CPU: Intel E6750
RAM: OCZ 2GB
Graphic Card: XFX 8600 GTS 512
Main Board: Abit IP35
البته می خواستم یه بورد قویتر بردارم ولی چندتا مدل که تو نظرم بود در ایران پیدا نکردم!
Printable View
CPU: Intel E6750
RAM: OCZ 2GB
Graphic Card: XFX 8600 GTS 512
Main Board: Abit IP35
البته می خواستم یه بورد قویتر بردارم ولی چندتا مدل که تو نظرم بود در ایران پیدا نکردم!
سلام
من میخوام یه سیستم برای کارهای گرافیکی و سه بعدی (مثل مایا) بگیرم. cpu رو Quad core Q6600 میخوام بگیرم ولی اینکه چه مادربردی بخرم رو شک دارم. رنج قیمتش میخوام دور و بر ۱۵۰ تومن باشه. (حالا یه ذره کمتر یا بیشتر فرقی نداره)
خودم بین asus p5k و GA-P35-DS3L شک دارم. البته تو سایت gigabyte نوشته که این motherboard از cpu xeon هم حمایت میکنه ولی تو سایت asus چیزی در این مورد که p5k هم این توانایی رو داره ندیدم. در کل خودم احساس میکنم p35-DS3L بهتر باشه. نظر شما چیه؟
اگه مادربردی غیر از این ۲ تا هم به نظرتون خوب میاد خوشحال میشم بهم معرفیش کنید.
منم p35-DS3L رو بيشتر ميپسندم چون Q6600 رو تا فركانس 3600 اوركلاك كرده ولي هرچي گشتم ريويوئي از asus p5k براي چنين اوركلاكي روي Q6600 نديدم.نقل قول:
آقا يكي از رفقاي ما يه مادربرد با Fsb 400 داره مي خواد يه مادربرد بگيره كه از Fsb 533 به بالا رو ساپورت مي كنه مي خوام بدونم سي پي يويي كه روي اين مين برد سوار هست به مين برد جديدي كه مي خواد بخره مي خوره ؟
راستي سي پي يو هم 1700 سلرون هست
خب نظرت درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه ؟!نقل قول:
یعنی asus p5k سازگاری بیشتری با q660 داره؟؟؟نقل قول:
من بین این 3 مدل موندم کدومو انتخاب کنم
Abit IP35-E و GA P35DS3L و Asus p5k
منم می خوام برا کارا با 3d max یه سیستم جمع کنم
فعلا فقط cp q6600 رو انتخاب کردم
ممنون میشم راهنماییم کنید
نظر شخصی بنده ، همون ASUS P5K هست .نقل قول:
اين كه عاليه فقط متاسفانه يه چيز مهم رو مشخص نكرده كه با چه ولتي اين كار رو كردند البته با هر ولتي تونسته انقدر اور كنه نشون ميده كه ظرفيت اوركلاك اين مادربرد عاليهنقل قول:
ولي ميدوني كه يه عده با لحيم كاري و ... ولت رو وحشتناك ميبرند بالا(چند ساعت پيش خودم داشتم همچين كاري ميكردم منتا از ترس انقده دستم ميلرزيد كه نتونستم سيم رو به مادبرد لحيم كنم)
micro system حان در مورد اوور باید بگم اگه ولت مود را کنار بگذارید و در موردش بحثی نباشه بهترین انتخاب dfi blood iron p35...با قیمت 120 و مدل dfi uk p35 با قیمت بالای 130..تا140.
یعنی باید main رو دستکاری کرد تا با cpu مچ بشه؟نقل قول: