ناراحتی نگاه نکن :n02:نقل قول:
Printable View
ناراحتی نگاه نکن :n02:نقل قول:
دوست عزیز ممنون از شمانقل قول:
در مورد نامحدود با سرعت 128 و 256 که یک به ده هستند سرعت سند چقدر هست؟ کسی اطلاعی داره؟
ایا نامحدود 8 صبح تا 8 شب با سرعت 512 رو به کاربر خانگی میدن یا نه؟ ( که دانشجو هم نیست )
عزیز جان این همه تو این تاپیک میگن نا محدود ۱ به ۱۰ همون دیال آپ هست فقط اسمشو گذاشتن وایمکس !!نقل قول:
نا محدود ۸ تا ۸ رو به کاربر خانگی با یه کارت دانشجویی میشه فقط و همینطوری نمیدن ولی برای همون کارت دانشجویی هم راه بسیار هست !!
443 برای من مشکل نداره و با VP.N+ و... هم همهچی رو باز می کنهنقل قول:
آقا لطفا یکی از دوستان هم جواب من رو بده....
دوستان تعرفه 1 مگابیت بگیرم که 30 هزار تومان هست یا تعرفه 2 مگابیت بگیرم که باز اونم 30 هزار تومان هست. من می خوام شب ها سرعتم زیاد باشه. پس سوال اینه کدومش در ساعات رایگان بهتره. قاعدتا باید 2 مگابیت باشه. ولی بعضی می گن فرقی نداره
آقا خوش ب حالت
سایتی که ازش سرویس گرفتی رو اگه امکانش هست پ خ کن
:n01:
نقل قول:
من سرعت سند رو پرسدم نه دانلود ... که اگر 10 باشه برای کار من کافیه !نقل قول:
باز شما فقط میگید بیخوده بیخوده !
سرعت send برای من مهمه نه دانلود !
من از سرعت دانلود حرفی زدم ؟؟؟ اصلا کلمه دانلود میبینی تو حرفام ؟؟؟ این دانلود رو از کجای حرفای من پیدا کردی ؟؟؟نقل قول:
وقتی میگم سرعت در حد دیال آپ هست یعنی واقعا دیال آپ ، دیال آپ نداشتید تا حالا ؟ یعنی چه ۱۲۸ بگیری چه ۱ مگ سرعتت به ۱۰ رسید ( هم آپلود هم دانلود - آپلود که خیلی وضعش خراب تره ) باید خیلی خوشحال باشی
حالا شما باور نمیکنی بگیر تست کن تا دقیق بفهمید
منم هم اچ تی تی پی اس هم پی وی ان بدون مشکل وصل میشمنقل قول:
بچه ها سرعت دنلود در طرح 2 مگ خوبه یا در طرح 1 مگ یا فرقی نداره؟ می خوام 2 مگ بگیرم بعضی ها گفتن با 1 مگ فرقی نداره..
می شه راهنمایی کنید