با اومد پارس آنلاین و شاتل در مرکر چمران باید دید این فن آوا قیمتهاشو کم میکنه یا همچنان رویه قبل رو ادامه میده
Printable View
با اومد پارس آنلاین و شاتل در مرکر چمران باید دید این فن آوا قیمتهاشو کم میکنه یا همچنان رویه قبل رو ادامه میده
سلام دوستان
من قبلاً از لایزر سرویس داشتم حالا میخوام تغییر سرویس بدم
لیست قیمتها رو خیلی دیر میشه پیدا کرد و در دسترس نیست
256/128 گروه سرویسهای P (سرویس اقتصادی) چقدر سرعت دانلود داره؟؟؟
دانلود رایگان شبانه داره یا نه؟ چون تو سایت جیزی در مورد این موضوع گفته نشده
هزینه رانژه داره؟؟(اینم تو سایتش نوشته نشده) اگه داره چقدره؟
این نکته که در پایین تعرفه ها نوشته :
"سرعتهای ارسال و دریافت تمامی سرویسها برای مصارف خانگی ( Kbps 128/128 ) می باشد."
تو تعرفه ها کلاً 256 نوشته شده ولی این نکته دیگه چیه؟؟
در ضمن من ساکن تهران هستم
عزیز فن آوا یه مدته حالی به حالی شده
من سرویسم 512 روزانه بود که دانلود شبانش 256 هستش،یعنی روزا 60 میگرفتم و شبا 30
الان حدود یک ماه و 10 روزه که سرعتم چه روزانه و چه شبانه رفته رو 240 کیلوبایت !!!
یعنی حدود شبی 3.7 گیگ دانلود دارم ! اگه شانس بیاری سرویست اینحوری میشه،اگرم بدشانس باشی همون چیی که بهت اعلام میکنه رو میده،نه یک ذره کمتر و یا بیشتر
برای اون مشکل 128 هم میتونی از نماینده های فن آوا سرویس بگیری،اون ها تا 2 مگ رو به همه میدن :10:
اینجور که شما میگید 1 ماهه اینجوریه پس چیز گذری نبوده و انگار واسه همیشه همین میمونه ، هوم؟!نقل قول:
عزیز فن آوا یه مدته حالی به حالی شده
من سرویسم 512 روزانه بود که دانلود شبانش 256 هستش،یعنی روزا 60 میگرفتم و شبا 30
الان حدود یک ماه و 10 روزه که سرعتم چه روزانه و چه شبانه رفته رو 240 کیلوبایت !!!
یعنی حدود شبی 3.7 گیگ دانلود دارم ! اگه شانس بیاری سرویست اینحوری میشه،اگرم بدشانس باشی همون چیی که بهت اعلام میکنه رو میده،نه یک ذره کمتر و یا بیشتر
برای اون مشکل 128 هم میتونی از نماینده های فن آوا سرویس بگیری،اون ها تا 2 مگ رو به همه میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این توصیفات شما ، قبلاً اگه کسی 128 میگرفت دانلودش 16 بود و اگر 256 دانلودش 32، درسته؟
پس شما الان در هر دقیقه حدود 12 مگ دانلود دارید و یک ساعتش میشه720 مگ
حالا اگه کسی 256 بگیره اونوقت 360 مگ در هر ساعت دنلود داره و تو 6 ساعت شبانه میشه با کم کاستیه سرعت 2 گیگ هر شب دانلود داره!!!! این که خیلی خوبه :دی
این نمایندگی ها که میگید واسه کجاها و چه مناطقی هستند؟؟
یکم چپکی گرفتی حرفهای من رو :دینقل قول:
ببین
فن آوا سرویس هاش معمولا اینجورین : 128 : 16
256 : 32
512 : 64
و ....
یعنی همون چیزی رو که بهت میگه رو میده،مثلا اگه میگه 512 بهت 64 میده،جوری که امکان نداره از 70 بالاتر بیاد و از 55 پایین تر بره
به صورت نرمال سرعت شبانه فن آوا نصف سرعت روزانته،یعنی وقتی اکانتت 512 هستش شبانت 256 میشه که از 2 تا 7 صبح 500 مگ حدودا دانلود داری
این قضیه من یه چیزه عجیبیه ! فک میکنم اتفاقیه که سرویس من اینجوری شده،چون من الان حدود 1 سال و 9 ماه هستش که از فن آوا سرویس دارم به جز این دفعه حتی 1 بار هم نشده که سرعتم بالا پایین بشه
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی :)
نمایندگی ها هم همه جای تهران اگه پورت خالی باشه سرویس میده مشکلی ندارن:46:
برادر اصلاً هم چپکی نگرفتم
خیلی ببخشید ولی شما خوب نگرفتی
منم گفتم:
و به طبع اون 512 رو 64 تا سرعت داشتیدنقل قول:
با این توصیفات شما ، قبلاً اگه کسی 128 میگرفت دانلودش 16 بود و اگر 256 دانلودش 32، درسته؟
ولی حالا که اینجوری شده سرعتتون حدوداً 4 برابر باید شده باشه
ولی این اتفاق انگار فقط واسه شما نیفتاده
چون تو 2 صفحه قبل هم من چندتا پست با همین مضمون پست شما دیدم، انگار واسه خیلیا اینجوری شده
درمورد نمایندگی ها ، من فکر کردم شما زیر مجموعه های شرکت فن آوا رو منظورتونه
داداش من :)نقل قول:
من چاکرم
شما الان به من بوگو چی میخوای من جواب بدم
این نمایندگی ها درواقع همون زیر مجموعه ها هستن،اما همیشه خودشون رو به اسم نماینده معرفی میکنن !
سلامتی شما ;)نقل قول:
شما الان به من بوگو چی میخوای من جواب بدم
شما خودت کدوم شهری؟
و از کدوم نمایندگی گرفتی؟
++++++++++++++++++++
ویرایش:
من حواسم نبود تو 2 صفحه قبل خود شما از سرعتت تعریف کردی :)
من الان دو ساله از فن آوا سرویس 512 میگیرم.
از مهرماه سال قبل تا حدود 2 هفته پیش سرعت دانلودم از 512 کیلوبیت به 1 مگابیت ارتقا پیدا کرد و از دو هفته پیش هم از 1 مگابیت به 2 مگابیت ارتقا پیدا کرد.
اینم بگم که از همون اول سرعت دانلود شبانه و روزانه من برابر بود و شب ها افت سرعت محسوسی نداشتم.(مگر چند شب انگشت شمار!)
اما هستند کسانی هم که همین الان از سرعت پایین سرویس هاشون مینالن!
پس نمیشه بطور قطع گفت که اگر شما هم از فن آوا سرویس بگیری ، حتما کیفیت سرویست خوب خواهد بود!
سلام دوست عزیز این لینک لیست قیمت هاستنقل قول:بعضی از سرویسا شبانه داره دقیقترشو باید از واحد فروش سوال کنیکد:http://www.fanava.com/fanavadp_services.html
هزینه رانژه مثل همه شرکتا 10000 تومان به اضافه ابونمان مخابرات