یا خیر ؟! (اول یک جواب بله/خیر بدهید بعد لطفا" راه نصب و نیازمندیهای آنرا برای گوشی n82 با فریمور 3 معرفی کنید)
*** دلیل تاکید من روینام و فریمور گوشی ؛ بخاطر دقیقتر بودن پاسخ شما دوست عزیز است ***
اولا" فریمور 30 نه 3 .......:دی:11:نقل قول:
بازیهای n-gage روی ورژن 30 ان82 نصب نمیشه .......
چون این ورژن هک نمیشه و هک کردن گوشی برای نصب بازیهای کرک شده n-gage ضروری هست .....
فعلا" هم راهی برای هک کردن این ورژن نیومده .....:41:
مال من مشکل داشت و اصلا پوینت نمیداد! یه دوستی به اسم x_ray7 تو انگیج که تو پی سی هم هست بهم گفت که بازی رو حذف و نصب کنم! منم همین کار رو کردم و درست شد. الآن 115 پوینت گرفتم!