نه هنوز ولی کم کم داره بوش میاد.نقل قول:
آقا دوباره بن ویو شروع شده؟
نه هنوز ولی کم کم داره بوش میاد.نقل قول:
آقا دوباره بن ویو شروع شده؟
سلام...
آقا من امروز از رفیقم یه چیزی شنیدم گرخیدممم:18:
دوستم گفت اگه فرکانس lcd زیره 200 باشه باهاش نمیشه xbox بازی کرد!! درسته !!؟؟
من میخوام xbox بگیرم دوستان یه کمکی کنید. (HELP ME :31:)
تلویزونم اینه :
LCD SONY BRAVIA
32 اینچ پارسال گرفتم..
ایکس باکس بزنم بش پیکسل پیکسل نمیشه ؟!!
ممنون میشم بکمکید:19:
نه خیالت راحت.من قبلا با crt هم بازی میکردم که 60 هرتز بود.قابل تحمل بود.نقل قول:
وقتی به تلویزیون سونی 40x450 وصل میکنم وارد دنیا دیگه ای میشم.که 120 هرتز هست و fullhd
تازه تا اونجایی که میدونم hdmi 60 هرتز هست.(البته مطمئن نیستم)
ولی مطمئن باش مشکلی نخواهی داشت.حالا خوبه حرف دوستتو باور نکردی و اومدی اینجا پرسیدی.
موفق باشی.
سلام دوستان با عرض پوزش این سوال اینجا میپرسم من کنسولم ریجنش pal هستش
بازی Wet رو یک جا دیدم زده بود ریجن بازی PAL-NTSC UC هستش آیا به کنسول بنده میخوره.:10:
بله اجرا میشه....نقل قول:
میگم حالا دوست عزیز راهی هست که من فرکانس تلویزونمو بفهمم ؟نقل قول:
هر چی رو کارتونشو میخونم چیزی به اسم فرکانس یا هرتز نیست...
__________________________________________________ ____________
یه پرسش(:31:) دیگم داشتم:
میگم من پولم به الایت فعلا نمیرسه... به نظرتون آرکید بگیرم یا چند ماه صبر کنم یه الایت بگیرم؟ هارد خیلی مهمه ؟؟ رفیقم میگه بدونه هارد بازیا بعضی جاها کند میشه و loading ها خیلی طول میکشه و مهم تر از همه کنسول داغ میکنه (تبدیل میشه به بخاری :31:)
درست گفته یا بازم ... شعره ؟
به نظرتون چیکار کنم؟؟!
ممنون
اين يه بار رو درست گفته با هارد بهتره ولي ميتوني يه آركيد بگيري يه مدت ديگه هارد براش بخري .اگرم ميتوني صبر كن الايت بگير .كلا هارد نميزاره درايو دستگاهت هم خراب بشه.نقل قول:
نقل قول:
درایو دستگاه مگه چنده؟
شنیدم حدودا 50 تومنه آره؟؟ اگه 50 تومن باشه که چیزی نیست (بعد از 3 سال خراب شه یکی دیگه میگیرم)
نقل قول:
هارد ونصب بازی خیلی بهتره.... به چند دلیل....
در بازی تصاویرش زود می اجرا میشه ولی یا دی وی دی نه مخصوصا در بازی های با سرعت بالاست...... یا حجم بالا
گرمای کمتر..... صدای کمتر....و غیره.
من اصلا با دی وی دی حال نمی کنم الان هم رفته بودم فلش خریدم 16 گیگ که چند روز پیش خراب شد !!!
نقل قول:
منم خيلي وقته دنبال اين موضوع هستم. پيكسل پيكلس كه نه ولي وضوح لبه هاي تصاوير خيلي خوب نيست يعني شارپ نخواهند بود و لگ خواهي داشت.
ويديو زير رو ببين Lag رو كامل ميتوني متوجه بشي.
کد:http://www.youtube.com/watch?v=eEF6JLBNhE8