نه اصلا.ma 40 fxمناسبه.550تومن.نقل قول:
نه اصلا.ma 40 fxمناسبه.550تومن.نقل قول:
تو ----حیلی از 693.11 تعریف کرده اما منم صداشو نشنیدم متاسفانه.نقل قول:
با این تفاسیری که گفتم نمیدونم سلیقم دستتون اومده یا نه که چجور صدایی مدنظرمه.
دوس دارم شما خودت شنیده باشی و صداش مورد تاییدت باشه :n40:
اگه لازمه بودجه رو کمی افزایش میدم که خدای نکرده از خریدم پشیمون نشم.
سلام آقا حمید . قبلا ازتون سوال کرده بودم ولی خیلی قبل بود پستو پیدا نکردم .دنبال یه باند هستم قیمت 400 500 . ساب پایونیر 307 دارم . آمپ هم ads 1800وات سری قدیم روش مشکیه . به نظرتون چه باندی بگیرم ؟ یه آمپ هم مناسب این سیستم چی پیشنهاد میکنید قیمتش زیاد بالا نره ولی کیفیتش خوب باشه دیگه ؟ به نظرتون عوض کنم آمپو ؟ پنج ساله بدون پروتک داره کار میکنه . هد هم پایونیر دو دین 3550 . ماشین هم ماکسیما هست .
ممنون عزیز
سلام دوستان ، به نظرتون با بودجه 1.300 چه سیستمی میشه بست؟
فقط باندام یه جفت 7100 باشه
ممنون
دوستان یه آمپ 4 کانال کنوود یه جفت 7100 و یه ساب 3000 کنوود به نظرتون مصرف برقش چطور میشه؟
باتریم 55 هست (فابریک پراید) ولی میخوام 66 بگیرم
به خازن نیاز دارم؟
چه برندی؟
مرسی
با نام خدا و سلام
دوستان میخوام یه ساب بگیرم واسه نصب رو تاقچه (ماشین پراید 111)
آمپم کنوود 8401
کواک پایونییر 6995
هدیونیت x400
میخوام کارکرده بگیرم و اینا رو گیر آوردم :
307 d4
305f
304f
308 d4
حالا خودتون تو این رنج چی پیشنهاد می دید ؟؟
سلامنقل قول:
حلول ماه ربیع الاول رو خدمت همه شما عزیزان تبریک عرض میکنم.:n16::n12::n16::n12::n16:
اسی جان بیا به MTX T8693 بگیر.645تومن.من قدیم شنیدم صداش رو قدرت بسیار بالائی داره منتها امپ قوی میخواد.
والا ADS رو من تاحالا صداش رو گوش نکردم. اگر راضی هستی و قدرتش خوبه نگه دار.نقل قول:
در مورد اسپیکر الان گزینه های موجود:
هلیکس E69X به قیمت 265
MTX T6C693 به قیمت 320
آلپاین SPR-69 به قیمت 575
اینفینیتی کاپا 693.6i به قیمت 350
گزینه های موجود و مورد تائید هستند.
آمپلیفایر هم میتونید یا هرتز HDP4 و یا Match MA40FX به قیمت 570 تومن قابل تهیه هست.
نقل قول:بهتره باطری رو ارتقاع بدید.نقل قول:
نیاز به خازن ندارید.ولی اگر خواستید از خازن استفاده نمائید حتما از خازنهای معتبر و استاندارد مثل استریت وایرز استفاده نمائید.
کلا پایونیر اونم سریه F صدای خوبی نداشته و ندارد.نقل قول:
ولی خب چاره ای هم ندارید.چون ساب ووفرهای مخصوص free Air تقریبا غیر از 15 اینچ من موردی سراغ ندارم.
اگر عجله نداری صبر کن انشاءالله تا عید بار گلیدن برسه و یه RS12Free Air تهیه نمائید.
ممنون حمید جان . قبلا audio system پیشنهاد میدادی یادمه . مارک هایی که الان گفتی بهتر از آئدیو سیستم هستن ؟ باند هم یادمه از همین آئودیو سیستم بهم گفته بودی منتها مدلشو فراموش کردم .
سلامنقل قول:
نیست که گلم.اگر بود صدر همه قرار میگرفت.:n02:البته گفتن تا عید میاد.اگر عجله ندارین صبر کن.
قربون دستت پس مدل باند و امپلی از برند آئودیو سیستم رو میگی یه سرچ کوچیکی دربارش بزنم بعدا مزاحمت بشم . عجله ای نیست منتظرش میمونمنقل قول: