دوستان
میخواستم بدونم مراکز پدافند هوایی خاتم تو تهران چنتا هست ؟؟؟؟ و از بینشون کدومش راحتره ؟؟؟ یا به عبارتی بیشتر اداری وار هست تا نظامی وار ؟؟؟؟
ممنون میشم یکم اطلاعات در مورد مراکز پدافند بدین
Printable View
دوستان
میخواستم بدونم مراکز پدافند هوایی خاتم تو تهران چنتا هست ؟؟؟؟ و از بینشون کدومش راحتره ؟؟؟ یا به عبارتی بیشتر اداری وار هست تا نظامی وار ؟؟؟؟
ممنون میشم یکم اطلاعات در مورد مراکز پدافند بدین
خیلی ممنوننقل قول:
پس من کاری لازم نیست بکنم ...چوی توی برگه سبزم سوابق کسری خدمت نزده بود گفتم شاید به مشکل بر بخورم.
دوباره شایعه (یا واقعیت) میگن عیدِ فطر میخوان خدمت رو 18 کنن :n28:
شایعه !نقل قول:
توجه نکنید که اعصاب رو خراب می کنه بعدش
دوست عزیز ...نقل قول:
آخرین صحبت سردار کمالی در تاریخ 31/4/92
منبع سایت نظام وظیفه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سردار كمالي در خصوص خدمت سربازي خاطر نشان كرد:مدت خدمت سربازي فعلا تغييري پيدا نمي كند و همچنان خدمت سربازي 21ماه مي باشدوبدين صورت كه در مناطق عملياتي 18ماه و مناطق محروم و بد آب وهوا 19ماه و براي دستگاه هاي دولتي و يگانهاي حفاظت فيزيكي 21ماه و ساير كاركنان مامور به دستگاه هاي دولتي 24ماه مي باشد.
بنده امیدوارم خدمت بشه 1 سال ... اما دوست گرامی اگر خدمت شد 18 ماه مطمئن باشید تا دوستان منبع معتبری پیدا کردن همینجا قرارمیدن.
موفق باشید.
سلام
بعد از پر کردن فرم های سابقه فعالیت بسیج و تحویل دادن به پایگاه واسه کمیسیونی که در سپاه می گیرن و جواب رو بهت می دن تا زمانی که کسریت صادر بشه چقدر زمان می بره ؟
سلام
من 2/5/92 درخواست تعجیل دادم
معمولا بعد از چند روز جوابش میاد؟
چون من امروز (5/5/92)،رفتم پلیس+10جوابش نیومده بود،البته وسطش به جمعه هم خورده بود
کارمند پلیس+10 میگفت اگه جوابش نیاد ،همش باید تا موقع اعزامت همش باید سر بزنی ببینی موافقت شده یا نه:n29:
یعنی چی....اینجوری که همش استرس دارم
معمولا بعد از چند روز جوابش میاد؟
من خودم یه بار درخواست تمدید دادم دقیقا 24 ساعت یا 48 ساعت بعدش رفتم موافقت شده بود ...نقل قول:
ماه رمضون هست و برادران نظامی درگیر عبادات هستن ... احتمالا تا دو سه روز دیگه تکلیف شما هم مشخص بشه.
سلامنقل قول:
جواب درخواست تمدید تاریخ اعزام من بعد از 6 روز امروز برام اس ام اس شد.
کم کمش 2-3 ماه طول میکشه . برای من دقیقا نزدیک 3 ماه طول کشید :n27:نقل قول: