با سلام خدمت همه دوستان:
بادست پر اومدم خدمتتون:
چندین خبر جالب:
اولین خبر و جالبترین خبر اینست که سرخیو راموس مدافع بسیار خوب و بهترین دفاع سمت راست حال حاضر جهان به زندان روانه شد.:18::18:
توضیح درباره این خبر:بله سرخیو راموس که 2 هفته از میادین دور است نه به دلیل مسائل اخلاقی و نه بخاطر ربا و مسائل مالی و نه بخاطر رانندگی و نه بخاطر توهین و کتک کاری بلکه بخاطر دیدار از زندانیان به زندان رفت که توسط گروه خیریه ویا سازمان خیریه باشگاه تدارک دیده شده بود.(ترسیدین نه؟)
خبر دوم:
خبر دوم احتمال امدن مدافع بسیار سخت کوش و بسیار خوب هلندی باشگاه اژاکس هتینگا به رئال مادرید است این بازیکن که یکی از دوستان بسیار خوب و صمیمی وسلی میباشد به احتمال زیاد فصل بعد به رئال نقل مکان می کند.(خدا رو شکر از دست این کانوارو خلاص می شیم)
خبر سوم:
رئال همچنین بسیار سخت به دنبال لوییز فابیانو گلزن بسیار قهار سویا است تا اگر مث امسال به علت مصدم شدن چند بازیکن کلیدی مث خر تو گل گیر نکنه و این قضیه رو رئال بسار جدی دنبال میکند.
خبر چهارم:
خبر چهارم هم مربوط میشه به باز هم احتمال خرید کاسیرس مدافع قرضی رکرتیو که از ویارئال قرضی رفته و سران باشگاه رئال با سران باشگاه ویارئال مذاکرات را آغاز کرده اند ولی شرط سران باشگاه ویارئال اینتست که باید دلا رد بازیکن خوش اتیه رئال که فعلآ در تیم ختافه است رو به تیم ویا رئال بدهد.
خلاصه امیدوارم که لذت بره باشید همه رو خودم نوشتم با همین انگشتهای خسته شده خودم اخه لامصب جدیدآ هر کاری میکنم کوپی پیست نمیشه که نمیشه!!!!