سلام
میخواستم ببینم چقدر طول میکشه صبانت خط رو جمع آوری کنه؟ دیشب درخواست دادم
نیازه به 195 زنگ بزنم؟
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
Printable View
سلام
میخواستم ببینم چقدر طول میکشه صبانت خط رو جمع آوری کنه؟ دیشب درخواست دادم
نیازه به 195 زنگ بزنم؟
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
اره اگه به195نگی راحت یه هفته میکشه البته من موقع جمع اوری دیراقدام کردم10روزکشیدنقل قول:
میزان مصرف رو با dumeter چک کردم دقیقا 2 برابر عددی که dumeter نشون میده تو پنل ازم حجم کم میشه بدون هیچ توضیحی جای تاسف داره واقعانقل قول:
جدیدا صبانت خیلی بد شده، سرعتش خیلی اومده پایین، حجمم 8 گیگ مونده بود و غیب شد(وقتی هم رفتم تو پنل 4 روز آخر رو نشون نداد)
طرح های تشویقی و قیمت هاش هم خیلی بد شده، بدبختیم اینکه که منطقه ما حتی مخابرات هم پورت آزاد نداره
کسی از دوستان از کرمان هست پینگ چنده با 8.8.8.8؟
صبانت تو یک سالی که بودم کیفیتش راضی هستم اما متأسفانه طرح های تشویقی قبلی رو حذف کرد و در جدید هاش هم طرح های به صرفه و خوبی که برای یکی با مصرف متوسط مانند من مناسب باشه ارائه نداده . یا ترافیک خیلی کم داره که مجبور بشی حجم اضافه بخری یا ترافیک خیلی زیاد بالای ده گیگ در ماه که اینهم فروش زورکی هست. تنها یه طرح سالانه 50 گیگ داده که اونهم برای مشترکین جدید هست. جالبه که بفکر جذب مشترک جدید هستند اما بفکر نگه داشتن قدیمیها نیستند!! من آخر ماه طرحم تمومه خوشبختانه منطقه ما همه شرکتها پورت خالی دارند و سرویس میدن. شاتل که طرح هاش از صبانت مزخرف تر بود در کل منفعت طلب تر از شاتل ندیدم. مخابرات از همه بهتر هست طرحی داره 54 گیگ برای یکسال رو حدود شصت تومن میده دوبرابرش هم شبانه رایگان میده. احتمالا همین رو بگیرم.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
داداش اگر كيفيت برات مهم از صبا نرونقل قول:
فعلا طرح همون ٣٠ گيگ سالانه رو داره با ٥٠ گيگ ٣ ماه ولي به احتمال زياد تو همين تابستون طرح ميزاره من الان دو سه سال تو تابستون طرح جشنواره ميخرم سرويس م زمستان تموم ميشه خودش فعال ميشه كيفيت مخصوصا وب گردي هم كه عالي
شاتل تست خارج بد جوري كم مياره و پهنا باند مورد نياز رو نداره مخابرات هم اصلا طرف ش نرو كه آخر نت
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام
دوستان صبا برا بازی آنلاین چطوره ؟ پینگ پایین و ثابت هست ؟
سلام
فکر می کنم که دیگه از من کاربر قدیمی تر در صبانت نبود یه جورایی بابابزرگ معنوی صبانت به حساب می اومدم :n09:(10 سال کاربرشون بودم از سال 1386)
10 روز پیش علی رغم میل باطنیم از صبانت درخواست تخلیه دادم و دیروز خطمو برای فن آوا رانژه کردن و اینترنتم وصل شد
اگه بخوام یه مقایسه ای نسبت به صبانت بکنم اینکه
صبانت:
پنل بسیار عالی داره علی الخصوص گزارش ریز مصرف بسیار عالی و خوانا و ساده و همه فهمی و زیبایی داره
اینو من در مقایسه با گزارش ریز مصرف آسیاتک و های وب و فن آوا میگم
و اینترنت پایدار و پینگشم نسبتا ثابت هست و حجم دزدی هم نداره
در کل اگه شبانه نیمه رایگانشو حذف نمی کرد هرگز تخلیه نمی کردم
فن آوا :
البته هنوز زوده برای مقایسه
ولی به نظر خوب میاد و پینگش با صبانت تقریبا یه جور هست
تا اینجا که به نظر حجم دزدی نداره
دانلود شبانه رایگان داره ولی متاسفانه سرعتش محدود به 250 کیلوبایت کردن و کلا این شرکت به شبانه ای با سرعت بالاتر اعتقاد نداره و یه جورایی آب باریکه حساب میاد
سرعت روزانه اش تا 12 مگابیت بازه ولی شبانه اش 2 مگابیت هست و بیشتر نمی کنن
اینو در مقابل آسیاتک که شبانه اش 600 کیلو بایت خارجی و 1.5 مگابایت داخلی هست مقایسه کنید
راستش من فقط به خاطر شبانه رایگان و قیمت ارزونش گرفتم
شما چه طرحی از فن آوا گرفتید میگید مناسب هست؟ راستش من شبانه مجانی برام خیلی مهم نیست هرچند همین صبانت هم طرح صبحانه که ما داریم سرعت شبهاش 120 کیلو بایت (یک مگ) هست پس 250 خیلی هم نباید بد باشه. من با یک مصرف حدود 5 گیگ در ماه که عمدش هم سرور خارجی هست نمیخوام بیش از نهایت هفت هشت تومن در ماه هزینه کرده باشم و اینکه آیا فن آوا سرعت خارجیش مانند صبانت خوب هست؟نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk