دوستان کسی اکانت vip ایراااان فییییلم رو امتحان کرده با مبین؟ یا بی مبین؟
Printable View
دوستان کسی اکانت vip ایراااان فییییلم رو امتحان کرده با مبین؟ یا بی مبین؟
بله من با مبین باش کار میکنم .چطور دوست عزیز ؟نقل قول:
تشکرنقل قول:
راضی هستبن؟ طرح مبینتتون؟ سرعت دانلود ایراان فیییلم؟
37.221.9.18
ISP: GOSTARESH-E-ERTEBATAT-E MABNA COMPANY
گلاب به روتون این وضعشه
:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:
چند ماهی هست از اپلودباز استفاده می کنم خوبهنقل قول:
یه اکانت اپلودباز بگیر مثل اینکه از همشون اکانت گرفتی (ایران فیلم، باران موی؛ نایت موی ......) چون معملولا همشون یکی از اپلودرهاشون همینجاست
این که یکی از بهترین ای پی هاست درسته همیشه خوب نیست ولی بیشتر وقت ها عالیه (البته نسبت به مبین نت عالیه :n06:)نقل قول:
من تازه سیستم رو راه انداختم ولی مثل اینکه سرعت کلا افت داره چون ای پی افرانت هم که معمولا از این یکی بهتره و تو این ساعت های اخری بالای 200 رو میداد الان بزور سرعت 150 کیلو رو میده.
پ.ن: ای بابا شب قدر که میاد یعنی ماه رمضون تموم. ان شاءالله احیای همه قبول شده باشه.
نوروزی
قبل و بعد از ساعت رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم VIP دارم .نقل قول:
با 1 مگ نامحدود دور ور 120 البته با 1 آنتن !!
وجود ساختمان بلند به طور کلی تاثیر منفی روی دریافت سیگنال و کیفیت اون میزاره. حالا این سیگنال میتونه مال وایمکس، وایرلس و حتی شبکه ی تلفن همراه باشه. اما نکته ی قابل توجه اینه که مودم بیرونی وایمکس برخلاف مودم های وایرلس (که تو پشت بام نصب میشن) دارای دید 360 درجه هست. یعنی احتیاجی به دید مستقیم نیست و مودم میتونه حتی از پشت سرش هم سیگنال دریافت کنه همونطوری که از بقیه ی جهات میتونه.نقل قول:
اون تستی رو که بالاتر گذاشتم نگاه کنید هم بد نیست. با اکانت سایت تاینی موویز هست. تاینی موویز کامل ترین آرشیو رو داره.نقل قول:
من وایمکس داخلی دارم به نظرمنم ساختون ها اصلا تاثیری نداره چون دور تا دور ما ساختمون های 4 طبقه هستن ما هم طبقه اول هستیم ! و همیشه 4 تا انتن پر دارم . دیگه ساختمون های امروزی به دیوارشون تکیه بدی میریزه :n02:نقل قول:
چشمشم نزنیم مبین نت مدتی هست قطعی نداشته!!! خیلی عجیبه برام چرا!!؟:n29: