طرح نوروزی - سرور خارجی - سرعت تقریبا ثابت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
طرح نوروزی - سرور خارجی - سرعت تقریبا ثابت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چرا روی فایل رو مستطیل کشیدی.. حداقل کلش رو می کشیدی که معلوم نباشه سرورش :دینقل قول:
این ثابت منظورت شبانه هم هست؟ ساعات 2 به بعد همینه؟ یا کم می شه...
راستی طرح نوروزی نداریم فعلا که! سرعتتون روی 2 مگ بسته شده؟
آیا این 1 مگی ها هم روی 2 مگ ان.
از قصد روی سرور رو خط نکشیدم. که اگه خواستید برید و ازش اکانت بخرید!نقل قول:
ثابت یعنی این که الان که زدم برای دانلود سرعت تقریبا همین حدودی هست که تو عکسه و نوسان زیاد نداره. شبانه حداکثر با 3 فایل همزمان سرعت 350 رو میگیرم. (البته در بهترین حالت ممکن)
ااا. برش داشتن؟؟ نمیدونستم. سرعت طرح نوروزی قاعدتا باید روی 2 مگ بسته شده باشه.
1 مگ های ماهیانه و کلن طرح های معمولی روی همون سرعتی هستند که اسمشون هست نه بیشتر.
یعنی اینکه میگن 1 به 4 دروغ میگن ؟نقل قول:
من اگه نامحدود 1 به 4 بگیرم. واسه ساعات بعد از 8 چه اینترنتی استفاده کنم :n03::n13: مگه دست به دامن رایتل هم بشیم. که بی اینترنت نمونیم.
نقل قول:
اره دقیقا دانلود رو همه میگن !
اگر مثل دیال اپ باشه که عالیه...الان دیال آپ بهتر از جی پی ار اس ایرانسل هست!
شما سرعت سند رو تست نکردی.سرعت سند مثل سرعت دانلود نیست صد درصد.
11 ساله با دیال آپ کانکت میشم...
نه خیر. تمام طرح های مبین نت 1 به 4 هستند. (به جز طرح های نامحدود 1 به 10)نقل قول:
منظور من سرعت دانلود هست. که طرح نوروزی اسمش 1 مگ بود ولی تا 2 مگ هم سرعت میداد. ولی بقیه عادی هستند. سرعتشون همونیه که روی اسمشونه.
ممنونم.پاسخ شما کامل بود.نقل قول:
یه سوال دیگه:مودم بیرونی حتما باید با دکل دید مستقیم داشته باشه یا ساختمان بلند بینشون باشه مشکل نداره؟
پشتیبانی میگه شما اهوازیا شانس ندارین
همیشه خدا با مبین نت مشکل دارین:n01::n02::n04::n19::n13:
نقل قول:
سلام همشهری عزیزم:n02:
شما سرعتو فقط از IDM نخون چون اصلا دقیق نیست . برای منم گاهی بصورت لحظه ای تا 450 هم دان میزنه . یه لطفی کن و همون موقع دانلود سند و رسیو در ثانیه رو چک کن . شما استادین اما گفتنش ضرری نداره :
راه اول در تب نتورکینگ قسمت view-->select columns-->bytes received per interval & sent per interval را تیک بزنید . حالا دقیقا ترافیک در ثانیه سیستمتونو میبینید .
راه دوم و ساده تر هم باز کردن صفحه وضعیت مودم و خواندن داونلینک است که سرعت در هر ثانیه را نشان میده.
راه سوم هم برنامه های مختلف نشون دادن نتورک یا ویجتهای دسکتاپ مثلا network meter هست که خودمم با این کار میکنم و اطلاعاتش عالیه .
حالا اگر بازم سرعت بالاتر از 270 بود هم تبریک میگم و هم شاخ درمیارم . چون مبین یه جا از دستش در رفته و سرعت بالاتر از 2.5 مگ داده.سرعت ظاهری شما و بعضی دیگر از دوستان که از رویIDM میگن میشه 350*8=2800 یعنی 2.8 مگ!! که اصلا نداریم .یا در اسپید تست گاهی موقتا و تصادفی میده مثلا 2.3 و 2.5 یه بارم که یکی زده بود 3.2 !!
تنها راه مطمئن همون 3 راه پیشنهادیه و خوشحال میشم نتیجشو اعلام کنین . شایدم واقعا داره بهتون حال میده که بازم نوش جون :n01: