[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
با تایید حرفای شما اگه جسارت نباشه بازم همه اینا بر میگرده به مرگز مخابراتی کاربر. من خودم کرج پارس دارم 512 الان تو همین ساعت سرعت دانلود من رو 30 حتی از اسمی هم پایین تر.دانلود رایگانش که پیشکش. پشتیبانی هم زنگ میزنی میگه نفر 30 هستی!!نقل قول:
صد البته که مرکز مخابراتی هم مهمه . مرکز مخابراتی هم میشه حلقه آخر یعنی اگه همه چیز روبه راه بود شاید تو این حلقه کار خراب شهنقل قول:
یه چند تا چیز جالب از آسیاتک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت چابک 06 گیگ در ماه (1 تا 5 صبح نیم بها و تا 8 رایگان ) 1024 269000 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت چابک 06 گيگ در ماه ( 90 دقيقه رايگان 9:30 تا 11 صبح رايگان اسپورت ) 1024 299000 ريال
اولی 3 ساعت رایگان داره دومی 90 دقیقه و اولی ارزونتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون بیکران رو یادشون رفته حذف کنن شایدم گذاشتن که یادآور دوران نسبتا خوش آسیاتک باشه.
آسیاتک حتی دانلود اینترنت ملی( اینترانت) را و حتی دانلود از سرور های داخلی خودش رو هم محدود کرده.
یعنی موندم کدوم آدمی اکانتینگ آسیاتک رو تنظیم کرده که اینقدر بی انصافی به خرج داده.
شما اینترانت ملی شاتل هم داشته باشی سرعت دانلودت از سرورهای داخلی خیلی خیلی بیشتر آسیاتکه.
4 روز دیگه این سرویس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرويس فعلي: اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان) تموم میشه
اینو بگیرم سرعت دانلودم چقدره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ↓
(256) - اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود طلايي ( با 8 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 20 گيگ) (429000 ريال + آبونمان)
یدونه هم این شبکه ملي رو توضیح بدین که چیه ؟
- (2048) - شبکه ملي اطلاعات 2048 كيلو بيت ( اينترانت ) با امکان تبادل حداکثر 10 گيگ (97838 ريال + آبونمان)
ممنون
این اینترنت 10 مگ شبانه روی چند هست سرعتش..؟ حداقل..؟
زمان من 10 نبود اما قبلا که کیمیا و کولاک داشتم شبانه فرقی نداشت و رو 120 بود.نقل قول:
اگه برای دانلود میخوای که اینترانت خیلی خوبه (شبکه ملی سایت هایی رو میتونی باز کنی که هاستشون داخل کشور مثلا ورزش3)، ولی اگه نه کلا بیخیال اسیاتک شو!نقل قول:
با اینترانت مگه چیزیم میشه دانلود کرد هیچ سایت بدرد بخوری هاستش تو کشور نیست فقط میشه زلال احکام فول اچ دی دانلود کرد همین ;)نقل قول:
کیمیا یا همون 2 مگ روی 120 هست ولی کولاک یا همون 4 مگ روی 200 ئه. چه سرور داخلی و چه خارجی.نقل قول: