سلام در بهترین شرایط صبا نت شبی چند گیگ دانلود میشه؟؟؟
Printable View
سلام در بهترین شرایط صبا نت شبی چند گیگ دانلود میشه؟؟؟
سلام الان دیگه باید شبانه رو بخرید مثلا 6 ماهه 70 گیگ سقف دانلود داره حدود 34800 برای کسانی که دانلود زیاد دارن به صرفه نیستنقل قول:
صبانت یه پول بچاپ حرفه ای ازموقعی کهispعوض کردم دیگه راحت بازی های حجیممو میگیرم قبلن با اینکه صبانت داشتم بازی هامم باید با پولی زیاد ازبیرون تهیه میکردم واقعن صبانت چه پولی می چاپه ازمن که5سال چاپید
سلام دوستان من 8 ساله مشترک صبانت ام ولی الان که دیگه دانلود رایگانو برداشته میخوام سرویسمو جمع کنم. الان ISP نسبتا خوب کجاست؟ مد نظر خودم پارس آنلاینه ولی گفتم از شما هم مشورت بگیرم ممنون
اگه منطقه شما پارس انلاین پشتیبانی میکنه هر یک روز تاخیر حساب میشه برات من خودم بعداز پرس وجو درتایپگش فهمیدم شبانه رایگان داره بدون محدودیت 1مگ سرعت دانلودمه بانوسان950کیلوبایت خطم رو9مگ بسته شد البته با3بارتماس موافق شدم ویلا خودشون رو6مگ بسته بودن درضمن دوست عزیزبهispکه میخواین نقله مکان کنین بهترتوتایپکه خودش برین دربارش بپرسین نه در تایپک ispکنونینقل قول:
نه دیگه این سرویس تموم بشه باید سرویس جدید بگیری که شبانه رایگان ندارند بخوای باید بابتش جداگانه پول بدی اینطور که دوستان میگن.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
شما چه سرویسی گرفتید و چقدر هزینه کردید؟ الان صبانت هر سرویسی که بگیری تا جایی که خط میکشه بهت پهنای باند رو میدن مثلا سرویس ما جشنواره 4 مگ هست اما سرعتی که داره میده حدود 10 مگ هست. پارس آنلاین هم اینطوری هست یا فقط سرعت اسمی رو میده؟ شبانش هم ظاهرا 5-8 هست سه ساعت در بدترین زمان ممکن.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
عزیزمن صبانت تا فروردین 96 داشتم من موقعی که اومدم پارس برتست 1سرویس 1ماه 2مگ خریدم بعد خطمو بسته بودن 6مگ که بعد خودم به9مگ ارتقا دادم البته با پافشاری و3بار زنگیدن خط هر چقدربکشه برات میزارن تا12مگ نهایتتش هست درمورد جشنوارشم من خودمم برهمون 1ماه شارژمیکنم شاید جشنواره که گذاشتن گرفتم قبلن هارو اطلاع ندارم ولی شنیدم از5تا8بود و1/3بود تازه نامحدود کردشبانه رو میگن من از اونائی که مشترکه قدیمیشن پرسیدم جالب این سرویسی که من دارم ازساعت2تا7 هست شبانه ولی اگه بخوام 6ماه یا1سالشو شارژکنم هزینش گرون می اوفته من که راضیم ازش بدون اوفت سرعت فقط جشنواره ندارند که 1سال تمدیدکنم اونم بزارعالی میشهنقل قول:
کسی نبود؟:n03:نقل قول:
با پارس انلاین که من دارم رو سرویس گیم پینگش 230 هستنقل قول: