دوستان بغییر پارس انلاین کدومشون سرویس گیمینگ داره و از پینگش راضی هستید
منم چند روز دیگه طرحم تموم میشه و کلا بیخیال های وب میشم
تنها حجم که مهم نیست!
Printable View
دوستان بغییر پارس انلاین کدومشون سرویس گیمینگ داره و از پینگش راضی هستید
منم چند روز دیگه طرحم تموم میشه و کلا بیخیال های وب میشم
تنها حجم که مهم نیست!
من شاتل دارم واقعا راضیم سرویس گیم هم فعال هست پینگ برای من عالیه و همچنین سرعت همیشه ثابت هست.نقل قول:
از موقعی که های وب سهام پارس آنلاین را خریده دیگه محل به مشترکین نمیزاره اینا هم مثل موسسات دو روز دیگه که ورشکست شدند میفهمند
snr 7.2 و Attenuation هم 27.9 هست ...نقل قول:
دوست عزیز چند روز اخیر اینطور شده قبلا قطعی خیلی کمی داشت ...
1565 را که میگیرم میگه سرویس شما دچار اختلال است ...
attenuation خوبه ولی snr پایینه یعنی روی مرزی هست که قطع و وصل می شه.البته ممکنه واقعا مشکل از شرکت باشه چون دوستان دیگه هم اشاره کردن به این مشکل ولی به نظرم اگه یه سیم کشی از سر خط به مودم بکنید نتیجش براتون راضی کننده باشهنقل قول:
کیفیت های وب این چند روز خیلی بد شده
جدیدا قطعیهای چند ثانیه ای داره ! ( چراغ مودم خاموش نمیشه ) فقط چند ثانیه هیچی باز نمیشه دوباره درست میشه
این مشکل فکر نمیکنم از مرکز مخابراتی باشه !
من هم بالاخره جمع آوری کردم رفتم فن آوا
البته بعید میدونم با سیل جمعیتی که رفتن سمتش کیفیتش بهتر از های وب بشه ولی همین که حجم خوری نداشته باشه بازم خوبه:n01:
حتما در مورد کیفیت و پینگ نسبت به های وب هم اطلاع رسانی کنید.نقل قول:
سلام تایید میشه، دیروز و امروز برای من حدود سی ثانیه قطعی داشت اما چراغ مودم روشن بود! شاید قضیه همون فیلتر ناهمسان باشه چون الان حدود یک هفته بیشتر شده که به یوتیوب دسترسی دارم.نقل قول:
درخواست تخلیه رو دادم و جالب این که التماس میکنن که تخلیه نکنم چرا چون من 4 میلیون تومن پول نت دادم تو این مدت که های وب بودم خوب باید هم التماس کنن ولی دیگه این اشتباه رو نمیکنم تو هیچ شرکتی ماه به ماه سرویس میگرم هر وقت هم خراب شد تخلیه میکنم.
طرف زنگ زده میگه میخواید کارشناس بفرسیم اونجا برسی کنه مشکل شما رو به صورت رایگان گفتم نه مرسی فقط تخلیه.