مطمئنید باید خود مودم هم در سیستمشون ثبت بشه ؟نقل قول:
چون یکی از بچه ها گفت سیم فعال بشه ok میشه
- - - Updated - - -
Printable View
- - - Updated - - -
آنتن دهی مودم بسیار بهتر از گوشی هست مثلا وقتی با گوشی اصلا آنتن فورجی ندارید مودم به شما سه خط آنتن میده و اگر مثلا با گوشی دو خط آنتن دارید با مودم فول آنتن میشهنقل قول:
البته مودم های هوایی خیلی خوبن و قوی هستند.
مودم e5373 هوایی
در حالت تریجی تا ۶مگ
در حالت فورجی تا ۱۸مگ
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
اگه شماره سریال مودم در ایرانسل ثبت نشه ترافیک فعال نمیشهنقل قول:
در ضمن باید سیم کارتتون رو هم ثبت نام کنید در نمایندگی ایرانسل و دادن کپی کارت ملی در غیر این صورت سیم کارتتون هم تعلیق میشه
.............
توی سایت ایرانسل فقط این جمه گفته شده و از مودم حرفی نزده:نقل قول:
"- این بسته هدیه به کسانی تعلق می گیرد که سیم کارت موجود در بسته را فعال کرده باشند.
"
در ضمن برای اونا فقط این مهمه که سیمکارتشون و مودم هاشون فروخته بشه حالا میخاد از طریق واسطه باشه مثلا ازشون این مودم ها توسط فروشنده هایی خریداری میشه و دوباره فروخته میشه
به اون ها هیچ مربوط نیست که من با مودمم چیکار میکنم فوقش هدیه رو نمیدن:n02:
من در تابستان در یک جشنواره فروش اینترنتی مودم فور جی ایرانسل خریدم که به همراه سیم کارت هدیه و 12 گیگ اینترنت هدیه سه ماهه بود. مودم و سیم کارت پستی به دستم رسید و پستچی همان جا بسته سیم کارت را باز کرد و مشخصات من را در فرم همراهش ثبت کرد و چند برچسب بارکد همراه سیم کارت را نیز برداشت که شماره سریال و شماره سیم کارت روی آنها بود. با این وصف به نظرم منظور نمایندگی ایرانسل از سریال همین برچسب های بارکدی است که در بسته بندی پلاستیکی سیم کارت وجود دارد. اینترنت هدیه سیم کارتی که دریافت کردم بعد از گذشت سه روز از ثبت نام فعال شد.نقل قول:
درسته اگه فقط سیم فعال بشه چیز دیگه ای نیاز نیست برای دریافت هدیهنقل قول:
در مورد برچسپ ها منظورش برچسپ های موجود همراه سیم نبود چون گفت باید با خود مودم(داخل کارتن) همراه باشه و بعدش هم گفت مودم های من که اینجوریه :n02: بعدش یه نمونه برچسپ هم نشون داد که روی اون فرم پرشدش موجود بود
البته خودش همین مودمو با قیمت 220 ت میفروخت :n02:
در ضمن روی کارتن هم یه برچسپ سریالش موجوده ولی بازم میگفت باید برچسپ فابریک همراهش باشه
خلاصش به هیچ صراطی مستیم نبود خود کارتن و مودم هم قبول نمیکنه باید برچسپش همراهش باشه:n09:
سلامنقل قول:
من يك هفته هم گذشت و هيچ خبري نشد و روزي هم كه سيم رو فعال كردم شماره IMEI دانگل رو هم گرفت (دفتر خدمات ) اما خبري از هديه ي ١٠گيگ نيست.
شبي با شماره٧٠٠ تماس گرفتم و با اپراتور صحبت كردم گفتم ٢ماهه كه طرح هداياي رو از روي دانگل و مودمها برداشتن و گفت بايد از اون سايتي كه خريد كرديد پيگيري كنيد كه چرا توضيح ندادن اين سيمها ديگه هديه روشون نيست.
من از راستين بازار تهيه كرده بودم و صبح وقت كردم ي تماس باهاشون ميگيرم.
در ضمن از ساعت ٥بعدازظهر اوضاع ٣جي و ٤جي ايرانسل خرابه و آنتن پرشي داره.اما رايتل خير
شيراز / تاچارا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من موندم e3372 بخرم یا e 8231 بخرم ؟؟؟؟؟؟دنبال مودم هستم که 4g باشه وای فای داشته وبه شکل فلش usb باشه الان به نظرتون کدوم بخرم؟ خب من بیام e3372 همه چیزش خوبه اما وای فای نداره و اگر بیام بخرم وای فای داره اما 4g نیست گیج شدم کدوم بخرم؟
مدل usb که هم 4g باشه هم wifi داشته باشه، هواوی e8278 هستنقل قول:
نقل قول:
شما میتونید برای وایفا یه کارت شبکه بیسیم (به صورت جدا) تهیه کنید که ارزانتر هم در میاد
ولی انتظار نداشته باشید با 120 تومن یه دانگل 4 جی و وایفا دار داشته باشید
نداشتن وایفا در مودم e3372 هم دلیلش اینه که شرکت هواوی یه مودم 4 جی با قیمت بسیار مناسب معرفی کرده
اگه این مدل فوق وایفا میداشت ایرانسل اینو نزدیک 400 هم میدادش