سلام. بچه ها میشه روی یه خط همزمان از دوتا شرکت مختلف سرویس گرفت؟؟؟ اگر میشه دوتا شرکت باید خط رو رانژه کنن یا یکیشون که رانژه کنه واسه اون یکی هم استفاده میشه؟؟؟؟
Printable View
سلام. بچه ها میشه روی یه خط همزمان از دوتا شرکت مختلف سرویس گرفت؟؟؟ اگر میشه دوتا شرکت باید خط رو رانژه کنن یا یکیشون که رانژه کنه واسه اون یکی هم استفاده میشه؟؟؟؟
دوستان من الان سرویسمو تمدید کردم فقط زده قرارداد رضرو 256 2g الان 11 روز از اعتبار سرویسم مونده ولی ترافیکم ته کشیده الان حتما باید ترافیک بخرم؟؟؟
پارس آنلاین دزدن بابا .... همش میخوا پول دزدی کنن ... :13:من راضی نیستممم .... به احتمال زیاد 512 3 ماهه میگیرمممم ...نقل قول:
آره اگه نخری 11 روزت میسوزه میره رو سرویس جدیدنقل قول:
دوستان سرویس های 1 مگ و 2 مگ روی 2 مگ بسته میشه یا 4 مگ؟
سرعت دانلودشون به چه صورت هست در روز و شب؟
با تشکر:40:
سرعت 128 توی روز سرعت دانلودش چنده؟توی شب به چقدر میرسه؟نقل قول:
اگه شبانه خوب میخواین باید سرویس یک مگ بگیرین.سرعتش دیگه کمتر از 100 نمیشه.البته شکی نیست که شلوغ یا خلوت بودن منطقه مخابراتی خیلی اثر گذاره.
روزا در بهترین حالت 140 کیلوبایت.ولی شبها اونطور که بعضی دوستان میگن از 50 بالاتر نمیره و البته برای بعضی ها هم زیر 20 کیلوبایته.به هر حال سرویس 128 به درد کسایی که اهل دانلود باشن نمیخوره و فقط اعصابتونو خرد میکنه.بقیه سرویساش هم خیلی محشر نیستن اما خب سرویس 1 مگ میتونه برای کسایی که دانلودشون زیاده راضی کننده باشه به شرطی که منطقه ی مخابراتی بیش از حد و به طور غیر عادی شلوغ نباشه.نقل قول:
نوع رمزنگاری مودم رو عوض کن.نقل قول:
میخوام 128 با 4 گیگ رو
1 مگ با 2 گیگ و 3 ماهه تبدیل کنم
الان سرعت روزانه ام طرفایه 130-140 هست
با سرعت 1 مگ چقدر تو سرعتم تاثیر ایجاد میشه ؟ مخصوصا شبانه ؟
ممنونم میشم اگه بگید ...
:19::19::19::19::19:نقل قول: