پاک شود لطفا مرسی :n16:
Printable View
پاک شود لطفا مرسی :n16:
این برونزا چقدر با ادب رفتار میکنن من همیشه فکر میکردم فلیم و فحاشی توی برونز بیشتره ولی خیلی خوب رفتار میکنن :n28:
I LOVE BRONZE:n12:
ام ام آر و اسکیل و تیم ورک و شانس همش الکیه
مهم ترین چیز فقط قانون جذبه !
فقط یادتونم نره کتاباش رو دانلود نباید کنین روتون تاثیر نمیذاره:V26:
واقعا بعضیها چقدر کثیفن
میان فحاشی میکنن دست اخر میگن ببخشید
میخوای پایین تا بالاتو جر بدن بعد بگن ببخشید
این بازی خیلی سرگرم کنندست ولی اینجوریش رو دیگه ندیدم
حیف کلمه حیوون برای این دسته از مردم
چقدر باید بیشعور باشی که ناموس مردم رو به راحتی بدو بیراه میگی
واقعا حیف کلمه حیون که به تو نصبت بدیم
میثم هم رفیقمه بنده خدا بازیشم خیلی خوبه شما نوبین دلیل نمیشه همه رو مثل خودتون ببینین
واقعا جای تاسف داره که برای موفقیت تو هر کاری به هر چیزی رو میارید الا خودتون!!نقل قول:
قانون جذب ساخته ذهن چند تا ادم مثل خودت هست که بتونن از طریق ساده لوح هایی که باور میکنن یه پولی به جیب بزنن که به جیبم هم زدن کل دنیا هم فهمیدن که دروغی بیش نبود و ازش حرفی دیگه نمیزنن ولی مثل اینکه خیلی ها واقعیت را نمیخوان بپذیرن.
مهم ترین چیز تو این بازی مهارت خودته!!
ممکنه تو لیگ های پایین مثل برنز چندتا یار ضعیف بهت بخوره ولی اگه یکم تلاش کنی و بالا بیای (که اگه بازیت خوب باشه 100% بالا میای ) سطح بازی ها خوب میشه و در اینجا تنها چیزی که برد و باختا تعیین میکنه مهارت خودته همونطور که گفتم بعضی ها واقعیتا نمیخوان بپذیرن که سطح بازیشون خیلی ضعیف هست و حاضرا به هر چیزی ایراد بگیرن الا بازی خودشون.
چرا این همه ادم که از لیگ های پایین میرن بالا نمیان از این حرفا بزنن؟ برا اونا ترولا نوب وجود نداره؟ حتما همشون هم از قانون جذب کمک میگیرن!!
بلاخره باید فرق pro و noob مشخص بشه دیگه که این تفاوتا میتونید با نگاه کردن به جدول leagues ببینید!!!
پروفسور کمرون مد مستر سی جی قبلا این قانون رو به ما یاد داد ما چلنجر شدیم :/ حتی توی کشور های خارجی هم ازین قانون واسه بردن استفاده کردن پست زیر رو بخونی میفهمی ... :n27::n37:نقل قول:
نقل قول:
دهنم صاف شد ولی کلا امروز همه رنکها رو بردم دلم مثل خر داره میزنه :n02:
یوزر نیم اتون رو مطمعن اید درست نوشتید؟میزنم پیدا نمیکنهنقل قول:
بچه از سیولر 5 میشه به برونز دموت شد ؟؟؟
من اکانتم سیلور شده میخوام دوباره برونزش کنم اما نمیشه ! :/ چیکار کنم ؟؟ کسی میدونه ؟
من خودم سیزن قبل از سیلور 4 رفتم برنز 4 ولی برگشتم سیلور س ک سیزن تمومیدنقل قول:
بازی زیاد ببازی ب طوری ک mmr ات داغون ش میای پایین احتمالن ک همون اتفاقی بود ک برا من افتاد