نت من هم ترکیده یاهو هر 10-15 دقیقه یکبار قطع میشه
Printable View
نت من هم ترکیده یاهو هر 10-15 دقیقه یکبار قطع میشه
برای من که فعلا خوبه ولی طی روزهای اخیر چند باری قطعی داشتم در حد 3 .. 4 دقیقه
آره
یه چند ساعتی هست که قطع و وصل داره
من نمیدونم چرا یک هفته است که سرعت روزانم به 100 کیلوبایت هم نمیرسه،شبانه هم که اصلا هیچی
واسه شما سرعت خوبه الآن؟
من یه ازمایشی کردم .2 ساعت مودم رو روشن کرده بودم و کامپیوترم خاموش.ولی بعد که دیدیم حدود 20 کیلوبایت ازم کم کرده با اینکه کامپیوتر و وایرلس گوشیم خاموش بود.نقل قول:
ایا این هم توی دانلود از 12.35 تا 6.55 تاثیر میداره و اون 1 ساعت و نیم رو ازم کم میکنه یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
این 20 کیلوبایت مال وقتیه که کانکت میشه.همون اول موقع وصل شدن یه ارسال و دریافت کوچیک انجام میشه.نقل قول:
من سرویس ۲۵۶ پارس انلاین سه ماهه با ۶گیگ حجم خریدم با ایدی ام دان میکنم سرعتم از ۸۰ یا صد بالاتر نمیره مگه سرعت شما چنده که اینقده فقط شبانه دانلود میکنید ؟نقل قول:
شب تا صبح نهایت ۶۰۰ مگ دان بکنم یا نه .
ایا باید کاری بکنم سرعتم بهتر بشه یا کلا چون شهرستان هستم اینجوریه ؟؟خراسان شمالی شیروان ممنون
iphone4
v/5.1
j...
سلام
من 14 روز از سرویسم با 800 مگ مونده الان اگه تمدید کنم ترافیکم میسوزه؟روزهای باقی مونده چطور؟البته قبلا 4 گیگ خریده بودم الان دیگه نمیخوام بخرم میخوام تمدید کنم
تمدید کردن انلاین رو سرعت هم تاثیر میزاره یا مثل روال سابق هست؟
بچه هایه سوال .. به من گفتن 128 4 گیگ ماهیی 16 بگیررررر رو 2 مگ بستن .. گفت هیچ فرقی نداره راسته؟ سرعت شب 128 چنده؟من از آملممممم ... خیلی واسم مهمه هاااا ...بگیرم 128 4 گیگ؟یا همون 512 بگیرممم؟
دوستان اهوازی و خوزستانی وضعیت پارس آلان چطوره ؟! سرعت روزانه و شبانه سرویس 256 چنده ؟! :11:
سلام همشهرینقل قول:
رو 2 مگ بستن ولی سرویسها تقریبا 20 کیلو بایت با هم فرق دارن
حدودا اینطوریه:
128=160
256=180
512=200
1024=220
2048=240
واسه من که فعلا سرعت داغونه و شبا هم دانلود نمیشه کرد،روزا هم حدود 50 کیلوبایت سرعتمه