notepad جدید با قابلیت کیبورد فارسی
یک برنامه NotePad که دارای یک کیبورد فارسی هست این برنامه حتما بدردتون میخوره.ناگفته نمونه ساخت این برنامه توسط یه ایرونیه و منبع هم سایت موبایلستان هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود:
کد:
http://upload.--------.com/1/1207134699.rar
آموزش نصب برنامه در فيرمور 25p و 34p
نقل قول:
سلام دوستان.
من یه مدتی هست که آ1200 رو گرفتم.. ولی انصافا اگه مطالب 166 صفحای شما نبود کلی مشکل دشاتم باهاش که با استفاده از تجربه شما حل شده همشون.. فقط یکی مونده!!!
من فریم ور من 25 هستش.. ازش راضی هستم هم سرعتش خوبه هم کیفیت عساش فقط با این برنامه pkg مشکل دارم .. تاحالا همه pkg هایی که معفی کردین رو امتحان کردم ول یجواب نداده!!! اگه بخوام بدون تعویض فریم ور این مشکل رو حل کنم چی کار کنم ؟
ممنون و بدروود:11:
دوست عزیز اگر این FW رو دوست دارید من به شما حق می دم ... به چند دلیل !!!
ولی این مشکل رو هم میشه حل کرد .. اینطوری :
براي نصب برنامه در فيرمور 25P ابتدا بايد اون رو به طور جزئي فلش کنيد:
به اين صورت که ابتدا فايل پيوست در لينک زير رو با حجم 3 مگابايت داونلود کنيد: (براي داونلود بايد عضو باشيد، لطفن يکي از دوستان زحمت آپلودش رو در اينجا بکشه...)
سپس اين فايل رو توسط RSD Lite (
) نصب کنيد(مطابق مقالهي آموزش فلش در
)
سپس، از برنامهي MPKG ضميمهشده براي نصب برنامهها استفاده کنيد.
*: اگر از فيرمور 34P از ردهي A1200E استفاده ميکنيد(اين فيرمور بسيار کمياب است)، ميتوانيد از روش فوق براي نصب برنامهها استفاده نماييد، ولي اگر از ساير فيرمورهاي ناسازگار با نصب برنامه استفاده ميکنيد( 44p ،9p، 24p و اکثر فيرمورهاي A1200E ) ، بايد گوشي را به يکي از فيرمورهاي سازگار فلش کنيد و راه حل سادهتري وجود ندارد.
------------------------------------------------------------------------
** MPKG ضميمهشده، جديدترين نسخهي موجود بوده (ورژن 3.1) و براي ساير فيرمور ها هم قابل استفاده ميباشد، از قابليتهاي اين نسخه، امکان نصب برنامه، بدون نياز به ريستارت گوشي براي اکثر برنامهها ميباشد.