سلام دوستان
قیمت کنسول NTSC چقدر با PAL فرق می کنه؟ و بازی های NTSC فراوونند و پیدا می شوند؟
سلام دوستان
قیمت کنسول NTSC چقدر با PAL فرق می کنه؟ و بازی های NTSC فراوونند و پیدا می شوند؟
به نظر من PAL بگیر که بازی هاش هم بیشتر هست.
نقل قول:**.** رو بردارکد:www.pi**.**nata.ir
Gears of War IIنقل قول:
Assassins 2
COD MW 2
Red dead Redemption
Sigularity
Spilinter Cell Conviction
Dark Siders
اگه حوصله داشتی GTA IV
ایستاده بهتره
یعنی NTSC همه ی بازی ها رو نداره و گیر نمی آد؟ من NTSC لازم دارم آخه.
یعنی NTSC همه ی بازی ها رو نداره و گیر نمی آد؟ من NTSC لازم دارم آخه.
احتمالا خیلی مشکل پیدا نمیکنی چون الان ریجن اکثر بازی ها free هستن ولی اونایی که.
اکثر بازی های مهمی هم که الان هست مثل Red dead و ..... Free هستن.
آخرین باری که بازی گرفتم که Free نبود ، Final Fantasy XIII بود که هم PAL داشت و هم NTSC U
قیمت کنسول NTSC رو نگفتی. اگه بگی ممنون میشم.
فک نکنم فرق زیادی با PAL داشته باشه !!!نقل قول:
حالا واسه چی NTSC میخوای ؟؟؟
من برد این دسته تقلبی ها هم دیدم خیلی شبیه به اصل هست بیشتر تفاوت روی کیفیت ساخت قطعات هست.نقل قول:
تا اونجایی که ما اخبار اصلی و تقلبی دسته ها رو دنبال کردیم متوجه شدیم کار از شکلو شمایل گذشته و فقط از Board داخل دسته
میشه فهمید اصل هست یا نه .
اصلا الان کنسول NTSC j و uc گیر نمیاد که کسی بخواد قیمت بده.نقل قول:
قیمت کنسول NTSC رو نگفتی. اگه بگی ممنون میشم.
آقا تو جفت دسته من این ها نیست تقلبی اند:41:نقل قول:
---------- Post added at 08:58 AM ---------- Previous post was at 08:56 AM ----------
البته اون هولوگران هست
سلام.من الان تمام تجربیاتمو در زمینه دسته میگم...نقل قول:
1.میشه از روی آرم xbox روی دسته و یکنواخت بودن آن اصلی رو تشخیص داد و اگر دسته دوم تهیه کردید نباید عین دسته اصل کنسول برچسب انگشت داشته باشه.البته دسته خود کنسول برچسب رو داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.در پشت دسته از روی رنگ بندی برچسب و نوشته ولتاژ باتری میشه تشخیص داد که تقلبی رنگ برچسب تیره تره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.از روی کیفیت ساخت و فاصله ها بین شیار ها که تقلبی از کیفیت مطلوبی برخوردار نیست.از روی هولوگرام هم میشه فهمید.تفاوت در هولو گرام ها واضح هست.
4.از آرم mic توی بیضی و شکل برد ها که کمی از آن پیداست که برد اصلی کمی شلوغ تر است.
5.و در آخر وقتی دسته رو تو دستتون میگیرد احساس محکمی کنید و دسته خر و خور نکنه.
موفق باشید...