ببین داداش گلم من کاری به دوست قبلی ندارم فقط یه چیزی رو خوب میدونم اینکه چرا قیمتهای هر شرکتی متفاوته؟؟ این یعنی ضعف سازمان مقررات دوم چرا وقتی یه شرکت میاد اسم سرویسش رو میذاره 1 مگ و با قیمتی بالاتر از هر شرکتی میده و از فلان ساعت تا فلان ساعتم رایگان رو سرویسش میذاره ولی نمیتونه اون سرویس به اون اسم رو با همون سرعت گفته شده ارائه بده ولی اسم سرویس رو این گذاشته ولی پولی که میگیره برای این سرویسه؟؟ سوم هم اینکه هر شرکتی در هر مرکز مخابراتی بر اساس ترافیکی که بر اساس یوزر هاش داره به اون مرکز مخابرات پهنای باند اختصاص میده پس باز هم مشکل از شرکتی هست که نمیتونه پهنای باند خودشو مدیریت کنه نهایتا این بنده حقیر کوچیکتر از اونم که بتونم سیستمی رو تغییر بدم ولی این سیستم فعلی ما نه اسمش دولتی هست نه اسمش خصوصی بلکه اسمسش یه چیز من دراوردی هست یه سیستم که در اختیار و کنترل یه سازمان خاص و تحت سود دهی یک سری شرکتهای خاص با قوانین من دراوردی و حتی به قوانین خودشونم عمل نمیکتن هست و عملا هیچ قدرت مانور خاصی روی شرکتی نیست و از طرفی هر مرکز مخابراتی میرسن یه لینک و یه پهنای باند 2 مگ میذان و خدمات Adsl میدن با اکانتینگی که حتی در تنظیمات اون مشکل دارن ........... بگذریم این قصه سر دراز داره و حرفی برای گفتن نیست چرا که ارزش نداره