من که دیگه خسته شدم انقدر اپدیت کردم دوستان کمک کنید
وراه درست که عملی باشه پیشنهاد کنید تا بتونم اپدیت کاسپر اسکای رو نگه دارم !!!!
ممنون :20: :5: :20:
Printable View
ممنون :20: :5: :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی از این لینک اپدیتشو دانلود کنی و هر وقت خواستی ازش استفاده کنی .موفق باشی.
دوست عزیزنقل قول:
ممنون
من که تو چند تا پست قبلی خودم گفتم که لینک دادم گفتم دانلود کن اون فایل رو تا همیشه داشته باشی
نقل قول:
سلام
مشكل حل شد !!!!ساعت سيستم روبه سال 2003 تغيير داده بودم اين مشكل درست شده بود
مگه اگر اين ورژن به طور مداوم آپديت بشه از لحاظ شناسايي و نابود كردن ويروس و..... با ديگر ورژن ها برابري نميكنه
لطفا لينك آخرين ورژن را قرار دهيد
اينهم آخرين ورژنها:نقل قول:
Kaspersky Anti-Virus 6.0.2.621 - Final
يا
يا
Kaspersky Internet Security 2006 6.0.2.621 - Final
يا
يا
كرك براي هر دو محصول فوق:
در ضمن با رايه نسخه هاي جديد برنامه هاي امنيتي تغييراتي در ساختار اين برنامه ها ايجاد ميكنند و اشكالات و باگهاي احتمالي را برطرف ميكنند...هوش مصنوعي محصول را ارتقاء ميدهند و موارد ديگر...مثل كاهش سرعت سيستم و....در غير اينصصورت شركتها نياز نداشتند كه به طور مرتب محصولات خود را آپديت كنند و همان يك محصول را براي هميشه ارايه ميدادند.راههاي و نوع حمله ها هر روز تغيير ميكنند و برنامه هاي امنيتي نيز بايد توانايي مقابله با اين تغييرات را داشته باشند و اين امر نيز با بروز كردن برنامه هاي امنيتي كه ما از آنها استفاده ميكنيم امكان پذير هست.پس در استفاده از محصولات نهايي اين شركتها ترديد به خود راه ندهيد.
آقا من هرباری که می خوام بعضی از نر م افزارها مثل fmail را اجرا کنم کاسپر نمی ذاره وهی پیغام می دهد.
دوست عزیزنقل قول:
از Reg Key های کاسپرسکی می توان برای تمامی نسخه های یک محصول ( مثلا اینترنت سکوریتی ) استفاده کرد
شما می توانید از آنهایی که دو پست قبل از شما دوست عزیزمان hamilton گذاشته اند یا از آنهایی که در پست اول
موجود است استفاده کنید ولی من فکر می کنم اگر نسخه آخر را داونلود و نصب کنید بسیار بهتر است.
اينم جديدترين ورژن براي كاسپرياش
Kaspersky Internet Security 7.0.0.81 Beta
Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.81 Betaکد:ftp://kav2006:Fynb02dbhec60@data.kaspersky.ru/7.0.0.81%20nct/KIS/English/2007_05_05_15_04/kis.en.msi
کد:ftp://kav2006:Fynb02dbhec60@data.kaspersky.ru/7.0.0.81%20nct/KAV/English/2007_05_05_15_04/kav7.0.0.81en.exe
Regkey
کد:http://www.megaupload.com/?d=AEHL6NME
http://rapidshare.com/files/29688632/EOHOMEVID294.rar
http://www.megaupload.com/?d=HM520B8I
سلام من یه مشکل با این نرم افزار دارم . هر دفعه که کامپیوتر را روشن می کنم به یکی از فایل های درایور کامپیوترم گیر میده و من هی allow و apply to all رو می زنم و دیگه تا یعد از reset کردن گیر نمی ده ولی بعد reset کردن دوباره گیر میده. دو سه بار فایل رو پاک کردم ولی بعد از یکی دو روز دیگه موس یا کیبوردم کار نکرده .
حالا راهی نیست که بگیم دیگه به این فایل گیر نده?
دوست عزیز عکس پیغام رو بزارید