کسی از طرحای جدید مخابرات خبری نداره؟؟
چون سال پیش همین موقع 512 با 5گیگ و شبانه رایگان رو 15500 میدادن. میخواستم ببینم امسال همچین طرحی نیست؟؟
Printable View
کسی از طرحای جدید مخابرات خبری نداره؟؟
چون سال پیش همین موقع 512 با 5گیگ و شبانه رایگان رو 15500 میدادن. میخواستم ببینم امسال همچین طرحی نیست؟؟
دوستان ببخشید یه سوال دارم زیاد به تاپیک ربط نداره!!
از وقتی ویندوز10 ریختم اغلب اوقات که لپتاپو روشن می کنم به مودم وایرلس وصل بشم، limited accsess میده
ولی وقتی گوشیمون هات اسپات می کنم مشکلی نیست.
چه کنم؟؟
سلام عجب سرعتی دارم
بعد از 10 بار دیس کانکت کردن و مودم خاموش روشن کردن به چه سرعتی رسیدم:n28::n28:
خدا لعنتشون کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین عکس به بدبختی تونستم اپ کنم
تا اونجایی که می دونم خطت نویز داره snr خطت 6 که افتضاحهنقل قول:
- - - Updated - - -
تا اونجایی که می دونم خطت نویز داره snr خطت 6 که افتضاحهنقل قول:
این طرح شبانه رایگان سرعت دانلود شبانش چقدره ؟
برای من روزانه تا 1200 کیلو میده اما 4 به بعد میشه 130 !
نباید 240-250 باشه ؟
بودا بودا !!! نبودا ؟
امروز دیگه به شدت توی همه چی افت وجود داره . دیگه کم کم فکر کنم داریم به روزهای قطعی کامل اینترنت نزدیک میشیم . تا میتونید ذخیره کنید که قحطی داره میاد .
همین نویز من فکر میکنم از سمت مخابرات باشه . از همون روزی که این مشکلات اخیر شروع شد snr منم اومده زیر 10 . خوب قطعی ها به خاطر همونه دیگه .نقل قول:
سرعتش همینقدره . دیگه حالا که گرفتی باید تحملش کنینقل قول:
هرکی میخاد از مخابرات نت بخره پولشو ریخته سطل اشغال.سه هفته پیش همه چی خوب بود یهو نت قطع شد وقتی وصل شد سایت پرتاک قالبش عوض شد.سایدت گلدنت یه تیتر رو سایتش زد به دلیل خرابی از سمت مخابرات سایت موقت از دسترس خارجه دیگه همه چی بهم ریخت تا همین الان که من این مطلبو مینویسم سرعت تو این سه هفته افتضاح.قطعی های مکرر (هر پنج دقیقه 20 ثانیه قطع)تایم اوت فراوان پینگ بالا همه چی بهم ریخت.دست به مودمهاتونم نزنید به nsr مودمتونم توجه نکنید همه و همه از سمت مخابراته.سه ماه زمان میخری با سه ماه حجم میشه 45 هزار تومن اونوقت سه هفتش تا الان اینطوری قطعه.هیچکی هم پاسخگو نیس به پشتیبانیشونم زنگ میزنی بعضیاشو میگن مشکل نداره از مخابرات دوباره همون لحظه زنگ میزنی یه اپراتور دیگه میگه مشکل زیرساخته به ما ربطی نداره سه باره زنگ میزنی یکی دیگه میگه مشکل سیم کشی خونتونه.خلاصه دورمون زدن عجیب.این همه طرح یه ساله فروخت مخابرات با قیمت پایین اینهمه طرح دو ساله فروخت با قیمت پایین فک میکنین عاشق چش ابرو ما شدن؟ نه والا عاشق جیبمون شدن .از من به شما نصیحت نخرید.
هرکی میخاد از مخابرات نت بخره پولشو ریخته سطل اشغال.سه هفته پیش همه چی خوب بود یهو نت قطع شد وقتی وصل شد سایت پرتاک قالبش عوض شد.سایدت گلدنت یه تیتر رو سایتش زد به دلیل خرابی از سمت مخابرات سایت موقت از دسترس خارجه دیگه همه چی بهم ریخت تا همین الان که من این مطلبو مینویسم سرعت تو این سه هفته افتضاح.قطعی های مکرر (هر پنج دقیقه 20 ثانیه قطع)تایم اوت فراوان پینگ بالا همه چی بهم ریخت.دست به مودمهاتونم نزنید به nsr مودمتونم توجه نکنید همه و همه از سمت مخابراته.سه ماه زمان میخری با سه ماه حجم میشه 45 هزار تومن اونوقت سه هفتش تا الان اینطوری قطعه.هیچکی هم پاسخگو نیس به پشتیبانیشونم زنگ میزنی بعضیاشو میگن مشکل نداره از مخابرات دوباره همون لحظه زنگ میزنی یه اپراتور دیگه میگه مشکل زیرساخته به ما ربطی نداره سه باره زنگ میزنی یکی دیگه میگه مشکل سیم کشی خونتونه.خلاصه دورمون زدن عجیب.این همه طرح یه ساله فروخت مخابرات با قیمت پایین اینهمه طرح دو ساله فروخت با قیمت پایین فک میکنین عاشق چش ابرو ما شدن؟ نه والا عاشق جیبمون شدن .از من به شما نصیحت نخرید.
دوستانی که قطعی دارند و سرعتشون روی 130 محدود شده اگه میخوان محدودیت رو بردارند و با حداکثر سرعت دانلود کنند .
پیام خصوصی بدند راه حلش رو بهشون بگم .
حرفت درسته ولی من که تابحال برای خط خودم با 2 تا isp دیگه هم کار کردم میگم بقیه اگر مزخرف تر نباشن بهتر هم نیستننقل قول: