بله مشکل سرعت هم حل شد. ولی در کل سرعتش (مخصوصا سرعت دانلودش) به صبانت نمیرسه!نقل قول:
Printable View
بله مشکل سرعت هم حل شد. ولی در کل سرعتش (مخصوصا سرعت دانلودش) به صبانت نمیرسه!نقل قول:
صبا يا شاتل توربو هستن
ولي مخابرات كه توربو نيستش
براي سرعت بيشتر سرويس بيشتر بگير
مشکل اینجاست که بیشتر از 128 نمیدن. باید اداری باشی یا مثلا کافی نت داشته باشی و ...:13:
مسخره بازیه واقعا. یکی بگه دیگه شما به اونش چیکار دارین که کی میخواد چه سرعتی بگیره:21:
شما به اسم یه ادار ه بگیر، فکر کردی میان بازرسی، همینجوریش به پلیس که مثلا میخواد امنیت رو برقرار کنه ، زنگ میزنی یک ساعت و ربع بعد میاد، چه برسه به این که بخواد بیاد از شرکت شما بازدید به عمل بیارن.
ولی اگه لو رفتی به خودت مربوطه. :D
خب از این مدرک هایی که به صبانت میدیم به اونا بدین !دانشگاه و ... چون اونها هم باید برن مخابرات تایید شن و برگرده.نقل قول:
صبانت نوسانش آدمو میکشه !!!!
سرعت اینترنت ایران تو جهان آخره!!!! تو سایت Speedtest.net یه سرچ بزنین میبینین که ایران تو جهان آخره!!!!
اینم لینکش ما تو جهان از نظر سرعت دانلود 185 و آپلود 175 هستیم!!!!! دقیقا آخرین کشوریم!!!! یعنی از آنگولا هم پایین تر هستیم!!!!!!!!!
کد:http://www.speedtest.net/global.php
آخه تو ایران همه مثل شما استفاده بهبنه از اینترنت انجام نمیدن.نقل قول:
شاید مثل من منتظر میشن تا شب بشه و فیلم دانلود کنن.
نه؟
اسم مودمي كه خريدي مي گي . تا ماهم بريم از اون مدل مودم بگيريم . تا بعدا به مشكل نخوريم .نقل قول:
اینو یکی تو یک سایت دیگه گذاشته بود گفتم بگذارم شما هم ببینین
نقل قول:
سلام
دوستان من دی شب وقتی استارت زدم برای دانلود از اکانت شبانه صبانت اولش باورم نمیشد از سرعت! گفتم همینطوریه واسه اولش اما دیدم نه تا 7.45 دقیقه صبح همینطور ادامه داره ! سرعت 1.5 Mg Bps بود !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت به حدی بود که من در عرض 17 دقیقه 560 مگابایت دانلود داشتم !!!
بنده در مجموع صبح 6.25 گیگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود داشتم که واقعآ از ساعت 3 صبح تا 7.45 دقیقه صبح یک رکورد هستش برای ADSL شرکت صبانت!
:18::18::18:نقل قول:
دوست عزیز چه ربطی به استفاده بهینه من و شما داره؟
یعنی تو همه دنیا استفاده بهینه انجام میدن فقط ما بی جنبه ایم!!!