سلام. کسی از دوستان کمپین شگفت انگیز سرعت 5 مگ رو داره؟ من دو سال هست 1 مگ نامحدود دارم و همونطور که خودتون میدونید دیگه به لعنت خدا هم نمیارزه ماهی 40 تومن بدیم با این کیفیت آشغال. از طرفی هم سرعت 1 مگ دیگه کفاف نمیده. قبلا خبری از برنامه های موبایل گسترده و تبلت و اینا نبود اما الان حداقل 5 تا دیوایس تو خونه وصلن و همه هم مصرف میکنن و دیگه کشش نداره پهنای باند. بعد از ظهر به بعد که میشه پهنای باند خارجی میرسه به 10-20 کیلوبایت و اهل خونه ناراضی ان که چرا فیلم های تلگرام باز نمیشه و از این حرفا.من خیلی تلاش و صبر کردم تا سرعت که هیچی حداقل کیفیت سرویس مخابرات مثل اولش بشه اما از اونجایی که خود مخابرات اعلام کرده که سیاستش بر استفاده از سرویس های حجمی هست ، فکر نمیکنم که برای مشترکین نامحدود تره ای خرد کنن. من خیلی مقاومت کردم که به سرویس حجمی تغییر ندم اما با این وضع که تو خونه همه ناراضی ان مجبورم تغییر بدم. حالا چندتا سوال داشتم از دوستانی که سرویس حجمی دارن. اول اینکه سرعتش در ساعات پیک چقدر افت میکنه؟ پنل مشترکین در چه حدی افتضاحه؟ ترافیک دزدی میکنن؟پینگ؟ سرعتش با سرورهای خارجی چقدره؟ اگه با این شرایطی که گفتم واقعا ارزششو نداره که تغییر بدم بهم بگین لطفا. در ضمن برای دانلود و اینها در حال حاضر از ایرانسل استفاده می کنم و فعلا نگران دانلود نیستم. ممنون