دلیلشم میشه بدونم؟نویز ایجاد میکنه؟نقل قول:
دلیلشم میشه بدونم؟نویز ایجاد میکنه؟نقل قول:
با اجازه حمید جان:نقل قول:
1-نبود جای کافی برای تعویض باند(پشت باند رو نگاه کنی می بینی هواکش کولر رد شده و اجازه نصب باند با عمق وفر زیاد تر رو نمی ده)
2-پشت باند خالی میمونه به دلیل کمبود جا(چون نمیتونی کیک پنل بزاری پس اصلآ مید بیس نداره و اون موقع میبینی صداش ارزش این خرجو نداره)
بقیه هم حمید جان میگن که تجربه داره:31:.
دوستان پخش من LG LAC5810 هست
دوستمون چنتا مدل باند و آمپ معرفی کردن,با توجه به این پخش شما چه سیستمی معرفی میکنید باس خیلی برام مهمه(فقط باند و آمپ,واسه206)تو رنج قیمت200-250
ممنون
دوستان یه باند jbl 937 رو بیرون قیمت کردم 70 تومان میداد....نو...!!!!مگر 120 30 تومان اینا نیست؟قیافش تقلبی نمیخورد.همین قیمتاست؟
تو در چی؟جا میشه؟البته پرایده ممکنه ولوم بدم بدنه شیکم بده:46:نقل قول:
قیمتش همینهنقل قول:
با 130 میشه لیمیتد خرید پس 70 تومن برای این باند معقوله.
منظورتون چه مدلیشه؟از 937 و 935 بهتره؟البته 935 که حدود 10 11 جا پرسیدم گفتن نیست یا اگه باشه تقلبیه....نقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه امپی از برند JBL یا پایونیر بهم بگید که در حالت 4 اهم 220 وات rms بده...مناسب باند های 937 یا 935...قیمتشم اگه بگید ممنون میشم...
12345 رو امتحان كردي؟نقل قول:
نقل قول:
مرسي از راهنماييت ولي برا دو جفت(چهار دونه) چي خوبي طوري باشه كه نه ضعيف باشه و نه زياد قوي كه به باند ها صدمه بزنه
بچه ها اين آمپ چطوره؟؟؟؟ قيمت دست دومش چقدره؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم مشخصات اين آمپ هست اين رو بذاريم رو يه جفت 718 بهش آسيب نميزنه؟
* 2 x 100 Watts @ 4 OHMSيه دوست دارم كه مثل همين آمپ رو داره ميگه من نظرم رو 30 يا 40 تومن هست ارزش داره؟ 1 سال هم هست كه كار كرده
* 2 x 125 Watts Max @ 2 OHM.
* 1 x 250 Watts Max @ 4 OHMS
* Frequency Response 5Hz ý 50kHz.
* Selectable Low Pass Filter OFF/80Hz.
* Gold Plated Connectors.
* Speaker Level Input.
* Mosfet Power Supply.
* Dimensions: 226 x 53.5 x 173mm