آقا رضا 2 تا سوال
آخرین وضعیت شبکه ملی اطلاعات چیه؟
اینکه میگن ایرانسل قراره ایرانیان نت (شرکتی که فیبر در انحصارش هست) رو بخره درسته؟
Printable View
آقا رضا 2 تا سوال
آخرین وضعیت شبکه ملی اطلاعات چیه؟
اینکه میگن ایرانسل قراره ایرانیان نت (شرکتی که فیبر در انحصارش هست) رو بخره درسته؟
قرار براین است که همه تجهیزات تری جی و فورجی یکجا نصب شوند. تا فاصله پوشش کمتر شود. هم در زمان صرفه جویی میشود و هم در هزینه.نقل قول:
سلام. فیلترینگ هوشمند در 3 فاز است که فاز 2 ان این ماه تمام و وارد فاز 3 میشود. اواخر امسال فاز اصلی فیلترینگ تمام میشود.نقل قول:
شبکه ملی هم در 23 استان راه اندازی شده است و بقیه استان ها هم تا خرداد 95 وصل میشوند. در انتخابات امسال از این لایه استفاده خواهد شد. بنا براین هم همراه اول و هم دو اپراتور دیگر موظف هستند تا اخر بهمن پوشش 500 شهر را تمام کنند. ایرانسل در امدهای زیادی دارد که به خاطر تحریم امکان وصول به شرکت افریقا یی را ندارد. فعلا این طرحی است که میتواند دلار را به ریال ایران تبدیل کند . فعلا در حد پیشنهاد است تا تهاتر صورت بگیرد. همان طور که میدانید درامد شرکت از طریق واسطه ها رد وبدل میشود که این امر زمان تجهیز شهرها را بالا یرد.
- - - Updated - - -
سلام. فیلترینگ هوشمند در 3 فاز است که فاز 2 ان این ماه تمام و وارد فاز 3 میشود. اواخر امسال فاز اصلی فیلترینگ تمام میشود.نقل قول:
شبکه ملی هم در 23 استان راه اندازی شده است و بقیه استان ها هم تا خرداد 95 وصل میشوند. در انتخابات امسال از این لایه استفاده خواهد شد. بنا براین هم همراه اول و هم دو اپراتور دیگر موظف هستند تا اخر بهمن پوشش 500 شهر را تمام کنند. ایرانسل در امدهای زیادی دارد که به خاطر تحریم امکان وصول به شرکت افریقا یی را ندارد. فعلا این طرحی است که میتواند دلار را به ریال ایران تبدیل کند . فعلا در حد پیشنهاد است تا تهاتر صورت بگیرد. همان طور که میدانید درامد شرکت از طریق واسطه ها رد وبدل میشود که این امر زمان تجهیز شهرها را بالا یرد.
وایمکس جدید کی راه اندازی میشه یعنی من که الان یه وایمکس دست دوم گرفتم اشتباه کردم نسل قدیم کلا از دور خارج میشه یا مثل تلفن سه نسل همزمان ارائه میشه
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
نقل قول:رضا جان این 3g فردیس کرج رو ردیف نکردی ها.ضمنا 4g را افتاده خبر داری اوضاش چطوره؟سرعتش؟پوشش؟
سلام. td lte همه تجهیزات تصب شده است و منتظر رگولاتوری است. این نوع وایمکس در دو حالت قدیمی و جدید قابل بهره برداری است. در مودم 130 قدیمی امکان اتصال تا 50 مگ ممکن است. در مودم های جدید تا 220 مگ. کلا وایمکس از مد افتاده است.نقل قول:
سلام. صدر صد ریف میشود. کمی صبر لازم است.نقل قول:
سلام در مورد قدرت سیگنال دهی وایمکس میشه توضیح بدید چون تری جی فقط تو حیاط پشت بام انتن داریم ایا انتن دهی وایمکس بیشتر از تری جی
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
سلام. کلا نوع فرکانس و ضریب نفوذ وایمکس با تری جی متفاوت است. کیفیت و پوشش وایمکس بیشتر از تری جی است.نقل قول:
یعنی افرادی که مودم fm130 دارند با فعال شدن شبکه TD LTE امکان استفاده از سرعت و کیفیت بهتر از الان دارند؟ در اصفهان هم این سرویس آماده هست؟نقل قول: