نقل قول:
سلام
نسخه ی فریم ویر مودم خود را به روز کنید
Printable View
نقل قول:
سلام
نقل قول:
با عرض سلام و شاد باش سال نو
دوست عزیز ، طبق پست هایی که از شما خوندم ، فکر کنم مودم رو ریست سخت افزاری نکردید.لطفا مودم رو ریست سخت افزاری کنید ، اگر باز هم به پنل تنظیمات مودم دسترسی نداشتید ، اون وقت همون طور که لئو فرمودند ، به گارانتی مراجعه کنید.
موفق باشید
نححوه فعال کردن وایرلس و راهنمایی در مورد منوهاش میخاستمنقل قول:
بعضی از isp ها از مک فیلترینگ استفاده میکنند ،اگر شما مودم عوض کردید باید زنگ بزنید به خدمات دهنده اینترنت تا مک ادرس را ریست کنند مشکل حل میشه ولی دیگه با مودم اول کنکت نمیشیدنقل قول:
user manual مودمو نداری مگه ؟:n27:نقل قول:
دوستان کدام یک از این دو مودم را پیشنهاد می دهید
مودم برای اسفاده در منزل هست. دو تا کامپیوتر داریک. یکیش که وصله. یکی دیگه هم میخوایم بخریم که وای فای داشته باشه برای اتصال به موبایل و تلویزیون هوشمند و کامپیوتر دیگر
برد انت کدوم بیشتره و اینکه همزمان یک یا دو موبایل با هم کانکت بشن کم نیاره
همینطور اگر دو کامپیوتر همزمان کانکت بشن با یک اشتراک اینترنت
ممنون:n16::n12:
TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G
D-Link Wireless N150 ADSL2+ Router DSL-2730U/U1
نقل قول:
سلام
مشخصات مودم وایرلس من
wireless ADSL2+Modem router5port fast ethernet switch and access point 802.11g
گمان نکنم . فقط 5 پورت lan و وایر لس داره
مدل دقیقشو بگو ! زیر یا پشت مودم نوشته:n01:نقل قول:
دقیقا چطور میشه این کار کرد ؟ (چون تا به حال انجام ندادم ممنون میشم نحوی انجامش رو بگیرنقل قول:
-----------------
و اما دوستان من دیروز پست داده بودم وایرلسو نمشناسه و خلاصه هیچی اعصاب ارو به هم ریخته بود امروز دیدم یه اسم وایرلس رو سیستم داره نشون میده به اسم dilink که بالای اسوش یه عکس سپر بود من گفتم این چی !!!؟؟؟ تو نگو آقا این وایرلس ماست که پسورد هم نداره و ملت میتونن راحت استفاده کنن :)) هیچی آقا زم کانکت شد من تعجب کردم اسم وایرلسو من اصلا dilink نزاسته بودم بعد من وقتی تنظیم میکردم پسور گداشته بودم که هیچ کدم مثل این که انجام نشده بود نشده بود
خلاصه به صورت دستی وارد عمل شدیم رفتم با کد 192.168.1.1 وارد تنظیمات قسمت .ایلس و دستی اسمو عوض کردم و پسورد اینارو ردیف کردم فقط بنده یع عکس الان میزارم دوستان متخصص ببینن همه چی روی گدینه ی درست قرار داره اوکی؟ چیزی نباید عوض بشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال هم داشتم دوستان این چراع و دکمه ی wps روی مودم دقیقا کارش چی؟ تا حدودی میدونم ولی میخواستم کاربرد دقیقش چی؟
=========
یع تعییری که نسبت به قبل کرده موردم چراع کره ی زمین همیشه قبلا روشن بود ولی الان خاموشنه همیشه و فقط وقتی دارم استفاده میکنم چشمک میزنه ! قبلا اینجور نبود از هر کی هم پرسیدم میگه مال من ثابت روشنه و وقتی استفاده میکنم چشمک میزنه مال من همیشه خاموشه وقتی استفاده میکنم چشمک میزنه جریان چی ؟ چرا اینجور شده؟
سلام
يه مشكلي كه چند ساعتي شده به وجود اومده و تا صبح همچين مشكلي نداشت
موقعي كه از پيلترشكن سايفون استفاده ميكنم و خط تلفن زنگ ميخوره اينترنت قطع ميشه موقعي هم كه از سايفون استفاده نميكنم هيچ مشكلي ندارم
نميدونم مشكل از كجاست و جوابي هم براش تو اينترنت نتونستم پيدا كنم