ولی یدفعه دیگه که امتحان کردم و20 دقیقه کانکت بود هیچی حجم نگرفته.پس این واسه کانکت شدن ابتدایش نیست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ولی یدفعه دیگه که امتحان کردم و20 دقیقه کانکت بود هیچی حجم نگرفته.پس این واسه کانکت شدن ابتدایش نیست.نقل قول:
دوستان پارس جنشواره بهاری نذاشته مثل شاتل که مثلا اگه 3 گیگ بخری 3 گیگ هم هدیه بدن ؟؟
همچین چیزی اصلا نداره پارس ؟؟؟؟؟
سلام دوستان من یه راهنمایی می خوام
سرویسی که الان دارم صبا تا چند روز دیگه دوره ام تموم میشه اصلا از این صبا راضی نیستم میخوام از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم شماها که پارس دارین چطوره ؟ به نظرتون از پارس اینترنت بگیرم؟؟:20:
روند دانلود شبانه ی من طی این 1 سال و نیمی که مشترک پارس آنلاین هستم (واسه تمام دوره ای که مشترک هستم رو همین مقدار دانلود فرض کنید ) :31:
کد:http://myup.ir/images/90188314637784076862.jpg
http://myup.ir/images/05338798982148847823.jpg
پاک شود لطفا
من شیراز با سرعت 512 شبا 380 دقیقه بهترین روزم بیشتر 900 مگابایت نتونستم دانلود داشته باشم.این ارقام نجومی بعضی هارو میبینم غصه دار میشم:41:
نقل قول:
مشخصات سرویس و منطقه مخابراتیتونم میگی ، لطفا
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
من صبا نت نداشتم تا به حالنقل قول:
اما داتک 256 و سرویس 128 مخابرات رو استفاده کردم
و الان مه پارس رو دارم به شدت راضیم نسبت به قبلیا ، با اینکه چند وقته بی دلیل سرعت شبانه رو تقسیم به 10 کرده :|
نقل قول:
شما کدوم مرکز هستید و چه سرویسی گرفتید؟؟
هرشب دان میزاری؟؟
مگه پارس از 1 تا 6 نیست پس چجوری شده 7 ساعت؟؟
فکر کنم تنها کسی که این حجم دانلود داشته باشه شما باشین -ممنون میشم بگین از کجا و چطوری دانلود میکنیننقل قول:
فکر کنم شبها سرعت دانلود روی 200 باشی
برای من تا 12.59 بین 150 تا 200 هست وقتی که 1.01 شد میشه 30 k !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این هم یک آمار از بیشترین و کمترین حالت دانلود شبانه من:
نکته: اون دو فیلد آخر برای یک شبه که در مجموع میشه (دانلود: 2836.56 | آپلود: 116.52). دلیل اینکه دوتا شده هم این بود که وسط دانلود 5 دقیقه برق رفت!!! :18: :31:
ولی به طور متوسط 1900 مگابایت هر شب دانلود می کنم.
مشخصات سرویس:
سرعت: 1Mbps - کرج منطقه مخابراتی شهید کاظمی