نظر دوستان درمورد صبا نت چیه؟
Printable View
نظر دوستان درمورد صبا نت چیه؟
گزینه خوبیه !!! کدوم سرویس رو مد نظرته؟نقل قول:
نا محدود هاش رو میگم
اگه دانلود رو بیخیال بشی خوبه !!! ولی ارزش نداره 27 تومن برای 10 گیگ پول بدی!!! محدود بخر حداقل از شبانشم استفاده کن :دینقل قول:
می خواستم از دوستان بپرسم واسه دانلود شبانه و هزینه حداکثر ماهانه 20 تومن کدوم شرکت و کدوم سرویسش خویه(الان خودم توربو ماهانه 4 گیگ همارا دارم که شبا با 120 دانلود می کنم) و یکی هم اینکه محدودیت دانلود شبانه نداشته باشه چون زیاد دانلود می کنم
برا شبانه فعلا شرکت خوب سراغ ندارم !!! :دینقل قول:
پارس هم ریسک داره رفتنش :دی مخابرات همون سرویس جشنواره بهتره !!! قیمت کم و دانلود 4.5 گیگ برا هر شب !!! وگرنه با هزینه بیشتر VIP مکس نت رو توصیه میکنم
ممنون عزیز بابت پاسختون پس به نظر شما این سرویس یمونم عوضش نکنم؟راستی صبانت و بلوط دانلود شبانشون چطوره(از همارا بهتر هستن؟ الان من با همارا شبی 2 گیگ دانلود می کنم)
گفتم که بهترین شرایط برای شما تعویض سرویستون به سرویس جشنواره هستش !!! که شبانه دانلود 4.5 گیگ رو میده با حداقل هزینه یعنی 9 تومن برا سه ماه با 2 گیگنقل قول:
اکثر دوستان تو این تاپیک مخابرات بودن ، برا همین زیاد از وضعیت دیگه شرکتها خبر نداریم !!! با ر...ن مخابرات کم کم بچه ها دارن شرکتهای دیگه رو تست میکنن بلوط که میگن برا وبگردی تک کانکشن خیلی ضعیفی داره و دانلود رو جدیدا محدود کرده ولی صبا رو نمیدونم
عزیز شرمنده مزاحمتون میشم منظور از سرویس جشنواره همان سرویس ویژه اغاز سال تحصیلی هستش؟و اگه انلاین تمدید کنم همون 2 مگ رو می بندن یا باید برم شرکت؟و با این حساب اگه 10 گیگ هم حجم بخرم با حجم سرویسی که الان دارم(12 گیگ) یکی میشه و با دانلود شبانه 2 برابر!!! و یکی هم اینکه سرعت شبانش که زیاد افت نداره؟من الان با این سرویس در کمترین حالت با 100 دانلود می کنم
بله همونهنقل قول:
آنلاین تمدید کنی کفایت میکنه
سرعت شبانش هم 200 هست