شبانه هم روی 1مگ است یعنی همون 128 خط کم ترافیک باشه تا 128 زیاد باشه 100 تا 120KBنقل قول:
Printable View
شبانه هم روی 1مگ است یعنی همون 128 خط کم ترافیک باشه تا 128 زیاد باشه 100 تا 120KBنقل قول:
اینترنت من چون از نوع فیبر نوری شده نمیشه از شرکت دیگه خدمات گرفت به جز مخابرات، خداییش ظلم بزرگیه.
الان من طرح خانواده دارم بدون دانلود شبانه،چه طرحی باید بگیرم که دانلود شبانه رو هم داشته باشه؟
زنگ زدم ۲۰۲۰ گفتن که پاییزه باید بگیری که ۲۰ ماهه و ۹۹ درصد تخفیفه و هزینه ش هم گفت ۸۸ هزار تومن
به نظرتون خوبه بچه ها؟ :n36:
قیمتش 43 تومنه چطوری شد 88 احتمالا 60 گیگ رو این قیمت داده.
والا چی بگم ،همچین چیزی به من گفته
حالا پیشنهادی دارین واسه طرح که شبانه داشته باشه؟ سرعت خیلی بالا هم نمیخوام در حد سیصد چهارصد کیلو بایت هم باشه خوبه:n36:
- - - Updated - - -
والا چی بگم ،همچین چیزی به من گفته
حالا پیشنهادی دارین واسه طرح که شبانه داشته باشه؟ سرعت خیلی بالا هم نمیخوام در حد سیصد چهارصد کیلو بایت هم باشه خوبه:n36:
منظورت شبا سرعت 300 یا 400 باشه ؟ تنها طرحی که شبانه داره همینه که سرعتش فیکس روی 1 مگه و روزها هم تا چندین مگ میره . یعنی در حد همون 300 یا 400 کیلوبایت .نقل قول:
سلامنقل قول:
روی سایت my2020.ir
هنوز همون طرح 43 هزار تومنی موجوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
روی سایت my2020.ir
هنوز همون طرح 43 هزار تومنی موجوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان طرح خانواده دارم سرعتش 400 اینو که زنگ زدم گفتن سرعته روزانه تا 1100 کیلو میره.نقل قول:
داره میگه تا 1100 . یعنی یعنی حداکثر اینقدره . ولی معمولش اینه که سرعتها از 3 مگ تا 6 مگه . بعضی اوقات که خلوتتره به همون 10 مگ میرسه .نقل قول:
بله دوست عزیز فیبر نوری هست، به نظر خودم جدای مشکلاتی که مخابرات و زیرساخت دارن، خود مرکز من هم مشکل داره، مرکز من فرشچی هستش (پیش شماره 603)، شما الان با Gateway مرکزتون Latency خیلی کمی دارید، 4 یا 3 میلی ثانیه که در حد LAN وایرلس هستش، ولی من با Gateway مرکزم با آی پی (10.70.246.253) همواره Latency غیر پایدار و متغیر دارم که بین 30 تا 150 دائما تغییر میکنه و حتی گاهی تایم اوت هم میده، این درحالیه که از مقایسه Line Attenuation کاملا مشخصه که فاصله من تا مرکزم خیلی کمتر از فاصله شما تا مرکزتون هم هست (من حداکثر یک کیلومتر باید باشه فاصلم تا مرکز فرشچی از نظر جغرافیایی)نقل قول:
این وضعیت Latency فعلی من با Gateway مرکز هست و الان وضعیت نت یکی از بهترین حالتاش توی چند روز گذشته هست، در حالت معمولی Latency از این بدتره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما کدوم مرکز هستید که Gateway تون 10.70.246.254 هست؟
چرا اینجوریه؟ مگه مخابرات خراسان چند تا درگاه برای فروش adsl داره؟!نقل قول:
my2020
Goldnet
adsl.tci-khorasan
و ... ! جالبه هر کدوم هم سرویسهای متفاوتی برای عرضه دارن!
آفتابه لگن 7 دست شام و نهار هیچی. جالبه امروز تماس گرفته بود نظرسنجی کنه فکر کنم 40-50 تایی سوال آماده کرده بود منم پشت فرمون توی جاده باید جواب میدادم : خیلی خوب، خوب، متوسط، و ... ! خوشبختانه بعد از 5 دقیقه تلفن قطع شد وگرنه یکی دو ساعتی مهمون ما بود. عجب رویی دارن با این سرویسهای بدردنخور امسالشون. تنها هنرشون اینه که چوپونهای دروغگو رو یونجه ی اضافی بدن تا بیان توی این تاپیکا هی تعریف و تبلیغ الکی کنن( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )