نقل قول:
اگه من رو بدون اینکه بازیم رو ببینی ریمو نمیکردی صبر میکردی 30 بشم میخواستم کمکت کنم پلات بشی :n02:
الانم که اکانتت ین شده نمیتونی ببری میدونی بخاطر چیه ؟
بخاطر اینه که بازیای اول رو جدی بازی نکردی اگه از همون اول که تازه هنوز 10 تا بازی اول بودی جدی بازی میکردی الان میرسیدی به جایی که میخوای
کلا بازیا که از 100 تا بیشتر میشن دیگه همش ترولا میوفتن توی تیم تو و پرو ها توی تیم دشمن کلا وقتی بازیا رنکت زیاد شد هرکاری کنی به چلنجر هم بدی نمیتونه اکانتت رو حتی یه دیویژن هم بالا ببره چون دیگه ریده شده به mmr ت:n27:
اون میم شماره هم خوش شانس نیست که! اون زمان که با تو دوو اومد هنوز mmr ش عالی بود چون هم جدی بازی میکرد هم تازه هنوز کلا 20 تا هم رنکت بازی نکرده بود توی اون اکانتش واسه همین با اون mmr وقتی با تو بازی میکرد کسایی که همه چی بلد بودن یا هنوز تعداد بازیاشون کم بود که ناامید بازی نمیکردن میافتادن توی هر دو تیم از اونجایی که شما دو نفر خوب بازی میکردین میبردین :n16: الانم که اکانتت همه ترولا میافتن توی تیم تو پرو ها توی تیم دشمن تنها راه بردن هم دوو بازی کردنه.
مثلا همین اکانت euw من همه میدونن چیکار کنن مثلا یارو سیلور 4 بود همه چیو درست انجام میداد یا یه نفر بود برونز 1 کلا عالی بود ولی من یه کارایی میکردم که باعث بشه ببازیم :n09: اگه میخواستم جدی بازی کنم الان مثله پارسال امضام میذاشتم(( اکانت پلات فروشی 100 تومن )):n02:
خسته شدم بس که با پلات و دیاموندا بازی کردم اینو ساختم واسه فانش:n16: ترولتم نمیکنم جدی میگم اگه باورت نمیشه این اکانت eune ام هستش ادد کن باور کنی : Iran
در مورد اقای میم شماره که ایشون خوش شانس هستند . چون وقتی تو بازی فوش هم میدن ایشون چت بن هم نمیشن. شما برو تو بازی 2تا بزی بگو فاک یو شما چت بن میشی