آرش دیگه مولتی نداره :20: اگه پس اوت شدی کل پولات پرپر می شه و طرف 1/3 را می تونه بگیره ( البته نسبت به موتیواسیونش ! )
Printable View
آرش دیگه مولتی نداره :20: اگه پس اوت شدی کل پولات پرپر می شه و طرف 1/3 را می تونه بگیره ( البته نسبت به موتیواسیونش ! )
نقل قول:
آرش یوزر همه مولتی های و10 رو بنویس. نمی دونم چرا ولی حس میکنم تو بودی
یادش بخیر چقدر مولتی بازی میکردیم من آدم درستکاریم اما این سعید مولتی بازه و از راه خلاف بازی میکنه لووووووووووول :دی : ))نقل قول:
آرش دیگه مولتی نداره
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
نقل قول:
آرش یوزر همه مولتی های و10 رو بنویس. نمی دونم چرا ولی حس میکنم تو بودی
یادش بخیر چقدر مولتی بازی میکردیم من آدم درستکاریم اما این سعید مولتی بازه و از راه خلاف بازی میکنه لووووووووووول :دی : ))نقل قول:
آرش دیگه مولتی نداره
منظورم برای فروم هست :دی !!نقل قول:
سعید لینک دات کام بزار !!
اینم رکورد 8 راند توی سر :21::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از آیدین خبر نداره؟ خیلی وقته نیستش... (این در مورد یکی از بازیکنان وست هست. کاملا مرتبط با تاپیک:31:)نقل قول:
بهرحال برای اینکه ریسک نکنم: من همین الآن از کار Felling trees دو عدد چوب پیدا کردم:31:
خیلی جرئت (حماقت؟) لازمه که آدم در حضور علی اسپم بده!
---------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من چرا نمیفهمم منظورت چیه؟نقل قول:
اینجا باز پاکسازی الکی شد !! پست های مفید هم پاک کرده شد !!!
مملکته داریم ما 6 صفحه پاک کردش :( !!!
اینم یه 8 راند دیگه که رکوردش رو بعضی ها هنوز نزدن:46::27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اپرنس رنک 3 شدم :31: با 200 تا :21:
توی ورلد 12
فتبرک الله
=-=-=-=-=-=-=-=-=
و 10: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بریسکو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با ریلود درست شد:31: