که چی بشه اونوقت ؟ حتما می خوان راحتتر Spy کنن ! به هر حال خیلی چیز زیادی از اینترنت نمونده . ببندنش یه دفعه یه چیز ملی درست کنن بهتره !!نقل قول:
Printable View
که چی بشه اونوقت ؟ حتما می خوان راحتتر Spy کنن ! به هر حال خیلی چیز زیادی از اینترنت نمونده . ببندنش یه دفعه یه چیز ملی درست کنن بهتره !!نقل قول:
این یکی رو از من نادیده بگیرید فقط برای حل مشکل فلش و جیمیل و ....:27:
محتوای مخفی: اینو میگم
همین جوری میشه... هنوز امکاناتشو ندارن تا یکی دوسال دیگه فقط میشه با این اینترنت سایتای دولتی رو دید حالا بشینو تماشا کن.همه می رن مثل اون زمانی که فیبر نداشتیم د.ی.ش می زارن.نقل قول:
مردشورشونو ببرن با این وضع سرویس دهیشون.مردشور این آزادیشونو ببرن که از صد تا بند و اسیری بدتره.
من برای داشتن پینگ تایم خوب میخوام از پیشگامان بیام سرویس شاتل رو بگیرم پینگ تایم خوب و بدون تایم اوت برام مهمتر دانلوده
دوستان نظرتون در مورد پینگ تایم سرویسای شاتل چیه ؟ تایم اوت زیاد داره ؟
شاتل پینگش مالی نیست یکی دو ماه پیش بهتر بود الان گوگل با 250 300 پینگ میکنه فعلا مثل اینکه پارس آنلاین کولاک کرده نصف سرویساشو گذاشته رو 2 مگ با 230 240 دانلود می کنن یوزراش.نقل قول:
پینگ های پارس آنلاین چطوره ؟
دوستان من یه مشکل عجیب دارم دانلود من از بعضی سایتا شبا 1 به بعد سرعتش 80 ایناس مثل سایت ----------.com ولی خیلی از سایتای دیگه 19-20
کسی میدونه علتشو؟ راهی نیس همه سایتا اینجوری شن؟
سرویس من eco 128 هست صبحها همه سایتا سرعتم 80 هست
[QUOTE=Bs_panzer;4665099]پینگ های پارس آنلاین چطوره ؟[/QUOT
بعید می دونم افتضاح تر از این شاتل باشه
دقیقا برای من همینطوره من فقط از همین جا سرعتم بالاست و نه از لینک های مستقیم دیگهنقل قول:
یادمه یه بار یکی از این پشتیبانی های شاتل گفت اگر لینکتون مشکل نداشته باشه سرعتتون درسته . حالا باید ببینیم مشکل رو چی تعریف می کنن . و باید دید این مشکل چی هست و از کجاست . من هم سرویسم مثل سرویس شماست
بابا یه ایده ای ترفندی چیزی بگین طور خدا ، رپیدگو سرعتش از 15 تکون نمی خوره ، پوسیدم از بی دانلودی آخه ...
راستی برای من gmail و فایلهای فلش به راحتی باز می شن ...