دوستان اگه هارد اکسترنال چند پارتیشن داشته باشه xbox کدوم پارتیشن رو انتخاب می کنه ؟
دوستان اگه هارد اکسترنال چند پارتیشن داشته باشه xbox کدوم پارتیشن رو انتخاب می کنه ؟
سلام دوستان من از علاقه مندان بازی لایو هستم و همش خونه دوستم لایو با ps3 بازی میکنم حالا میخواهم با ایکس باکسم به لایو وصل بشم ولی میترسم بن بشم فریمور دستگاهم LT و از دیسکهای مطمئن استفاده میکنم سرعت اینترنت هم 512 هستش و مشکلی از این بابت ندارم دوستان میگن اگه بن بشی در ماه نوامبر بن میشی حالا:
1-اگه بن بشم فقط قابلیت بازی رو هارد رو از دست میدم و دیگه نمیتونم به لایو وصل بشم البته این دومی رو 100% می دونم (یکی از بچه ها میگفت جدیداً آبدیتی اومده که اگه بن بشی میتونی بازی رو رو هارد بریزی تایید میکنید) لطفاً یک راهنمایی برادرانه کنید
2- دستگاهم رو جدیداً خریدم بنابراین نمیتونم بعد از بن شدن یکی دیگه بخرم چی کارکنم بچه ها لایو تو روان منه تصمیم گرفته بودم برم ps3 بخرم ولی ایکس باکس یک چیز دیگه است و توانایی خرید بازی های ps3 هم ندارم
مشاوره مشاوره خواهشن ممنونم
سلام ...
امکانش هستش با ایکس باکس از اسکیرین عکس یا فیلم گرفت ؟! :31:
ممنون .
سلام.نقل قول:
سلام دوستان من از علاقه مندان بازی لایو هستم و همش خونه دوستم لایو با ps3 بازی میکنم حالا میخواهم با ایکس باکسم به لایو وصل بشم ولی میترسم بن بشم فریمور دستگاهم LT و از دیسکهای مطمئن استفاده میکنم سرعت اینترنت هم 512 هستش و مشکلی از این بابت ندارم دوستان میگن اگه بن بشی در ماه نوامبر بن میشی حالا:
1-اگه بن بشم فقط قابلیت بازی رو هارد رو از دست میدم و دیگه نمیتونم به لایو وصل بشم البته این دومی رو 100% می دونم (یکی از بچه ها میگفت جدیداً آبدیتی اومده که اگه بن بشی میتونی بازی رو رو هارد بریزی تایید میکنید) لطفاً یک راهنمایی برادرانه کنید
2- دستگاهم رو جدیداً خریدم بنابراین نمیتونم بعد از بن شدن یکی دیگه بخرم چی کارکنم بچه ها لایو تو روان منه تصمیم گرفته بودم برم ps3 بخرم ولی ایکس باکس یک چیز دیگه است و توانایی خرید بازی های ps3 هم ندارم
مشاوره مشاوره خواهشن ممنونم
۱. دوست عزیز فعلا معلوم نیست این سری وقتی بن مشیشید چی میشه. قضیه هارد واسه سری پیش بود. تازه وقتی می خواهین به لایو وصل بشید باید اخرین داشبورد رو داشته باشید.
۲. هر کی نظری داره ولی من خودم ps3 رو دوست دارم برای بازی انلاین با خیال راحت و بدونه استرس. به نظر من شما بزارید وقتی این دوره بن تموم شد شروع کنید به لایو بازی کردن.
تا اونجا که میدونم نه خیر.نقل قول:
سلام ...
امکانش هستش با ایکس باکس از اسکیرین عکس یا فیلم گرفت ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون .
اگه هست دوستان کمک کنن به این دوستمون
تا اونجا که میدونم مثل اینکه ایکس باکس از FAT 16استفاده میکنهنقل قول:
راستش منم تست نکردم ولی حواست باشه کل هارد رو فرمت نکنی.نقل قول:
تا اونجا که میدونم مثل اینکه ایکس باکس از FAT 16استفاده میکنه
نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین ؟
مثلا اگه یه هارد 500 داشته باشیم و 5 تا پارتیشن 100 تایی ! Xbox چطور انتخاب می کنه ؟
سلام دوستان نمیدونم اینجاش یا نه ولی من یه دسته xbox360خریدم مخصوص pcبیسیم هستش ولی تو اکثر بازی ها جواب نمیده مشکل از چیه؟ اخه دسته کاملا سالمه ممنون میشم اگه راهنمایم کنید
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
مشخصات دسته اینه
farassoo
fgp-666
دوست عزیز من که گفتم تست نکردم. فقط گفتم حواست جمع باشه کل هاردو نپرونی چون امکان داره کل هارد رو فرمت کنه.نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین ؟
مثلا اگه یه هارد 500 داشته باشیم و 5 تا پارتیشن 100 تایی ! Xbox چطور انتخاب می کنه ؟
سلام.نقل قول:
سلام دوستان نمیدونم اینجاش یا نه ولی من یه دسته xbox360خریدم مخصوص pcبیسیم هستش ولی تو اکثر بازی ها جواب نمیده مشکل از چیه؟ اخه دسته کاملا سالمه ممنون میشم اگه راهنمایم کنید
سوالاتون مربوط به بخش pc هست نه اینجا
آقا دوباره بن ویو شروع شده؟