يكي جوابمو بده.
مي دونم براي فعال سازي Gprs ميگه 1- خدمات نمي دونم چي چي تا 6- خدمات Gprs. بعدش چي كار كنم. كمممممممك
يكي جوابمو بده.
مي دونم براي فعال سازي Gprs ميگه 1- خدمات نمي دونم چي چي تا 6- خدمات Gprs. بعدش چي كار كنم. كمممممممك
يكي مراحل كامل فعال سازي Gprs رو بگه لطفا. عجله دارم.
ا راس میگی:41:؟! پس مال شما تموم شد ....:13:نقل قول:
مثل هميشه خر تو خرهنقل قول:
فعلا كه ما داريم حالشو مي بريم:21: ايشالا اين خر تو خري نصيب شما هم بشه :31:
شما چه جوري وصل مي كني:19: (( گوشي من سامسونگه))نقل قول:
برای اولین بار وصل کردم به کامپیوتر با کابل ( pc suite ) گوشیم 5700 خدا
من تو طرح نبودم كم هم نيمكنه :21:نقل قول:
ماله منم کم نمیکنه ، فکر کنم اونایی که تو طرح بودن اینطوریه
130 رو بگير 3 رو بزن بعد 6 رو بزن ميگه تنظيمات براي شما ارسال خواهد شد بعد يه SMS نياد اونو نصب كن به همين راحتي ((البته براي من اينجوره اعتباري هستم برا دائمي فكر كنم 140 باشه))نقل قول:
يكي مراحل كامل فعال سازي Gprs رو بگه لطفا. عجله دارم.
اره .نقل قول:
ولی غمم نیست .
طرحهای پاییزی تو راهند.
MMS man send nemikone yani ta 100% mire ama send nemikone
اولا عضويتتون رو تبريك ميگم:11:نقل قول:
دوما لطف كنيد فارسي بنويسيد :46:
سوما مگه نمي دوني MMS ايرانسل حدود 2 ماهه كه قطعه يعني دولت قطع كرده ((واقعا كه چه مملكتي:2:))
اگه ريز مكالمات رو مي خوام بايد چيكار كنم ( سيم كارت ايرانسل طرح ماهيانه)؟؟؟؟
با تشكر
امروز این sms اومده. چجوری ممکنه آقا شاهین ؟
مشترک گرامی ، نام شما از خدمات کنترل حساب اینترنتی حذف میگردد.
خودشون دارند حذف میکنند ؟
براي منم نوشته كد شناسه 0 - هزينه هاي اين دوره 0
بچه ها من gprs رو هم واسه خودم هم واسه 6 نفر دیگه امتحان کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ودیدم یک ریال هم از اعتبار هیچ کدوممون کم نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برین 5شنبه وجمعه ها از اینترنت حالشو ببرین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دم ایرانسل خیلی گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني 130رو بگيريم و بعدش بصورت گويا ميگه چيكار كنيم يا اينكه اينارو پشت سر هم بزنيم؟؟؟نقل قول:
130 رو بگير 3 رو بزن بعد 6 رو بزن ميگه تنظيمات براي شما ارسال خواهد شد بعد يه Sms نياد اونو نصب كن به همين راحتي ((البته براي من اينجوره اعتباري هستم برا دائمي فكر كنم 140 باشه))
برای دائمی *130*3*6# از راست به چپ تو گوشیت وارد کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای اعتباری *140*3*6# از راست به چپ تو گوشیت وارد کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو واسه خودت حال کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
براي من ميگه متاسفانه شبكه موقتا با اشكال مواجه است. لطفا بعدا امتحان كنيد.:41:
من چي كار كنم. :19:
فكر مي كنم آقا شاهين بتونه كاربي بكنه.:10:
به گزارش گزارش خبری GSM ، به نقل از موبنا رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تدوین پیش نویس آیین نامه MMS تلفن همراه خبر داد.
این پیش نویس برای نظر نهایی به کمیسیون تنظیم مقررات ارائه خواهد شد و پس از آن به اپراتور دوم تلفن همراه که در زمان حاضر این سرویس را دارد، ابلاغ می شود.
به گفته وی، شرکت ایرانسل به دعوت این سازمان برای اظهار نظر در خصوص این بخشنامه پاسخ نداده است .
پس از ابلاغ بخشنامه ممنوعیت ارائه سرویس MMS از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی که سه ماه پیش انجام شد ، ایرانسل این سرویس ارزش افزوده را به مشترکان خود قطع کرده که گفته می شود این امر تاثیر نامطلوبی بر سهم بازار این اپراتور گذاشته است.
چندی پیش ایرانسل به دلیل این ممنوعیت ادعای خسارت کرده بود که سازمان رگولاتوری آن را فاقد موضوعیت اعلام کرد.
منبع:
[html]http://www.gsm.ir/News/NewsDetail.aspx?id=2342[/html]
اگر تو این چند روز اینmms هم تصویب بشه دیگه چی میشه:20:
وقتي مي زنم *140*3*6# رو مي گيرم ميگه:
متاسفانه شبكه موقتا با اشكال مواجه است. لطفا بعدا امتحان كنيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چي كار كنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر مي كنم آقا شاهين بتونه كاربي بكنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عجله دارم. لطفا بهم جواب بديد.
:8::5::8::5::8::5::8::5::8::5::8::5::8::5::8::5::8 ::5:
بچه ها از ساعت 12 ظهر امروز تا الان نزدیک به 120 مگ دانلود کردم ، خیلی حال میده
با اینکه خونه ما آنتن دهیش بده و مشکل داره ، راحت دارم 9.8 تا 10 کیلوبایت در ثانیه می گیرم و این سرعت یعنی
adsl 128k ، شما ها که جاتون خوبه و از لحاظ آنتن دهی مشکل ندارین بگید چند Kb در ثانیه می گیرید ؟
اونجای همراه اول بسووووووووووووووووووووووو ووووووووووووزه :31:
:40: ایرانسل دوست داریم :40:
راستی بچه ها برای موبایل ضرری نداره که ؟ 6 ساعته به کامپیوتر وصله و یه سره داره دانلود میکنه :31:
می گم یه موقع نپکه ؟ لطفا جواب بدید :10:
اعتباری که امروز بابت 82 کیلوبایت ازم کم شده بود دوباره برگشت تو حسابم!
ایول ایرانسل دمش گرم
من الان دوماهه که تقریبا روزی بیشتر از 10 ساعت موبایلم وصله ولی چیزی نشدهنقل قول:
سرعت منم همین قدره، آنتنمم همیشه فوله
متاسفانه شبكه موقتا با اشكال مواجه است. لطفا بعدا امتحان كنيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چي كار كنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر مي كنم آقا شاهين بتونه كاربي بكنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي جواب بده ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من عجله داااااااااااااااررررررررر ررررررم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من رفتم e-care صفر نشون ميده اعتبارمو
چرا اينطوري شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا قضیه این طرح های تشویقی به کجا رسید؟ مگه تموم نشده مثه اینکه اوضاع خیلی شیر تو شیره. امروز رفتم e-care طرح طعرفه را هنوز نوشته 30000 per........ . (دائمی) مگه نباید تموم شده باشه؟. من الان به هوای تموم شدم طرح طلائی دیگه وصل نشدم.
مشکلی نیست وصل بشم بعدا باباما در نیارند؟
طرح پاییزی. دائمی 75000 تومان اعتباری15000 تومان.
چه میکنه این ایرانسل
كسي نميدونه k310 رو ميشه به سيستم وصل كرد برا share GPRS يا نه؟
جون من يكي جواب بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من تا دیروز میگفتم ایرانسل آشغاله .... ولی الان که این اینترنت مجانیش رو با چشم های خودم دیدم نظرم 180 درجه فرق کرد .....
نمیشه کاری کرد که همزمان با دو تا گوشی و دوتا سیم کارت به اینترنتش وصل شد تا سرعت دو برابر بشه ...
جواب بدييييييييييييييييييييييي د
بابا کشتی مارو ، 100 بار تاحالا گفتن اینم روش :نقل قول:
اگه با کد نتونستی به 2225 sms بفرست : S nokia 5700 مثلا :31:
بعد از s مارک گوشی و بعد از مارک مدل گوشی رو بزن و به 2225 سند کن باز اگه نشه یعنی گوشیت رجیستر
نیست : اونوقت باید بعد از S
IMEI ی گوشیت رو که با35 شروع میشه و15 رقمه بنویسی وبه 2225 سند کنی
بازم اگه نشد ، سیمت رو دربیار بنداز روی یه گوشیه دیگه که مطمئنی مشکلی نداره تست کن تا مطمئن شی از
سیمت نیست ( شاید ثبت نامت کامل نباشه ) . اصلا بگو گوشیت چیه ؟
اگه کارهای بالا رو کردی نشد
بگو گوشیت چیه تا تنظیمات gprs رو برات بگم تا دستی انجام بدی
ولی فردا هم یه امتحان بکن شاید جواب داد
من امروز طرح قرمزم تموم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره طرح رو زدم دیدم فعال شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه میکنه این ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان خوب
بچه ها من سمنانم یک دفعه از ساعت 2 تا ساعت 8 شب کلمه ای از روی انتن رفت.بعدش تا ساعت 8 نه میشد
اس زد نه مکالمه.به هیچ جا.تا ساعت 8 که درست شد.ضمنا من بعد 26 کلی اس زدم دیدم هیچی کم نکرده ولی
ک دفعه که خواستم مکالماتم رو چک کنم دیدم حول حوش 3000 تومن به بدهی های من افزوده.
یکی از بچهای دیگه هم بهم اس زد ونم گفت برام 2700 اضافه نرخ زده.می خواستم کسی دیگه از شماها هم چنین
مشکلی داشتین.
ماله من هم 700 یا 800 تومان بهم اضافه کردننقل قول:
چه طوری میشه با n73me با کامپیوتر وصل بشی به gprs ایرانسل
آقا این ایرانسل چند روزه دهن و آبروی من و سرویس کرد.
نه اس ام اس درست حسابی میفرسته نه دیلوری به موقعش میده.:20:
واقعا داره پشیمونم میکنه.
سرویسهای ارزش افزوده شم که همش ناقص کار میکنه.
اون از پیام گیر صوتی و ذخیره شماره که یه مدت فعال بود بعد خود به خود از کار افتاد اینم از اس ام اس هاش:8:
عجب !!!
OnLY Bi Mobili To Iran
منم با کامپیوتر با سرعت 460
kbps وصل شدم
ایول ایرانسل