سرعت باید روی همون 2 مگ بسته شده باشه مثله نوروزی نیست که بالاتر بسته شدهنقل قول:
بلهنقل قول:
یه جوری اینترنتش اداری است.
Printable View
سرعت باید روی همون 2 مگ بسته شده باشه مثله نوروزی نیست که بالاتر بسته شدهنقل قول:
بلهنقل قول:
یه جوری اینترنتش اداری است.
دوست عزیز جواب من رو ندادی. من می گم سرعتش چنده خب؟ 200کیلو بایت می ده؟ 3 گیگ 2 مگ. سرعتش روی چند بسته شده؟
سرعت رو همون 2 مگ بسته شده. :n01:نقل قول:
البته اگه سرور خوب باشه تا 350 هم میدهنقل قول:
من فعلا 12 گیگ 512 دارم.. تموم بشه 2 مگ می گیرم. امیدوارم دانلود شبانه اش سرعتش خوب باشه.
سلام
دوستان خواهشا جواب سوالانم رو دقیق بدید چون میخوام فردا عصر برم طرف رو بیارم مبین نت رو راه بندازم.
سرعت دانلود و اپلود در طرح 128 که یک به چهار هست در روز چقدره؟
سرعت دانلود و اپلود در طرح 256 که یک به چهار هست در روز چقدره؟
سرعت دانلود و اپلود در طرح نامحدود 128 که یک به ده هست چقدره؟
سرعت دانلود و اپلود در طرح نامحدود 256 که یک به ده هست چقدره؟
و لطفا پینگ بگیرید بگید پینگ شما چند هست و از چه طرحی استفاده میکنید؟
برای پینک بزنید run سپس cmd سپس دستور ping 4.2.2.4 -t رو بزنید و اینتر ....(میدونم 99 درصد بلدن )
خواهشا به جای اینکه بگید سراغ فلان ظرح نرو فقط سرعتی که تجربه داشتید رو بگید.
هم سرعت send و هم recive
و سوال اخر اینکه از بین مودم های داخلی کدوم بهتر هستند و انتن دهی بهتری دارند؟
می خوای اینترنت بیاری واسه بازی آنلاین که اینقد پینگ برات مهمه؟
جناب gorjy شما مودم بیرونی داری و چون احتمالا من هم باید به سراغ این مودم برم ممنون میشم اینها رو جواب بدی::n16:نقل قول:
قبل از استفاده از مودم بیرونی،با مودم داخلی میتونستی کانکت بشی وآیا مشکل سرعت داشتی؟میخواهم میزان تفاوت سرعت در مودم درونی و بیرونی رو بدونم.
تستهایی که اخیرا میذاشتی و سرعت حدود 300-400 کیلوبایت بود برای چه طرحی بود؟
حدودا چند وقته مودم بیرونی گرفتی و هزینه مودم و نصبش چقدر براتون تموم شد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت :n13::puke:
bm632 طفلکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی تی اس سر محل :42:
idm :24::22:
من :38::33:
لپتابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب باید توجه کرد که اون موقع که من مبین نت گرفتم (حدود 1 سال پیش) قبل از این قضایای جابه جایی دکل بود. کارشناس که اومد مودم داخلی با خودش اورد و تست کرد حتی 1 چراغ هم روشن نمیشد. اصلا و ابدا هیچ جا (حتی در پشت بان) آنتن نمیداد. ولی مودم بیرونی برای من جواب میداد و مشکلی نداشت . یادمه اون موقع rssi من 75- بود. اما با این حال خوب جواب میداد. الان که این مسئله ی دکل ها پیش اومده rssi من شده 40- تا حداکثر 50- و CINR من هم که قبلا 20 تا 25 بود الان شده 30 تا 40. الان قک کنم مودم داخلی هم تو محل ما دیگه جواب بده اما من این همه پول این مودم رو دادم و دیگه عوضش نمیکنم. درکل بگم که مودم بیرونی قدرت دریافت سیگنال بسیار بیشتر داره نسبت به مودم داخلی و حتی نسبت به برخی مودم های وایرلس که تو پشت بام وصل میشن.نقل قول:
من از اواخر خرداد ماه طرح نوروزی رو گرفتم و کلیه ی تست هایی که گذاشتم (از اواخر خرداد) با همین طرح هستند.
هزینه ی نسب حدود فک کنم 30 یا 50 در اومد. (که به نظر خودم گرون گرفت، چون مراحل کار بسیار آسون بود!) و هزینه ی مودم احتمالا 200 یا 300 شد. مودم من مدل OX-330P هست که فک کنم بهترین مدلشون باشه (توی سایت نیست) و هم مقاوم در برابر سرما و گرما و بارون هست. (ببخشید هزینه ها دقیق یادم نیست)