راستش من از قیمت ها اطلاع ندارم. ولی دوربین های خوب کنان تو رده های مختلف اینان:
Sd880 , sx110 , sd 790 , a590
راستش من از قیمت ها اطلاع ندارم. ولی دوربین های خوب کنان تو رده های مختلف اینان:
Sd880 , sx110 , sd 790 , a590
خب منظورت از فلش کردن موبایل چیه یعنی ارتقا نرمافزار داخلی موبایل است که بهش frimware میگن.نقل قول:
خب برای دورین های کنون تا اونجا که من اطلاع دارم بیشتر برای دوربینهای رده slr فریم ور جدید میاد نه برای پاورشات آ و برای ایکسوس هم که شما داری نمیدونم. منتها برای پاروشات آ هم تا a620فریم ور کنون بیرون داده و واز این طرف به بعد کنون ظاهرا فریم ور نداده.:5:
سلام
یکی به من کمک کنه من امروز دوربینمو تو indoor روشن کردم یه 7-8 تایی عکس گرفتم بعد خاموشش کردم 3-4 دقیقه بعد که روشنش کردم تصویر چند برابر تاریکتر بود اصلا به کل ریخته بود به هم تنظیماتو بازآغازی کردم ولی هنوز همونجوری بود
خیلی تیره بود خیلی توی تمام مود ها مموری فرمت کردم فکر کنم خیلی بهتر شد ولی احساس میکنم مثل اولش نیست
هیچ کاریشم نکردم
چرا اینجوری شده؟
باتریم عوض کردم
lcd تاریکتر شده یا عکس ها؟نقل قول:
عکس هانقل قول:
ولی خوب مموری رو فرمت کردم احساس میکنم بهتر شده
ولی دقیقا نمیدونم
احساس میکنم مثل روز اول نیست
الان عکس ها به نظرم خوبه
نمیدونم:41:
چی بگم؟!!!
چی کار کنم حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
خب با یه مموری دیگه هم امتحان می کردین دیگه.ماشاللا همه جا پره با مموری Dou .همه گوشی های سونی اریکسون دارن.
بلاخره شاید نمایندگی و گارانتی برای تعمیرات ابزاری دارد که در دسترس کاربران نیست.نقل قول:
حق با شماست ولی همون موقع که تصویر کاملا تیره شده بود مموری رو در آوردم و باز هم با وجود اینکه رو حافظه اصلی بود همونجوری تیره بود و تغییر نکردنقل قول:
حتی فلش هم که میزد مرکز رو روشن میکرد و گوشه ها کاملا تیره بود
حالا فعلا خاموش هست اگه راهی سراغ دارید بگین تا برم سراغش
چرا اینجوری شد؟:19:
تست کردم
مشکل از مموری هست
وقتی مموری باشه و تنظیماتو ریست کنم تیرست
وقتی مموری رو برداشتم باز تیره بود اما تا ریست کردم درست شد. مثل روز اول ولی با مموری مشکل داره حالا یعنی برم همون نمایندگیه که دوربین خریدم و مشکلمو بهش بگم؟
نقل قول:
بعله دیگه.اگه مموری گارانتی داره،ببرینش همون جایی که خریدین.
اگه گارانتی نداره،یکمی کارتون سخت میشه.یه بحث حسابی منتظرتونه.