با سلام دوست گرامی.نقل قول:
سرعت هدیه یعنی 1.5 مگابایت دانلود هست و خواستم بپرسم سرعت بعد از اتمام هدیه همان سرعت اسمی 256 هست یعنی تا 256 دانلود میده یا سرعت بسیار پایین مثل برنزی هست ؟
Printable View
با سلام دوست گرامی.نقل قول:
سرعت هدیه یعنی 1.5 مگابایت دانلود هست و خواستم بپرسم سرعت بعد از اتمام هدیه همان سرعت اسمی 256 هست یعنی تا 256 دانلود میده یا سرعت بسیار پایین مثل برنزی هست ؟
سرعتتون 256کیلوبیت هست که در حالت عادی 32 کیلو بایت میشهنقل قول:
1.5مگا بیت
256 کیلو بیت
سرعتی که روی خط بسته میشه توی اکانتینگ!
این چیزی هست که توی اکانتینگ ست میشه!
متشکرم. سوالی داشتم چرا سرعت برنزی اینقدر پایین و بی کیفیت شده مثلا همیشه قبلا ثابت بین 50 تا 80 کیبلوبیات دانلود بود و بدون محدودیت ولی الان سرعت دانلود اگر دانلود بیش از 100 یا 200 مگنقل قول:
در روز دانلود کنی سرعت به 20 میرسه و پینگ وحشتناک میشه ؟؟
ههههههنقل قول:
سوالایی میکنیا مگه نمیدونی عزیزم تو آسیاتر حق اعتراض نداری؟؟
واسه اینه که تنظیم مقررات به شرکتی که 5 ماهه رتبه اولو داره تو سرعت:n08: :n08::n08::n08::n08: گیر داده گفته چرا سرعت بالا میدین دست مردم!!
واقعا هنوز اینا رو نمیدونین که آسیاتر اینترنته یکه؟
اینترنت یـــکـــــ با آقای یـــــکـــــــــ :n08::n08::n08::n08::n08:
من داخلیم فرقی نداشت تو ساعت رایگان هم 700 مثل صبح بود اما خارجی فرقی نداشت کلا 120 بود. چه کیمیا چه کولاک.نقل قول:
سیستم اکانتینگ مشخصی ندارن. شایدم مرکز مخابراتی که بعید میدونم چون اسیاتر هیچ وقت ثبات نداشته.
والا توی ایران هیچکی از هیچی راضی نیست:n08:یعنی توی تک تک تاپیکای شرکتهای ADSL بری همه دارن مینالن و ما نمیفهمیم این نالیدن برای چی هست !! آسیاتک - شاتل - پارس آنلاین هر 3 تاشون جز بهترین شرکتهای ارائه دهنده ی اینترنت پر سرعت توی کشور هستن و هر کی طبق نیازی و اون منطقه مخابراتیش جذب هر کدوم میشه , کاری به این شرکتهای جدید نجومی ندارم اینا 2 سال دیگه دووم بیارن شاهکار کردن !
اما مثلث قدرت این 3 تا شرکتی که من گفتم هستن ! توی تک تک فامیل هم ما به صورت بی نهایت مصرف کننده داریم از این 3 تا شرکت و همه راضی هستن , من خودم شاتل ندارم اما یکی از ویژگی های منحصر به فردش اینه سرعتش ثابته , یعنی ما میریم خونه فامیلامون دانلود میزنیم سرعت رو زده 400 کیلوبایت این تا 20 سال هم وایسی نمیشه 399 ! روی همون 400 میمونه و میره جلو . بارها و بارها هم تست کردم , ویژگی منحصر به فرد آسیاتک اینه که شبانه رو محدود نکرده مثل بقیه رقبا و خود من که آسیاتک دارم به راحتی ازش استفاده میکنم .
البته بحث من سر اینترنت نامحدود هیچ شرکتی نیست من فقط راجع به محدود ها و حجمی ها دارم صحبت میکنم و اصلا هم به هزینش کار ندارم . چون برای خود من به هیچ وجه هزینه مهم نیست مهم کیفیت و سرعته هزینش هر چقدر هم باشه میدم تا سرعت خوب بگیرم , خود من آسیاتک با سرعت 2 مگ دارم .
سرعت دانلود من از سرور ایرانی - آمریکایی - تایلندی - افغانی - آلمانی همه و همه توی تمام ساعات شبانه روز ( غیر از ساعت دانلود شبانه ) بین 400 الی 600 کیلوبایته ! دیروز هم نخریدم سرویسم رو ! 1 ساله دارم استفاده میکنم و 1 ساله که سرعت من همینه ! حالا بعضی از دوستان یه سری حرفا میزنن برای من خیلی خنده داره ! یا طرف سردر نمیاره از چیزی و مشکل خطشو و مخابراتشو سیستمشوربط میده به شرکت آسیاتک , یا اصلا کاربر آسیاتک نیست و فقط میخواد بیاد یه چیزی گفته باشه , یا واقعا جز استثناها هست !
میانگین سرعت دانلودم روی 500 اینطوراس , اما خوب از سایتهای ملی 700 ئه مثل سایتهای تست سرعت و اینا , از سایتهایی مثل ورزش 3 و سایتهای داخلی روی 500 600 از سایتهای خارجی با استفاده از وی پی ان حتی روی 400 500 . ساعات شابانه روزش هم فرق نداره !
این تست سرعت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست سرعت با K - VPN از سرور خارجی و فیلتر یوتوب :
از مدیا فایر :
از هر سایتی چه با وی پی ان چه بدون وی پی ان چه خارجی چه داخلی توی هر ساعتی سرعت من بین 400 تا 600ئه , میانگین رو 500 .
شبانه هام هم بین 120 تا 160 ئه , اما خوب معمولا روی 140 اینطوراس , حالا اگه خواستن دوستان شب هم یه فایل رو برای دانلود میذارم عکس میگیرم ! هر کیم هر لینکی داره میتونه بده دانلود کنم سرعتمو بذارم .
حالا اصلا مهم نیست کی طرفدار آسیاتک هست کی نیست نه من مسئول بازاریابیه آسیاتکم نه مسئول تبلیغات ! ولی دلم برای اون افرادی میسوزه که اطلاعاتی ندارن میان اینجا توی تاپیک های ADSL اطلاعات کسب کنن و از دوستان کمک بگیرن این دوستان محترم هم فقط نظرات شخصیشون رو میدن و بدتر طرف رو گمراه میکنن !
اینی که سرعت یکی کمه یکی زیاد ربطی به آسیاتک نداره ! خونه ی قبلیمون من کیفیته خطم از 30 روی 8 بود ! اونجا هم 2 مگ آسیاتک داشتم سرعت دانلودم شبا میومد رو 120 ! پیش خودم هر چی فحش بلد بودم میدادم زنگ میزدم میگفتم آقا چرا اینجوریه طرف میگفت خوب کیفیت خط شما و کلا مخابرات شما ضعیفه ربطی به شرکت ما نداره , من باور نمیکردم الان 1 ساله اومدیم اینجا دارم خیلی راحت استفاده میکنم و میبینم واقعا راست میگفتن , در کل دوستانی که میخوان سرویس بگیرن زیاد اینجور جاها پرس و جو نکنید ! توی ایران هر کی هر چی داره بهترینه و هر کی با یه چیزی مشکل داره و مشکل از خودشه اون چیز بدترین چیز دنیا میشه ! آسیاتک , شاتل , پارس آنلاین همه جز بهترینهای ایرانن , یه سری شرکت جدید دیگه هم هستن سرعتهای بالایی میدن اونا هم خودتون برید تحقیق کنید ببینید چجورین , بعد طبق نیازتون اون چیزی که در وهله ی اول با مخابرات منطقه و خطتون سازگاری داره رو انتخاب کنید , من خودم قیمت برام مهم نیست پینگ هم مهم نیست سرعت مهمه اومدم سراغ آسیاتک ! یکی ثبات پینگ براش مهمه بازی آنلاین میکنه میره سراغ شاتل , یکی قیمت مهمه براش میره سراغ یه شرکت دیگه ... خلاصه خودتون ببینید چی میخواید به سلیقه دیگران چیزی رو انتخاب نکنید , مثلا نیاید روی این عکسایی که من گذاشتم زوم کنید و فردا برید آسیاتک بگیرید ببینید یک سوم این سرعت رو هم ندارید !! شرایط - کیفیت خط - مخابرات - شلوغیه اون پورت همه و همه تاثیر داره روی سرویس شما اینو خودتون باید تست کنید و تحقیق کنید از این و اون پرسیدن فقط و فقط گمراهتون میکنه :n06:
سلام دوستان
من یه مدت از آسیاتک رفته بودم ،کیفیتش خیلی پایین اومده بود
الان اینجایی که هستم متاسفانه فقط آسیاتک و پارس آنلاین سرویس میده
الان شرایط آسیاتک بهتر شده یا نه (به نسبت 5-6 ماه پیش ، اون موقع که خیلی افتظاح بود)
قیمت ها هم که نجومی شده
این سرویس شهاب 20 گیگ که 77 تومنه
شبا چه سرعتی میده؟(نصف؟)
دوست عزیز حرف شما کاملا متین و درست است . مخابرات و همه مسایل دخیل هست خودم اسیاتک دارم سرعت سرویس های محدود عالی هست اما مشکلی که در کل ایران همه adsl ها و وایمکس ها و.... دارند کی اخه این تبصره گذاشتن و حجم مصرفی محدود برداشته میشه باور کنید هیچ کشوری دیگه این کارها را انجام نمیده مثلا همین کشور های دوربر خوردمون اینترنت مثلا با سرعت 10 مگ میدن نامحدود ! اینو میگم که ما پتناسیل زیادتر این مسالی را داریم ولی این محدودیت حجمی واقعا قابل درک نیست شما نگاه کنید قبلا شاید فقط سایت یا دانلود از اینترنت استفاده کنی اما الان همه دتسگاه ها موبایل و بازی و اموزش مجازی و تلوزیون انلاین ( اخیرا خود ایران سرویسی راه اندازی کردن که گفته حداقل نیاز به اینترنت 4 مگ هست ) با ور کنید 10 گیگ و 20 گیگ اینها هم در ماه کم هست وقتی این همه نرم افزار اینتنتی استفاده میشه و روز به روز همه زیاد میشه مصرف اینترنت بالاتر می رود :n26:نقل قول:
دوست عزیز سرعت تو روزانه هیچوقت برای کاربر ملاک نبوده و نیستنقل قول:
کسی پول مفت نداره بده گیگی 4-5 هزارتومان بخره و بره دانلود کنه
سرعت دانلود شبانه ملاکه که اسیاتک افتضاحه،الان با 2 مگ شبانه سرعت 140 باشه خوبه؟اونم با قیمتای بالاش؟سرویس های هم گه فقط 10 گیگ،20 گیگ،شاید یه نفر 3 گیگ در ماه بیشتر مصرف نداشت
مرکز مخابراتی هم شما حق دارین ملاکه،ولی وقتی روزانه به قول شما تا 1 مگ سرعت میره ولی شبانه روی 140 میبندن،یعنی چی؟ مطمئنا این کاهش سرعت تو شبانه بخاطر اکانتیگ هست
بقیه شرکت هاهم وضعیت آنچنان خوبی ندارن ولی مطمئن باشین از آسیاتک بهترن
خوب حرف شما رو که قبول دارم اما این چیزی که شما میگی کلا ربطی به آسیاتک و شاتل و ... نداره , مشکل مملکت ما و سیاستهای داخلی کشورمونه که باعث شده ما یکی از بدترین اینترنتهای جهان رو داشته باشیم ! وگرنه مگه من مخالف پیشرفت و سرعت به مراتب از این بالاتر و پول کمتر هستم ؟ اما مملکت ما فعلا همینه مشکل از سرویس دهیه این شرکتهای ما نیست وقتی مقامات بالاتر اجازه ی یه سری مسائل رو نمیدن شاتل و آسیاتک و پارس آنلاین که چه عرض کنم گنده تر از اینا هم نمیتونن پاشونو از گلیمشون بیشتر دراز کنن و باید بگن چشم ...نقل قول:
در حال حاضر ما باید با این قضیه بسوزیم و بسازیم اما همچنان امید به بهبود کیفیت اینترنت توی کشورمون داشته باشیم ... !
باز هم شما الان داری ملاک شخصیت رو برای عموم مردم در نظر میگیری , خود من یکی از کسایی هستم که سرعت روزانه هم برام خیلی مهمه , یعنی اگه یه شرکتی بگه سرعت شبانه به شما 400 کیلوبایت در ثانیه دانلود میدم اما روزانه 100 کیلوبایت من به هیچ وجه قبول نمیکنم !! من از شما یه سوال دارم آخه مگه شما چقدر جا واسه دانلودهاتون دارین ؟ مگه چقدر میخوایم دانلود کنیم ؟ سرعت 140 برای 7 ساعت اونم شبانه بده ؟!!! پارس آنلاین و شاتل که شبانه رو محدود میکنن اصلا ! پس اون بقیه شرکت هایی که میگی از آسیاتک بهترن میشه به ما معرفی کنی بریم یه تحقیق بکنیم ؟! شرکتی که شبانه ی 7 ساعته بالای سرعت 140 بده و روزانش هم روی 500 600 باشه , قیمتیش هم اصلا برام مهم نیست فقط شما بهم معرفی کن !نقل قول:
دوست عزیز سرعت تو روزانه هیچوقت برای کاربر ملاک نبوده و نیست
کسی پول مفت نداره بده گیگی 4-5 هزارتومان بخره و بره دانلود کنه
سرعت دانلود شبانه ملاکه که اسیاتک افتضاحه،الان با 2 مگ شبانه سرعت 140 باشه خوبه؟اونم با قیمتای بالاش؟سرویس های هم گه فقط 10 گیگ،20 گیگ،شاید یه نفر 3 گیگ در ماه بیشتر مصرف نداشت
مرکز مخابراتی هم شما حق دارین ملاکه،ولی وقتی روزانه به قول شما تا 1 مگ سرعت میره ولی شبانه روی 140 میبندن،یعنی چی؟ مطمئنا این کاهش سرعت تو شبانه بخاطر اکانتیگ هست
بقیه شرکت هاهم وضعیت آنچنان خوبی ندارن ولی مطمئن باشین از آسیاتک بهترن
من 40 تومن میدم 10 گیگ میگیرم , حالا حساب میکنیم چند گیگ دانلود میکنم , شبی 3 گیگ میتونم دانلود کنم و بارها تست کردم ( از لحاظ علمیش هم سرعت 140 در نظر بگیریم برای 7 ساعت میشه چیزی حدود 3 گیگ و 600 مگابایت که اصلا من اون 600 مگابایت هم صرف نظر میکنم !)میشه ماهی 90 گیگ + 10 گیگ روزانه که شما خریدی میشه ماهی 100 گیگ !!!! یعنی شما 40 هزار تومن میدی ماهی 100 گیگ میتونی دانلود کنی ! در میاد هر 1000 مگابایت فقط 400 تومن !!!! با این حساب که شما سرعت فوق العاده عالیه روزانت رو هم داری و اینترنت محدود نگرفتی ! شما به این میگی افتضاح ؟!! من که راضی هستم و الان 3 تا هارد 1 ترا توش فیلم دارم 2 تا هارد 1 ترا توش بازی و هارد لپ تابم هم پره پره !! دیگه نمیدونم اینهمه دانلود رو کجا بریزم جوری شده که فیلم یا تریلر بازی دانلود میکنم وقتی دیدم پاک میکنم !! الانم دقیقا هر 20 شب یه بار یه چیزی میذارم واسه دانلود چون اصلا جایی ندارم بخوام فایلها رو توش نگه دارم !