256 Kنقل قول:
هدیه سرعت بالا 1.5 M
حجم هدیه سرعت بالا در هر ماه بر حسب GB 18
حجم هدیه سرعت بالا در هر روز بر حسب 614
بعد از اتمام هدیه K 256
Printable View
256 Kنقل قول:
هدیه سرعت بالا 1.5 M
حجم هدیه سرعت بالا در هر ماه بر حسب GB 18
حجم هدیه سرعت بالا در هر روز بر حسب 614
بعد از اتمام هدیه K 256
:n02:نقل قول:
اصلا پست های منو میفهمی ؟! سواله برام !
میگم اون شاتل چه ربطی به سرور مجازی داره ؟ شاتل اصلا اینترانت داره ؟ چی میگی ؟ الان اون پست من رو که نقل قول کردی نصف دیگش کو ؟! برای دانلود شبی 12 گیگ چه نیازی به سرور مجازی هست ؟ من گفتم سرور مجازی بگیر برای دانلود شبانه 12 گیگ ؟ الان از نقل قول زیر اینو میفهمی ؟ الان معلوم نیست که من کلا دارم راجع به چیز پی ان داخلی صحبت می کنم ؟ آیا در نقل قول زیر گفتم وی پی اس 15 تومنی برای دانلود شبانه خوبه ؟
اینجا همونطور که میبینی بحث سر چیز پی ان هست و وی پی اس چیزیه که شوما آوردی وسط همین روش هم منظور چیز پی انه که در تمام پست های قبل و پست فوق هم مشخصه! در پست فوق هم 1 و 2 از هم جدائه ! 1 برای اینه که ببینی وی پی اس ارزون ایرانی هم هست نه برای دانلود از اینترنت کی آخه وی پی اس میگیره برای دانلود از نت ؟! دو برای اینه که ببینی چیز پی ان داخلی هم هست آن هم برای دانلود از اینترنت موقعی که شما اینترانت داری یا اینترنتی داری که سرعت داخلیش خوبه ولی خارجیش نه !نقل قول:
من تو پست های قبلیم هم گفتم "پی تی" احتمالا این رو هم نگرفتی مثل بقیه. پی تی به پرشین تولز میگن! و چون الان باز میخوای بیای بگی 15 تومن و 20 تومن و ... حوصله همه رو سر ببری لینک چیز پی ان داخلی با هدف افزایش سرعت دانلود از سرور خارجی با پهنای باند نامحدود رو برات پ.خ کردم تا مشکل این خط بولد شده حل بشه برات !
بابا زرنگ اومدی مچ منو بگیری ولی کلا زدی جاده خاکی :n02:نقل قول:
حالا قشنگ برو اون لینک رو بخون
من نزدیک به 9 ماهه که از اینجا سرویس میگیرم اما 3 ماه اخیر خیلی بد شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرويس فعلي: اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان)
اول اینکه قبلاً 1 تا 9 رایگان بود الان یه ساعتش رو خوردن :|
دوم اینکه اولین بار که همین سرویس رو گرفتمشبانه سرعت 440 میداد تا ساعت 9 چیزی حدود 11 الی 13 گیگ میشد دانلود رایگان برداشت
اما بعد از دوماه سرعت افت کرد به 125 (البته شبانه رایگان رو عرض میکنم) فکر کنم کلاً منو محدود کردن :| به خاطر دانلود زیاد
الان با این هزینه نزدیک به 3 گیگ میشه دانلود برداشت به نظرتون بهتر نیست برم از شرکت های دیگر سرویس بگیرم ؟
آسیاتک محدودیت فردی اعمال نمیکنه کلا همه رو با هم محدود میکنه :-) از سال ۸۵ که اومدم آسیاتک تا الان جز بدتر شدن چیزی ازش ندیدم. نمیدونم چند نفر اینجا اون سرویس ۶۴ ده تومنی آسیاتک رو یادشونه ولی اون سرویس ۷ سال پیش شرف داشت به این کیمیای الان ! البته بقیشونم همین روند رو طی کردن.نقل قول:
الان شبانه کیمیا ۱ مگ شده و فعلا مثل اینکه نون تو دیتا سنتره واسه همین کلا آسیاتک دیگه زیاد به فکر سرویس اینترنت و یوزرای قدیمی نیست.
من مخابراتم دارم کنار آسیاتک برای دانلود از اون استفاده میکنم بدک نیست. ۴۳ تومن بدی روزانه ۲۴ ساعت ۸ الی ۹ گیگ دان میکنه ولی شبا ملی میشه !
های وب هم اولش خوب بود همین چندتا از بچه های همین تاپیک رفتن طرفش ولی خوب الان بخوای بری ته دیگشم بهت نمیرسه شبانه سرعتش محدود شده زمانشم کم.
پیشنهاد میکنم یه شرکتی بری که دیتاسنتر نداشته باشه که حالا به فکر پهنای باند دیتاسنترش باشه و از یوزر اینترنت بزنه.
آقا ممنون ، دکمه ی تشکر رو پیدا نمیکنم بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این رو هم برای ما محدود کردن احتمالاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی مخابرات برای دانلود بهتره ؟ خه عضو جدید قبول نمیکنه فعلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه اسم چندتا از شرکت ها رو بگین که دیتاسنتر نداشته باشن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های وب دانلود رایگانش دیر شروع میشه زود هم تموم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاینی ها اکثراً راضی هستند از سرویسشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظر شما در این مورد چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شبانه 3 گیگ دان میده به چسب به همین ، ولی اگه کمتر شد از جای دیگه سرویس بگیرنقل قول:
پارس آنلاین تنها شرکتیه که هم دیتاسنتر داره هم سرعتاش بد نیست ولیکن اگه یک شب دیتاسنترش flood بشه سرعت شبانه ها هم به شدت تحت تاثیر قرار میگیرن واسه همینه بعضی شبا مشترکانش سرعت خوبی ندارن ولی اکثر اوقات خوبه.نقل قول:
مخابرات عضو جدید نمی پذیره ؟ روزی 3 بار به هر چی تلفن داریم زنگ میزنن میگن امکان دریافت ای دی اس ال مخابرات برای شما وجود دارد و ... حتما تو مرکز شما داوطلبش زیاده دارن ناز میکنن ! ولی اگه نامحدود میخوای فعلا فن آوا هم شنیدم نامحدوداش کپی مخابرات هستن یک سر به تاپیکشون بزن ببین چطوره.
الان های وب ، صبانت و داتک دیتاسنتر عمومی ندارن. هر 3 این شرکت ها وضعیت اینترنت پایداری دارن ولی لزوما شبانه خوبی ندارن نمونش های وب که البته به خاطر حجوم کاربرا مجبور شد شبانش رو خراب کنه. داتک شبانش دو برابر سرعت اسمی می بنده و نسبتا بد نیست. صبانت هم بد نبود ولی 33 درصد قیمتا رو گرون کرده :n27:
و شرکتهایی که دیتاسنتر دارن :
1. آسیاتک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. پارس آنلاین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. شاتل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. فن آوا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو شرکتای فوق هم فکر کنم پارس آنلاین از بقیه وضع شبانش بهتره (به جز فن آوا بقیه رو خودم تست کردم)
مثلا تو تهران شبانه سرویس حجمی ۱۲۸ با چه سرعتی عموما دانلود میده؟نقل قول:
128 حجمی آسیاتک شبانه رایگان نداره ، 256 شبانه رایگان داره که سرعت شبانش 32 کیلوبایته و شبی 600 الی 700 مگ دانلود شبانه میتونی داشته باشی.نقل قول:
( 128 ) - اينترنت پرسرعت حامي 01 گيگ در ماه (5 تا 8 صبح نیم بها) (57000 ريال + آبونمان)نقل قول:
( 128 ) - اینترنت پرسرعت حامی 02 گیگ در ماه (1 تا 8صبح نيم بها) (84000 ريال + آبونمان)
( 128 ) - اینترنت پرسرعت حامی 04 گیگ در ماه (1 تا 8صبح نيم بها) (126000 ريال + آبونمان)
( 128 ) - اینترنت پرسرعت حامی 06 گیگ در ماه (1 تا 5 صبح نیم بها و تا 8 رایگان ) (179000 ريال + آبونمان)