نقل قول:
بفرما
ببین خوشت میاد :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو تو سایتم صفحه دوم لباس اونجا هست:10:
نقل قول:
بفرما
ببین خوشت میاد :46:
برو تو سایتم صفحه دوم لباس اونجا هست:10:
سلام میشه برنامه ویرایش شهر gta برام بفرسی خیلی ممنون میشمنقل قول:
محسن جان چقدر تو فعالی هم به سایت خودت هم به این تایپیک هم به تایپیک pes 2008 ,هم لباس های درخواستی می سازی.
نقل قول:
نه بابا کاری نمیکنم که وظیفم رو انجام میدم ... حالا که نام بردی pes2009 رو هم بگو:46:
آقای مسن محمدی لطفا اون پارچه ها و پرچم ها ی توی خیابون رو برام بذار
این هم دو تا تابلوی تبلیغاتی که کار خودمه
برای دانلود به سایت زیر قسمت تابلو های تبلیغاتی در gta san بروید
توهمین تاپیک هست یه سرچ کننقل قول:
بازی gta san andreas با 90% تغییرات
تغییرات شامل :
1- ماشین های بازی 90% تغییر کرده اند و اکثرا به ماشین های معروف و کیفیت بالا تبدیل شده اند.
2- چند لباس جدید به بازی اضافه شده است مثل : لباس تیم ملی ایران - لباس پرسپولیس (جدید)-لباس استقلال(جدید)- لباس منچستر یونایتد-لباس آرسنال-لباس آث میلان-لباس برزیل
3-حدود 95% مغازه ها در بازی به شکل ایرانی شده اند و. مثلا : پمپ بنزین - خالکوبی - آرایشگاه - رستوران ها - هتل ها - اسپرت کردن - تعمییرگاه و گیم نت و...
4- همه ی تفنگ ها به تفنگ هایی با 10 برابر کیفیت تبدیل شده اند.
5- هواپیمای ایران ایر که خیلی هم بزرگ است به بازی اضافه شده که امکان پرواز با آن هم وجود دارد و یک جت ایرانی به بازی اضافه شده است.
6- حدود 95% تابلو های تبلیغاتی سطح شهر عوض شده و ایرانی شده است . نمونه تابلو ها : ایرانسل - سامسونگ - مجتمع تجاری دنیای نور - ال جی -جی وی سی - قهرمانی پرسپولیس - عکس مقام معظم رهبری مربوط به سال نو آوری و شکوفایی - انرژی هسته ای حق مسلم ماست و...
7-گروه هایی که در بازی است مثلا دوستان CJ اطراف خونه اصلی است لباسشان تغییر کرده و خیلی جدید شده اند . مثلا لباسی با آرم ادیداس و نایک بر تن دارند .
8- تابلو هایی که در خانه های CJ بوده به تابلو های جدید و ایرانی تبدیل شده اند . نمونه تابلو ها : محسن خلیلی و افشین قطبی و ...
9- خانه ی CJ کاملا تغییر کرده و به صورت خانه ویلایی در آمده است و پلی استیشن 3 به بازی اضافه شده است و روزنامه گل به جای مجله هایی که در خانه CJ بود آمده است.
10- قطار های بازی کاملا تغییر کرده و به صورت ایرانی در آمده است .
11- ماه که در بازی به صورت خیلی بزرگ و ((تابلو)) بود به صورت خیلی زیبا شده است و افرادی که در بازی میمیرن خونشان خیلی طبیعی شده است.
12- کیلومتر شمار به بازی اضافه شده است.
13-و ده ها تغییرات دیگر ...
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر در داخل قسمت gta san ahdres به (( بازی GTA andreas با 90% تغییرات)) بروید .
نقل قول:
کد:www.--------.tk
سلام یه سوال من الان یه لباس با یه چترنجات گرفتم حالا باید جایگزین کدوم فایل ها کنم اسم فیل هاشم اینه:
این گردنبنده: neckcross.txd
این لباسه : neckls.txd timberred.txd tshirtproblk.txd
این هم چتر نجات : gun_para.txd
اگه کمک کنین خیلی ممنون میشم
با سلام به همگی
می خواستم بدونم چطور میشه صدا های بازی را تغییر داد؟
باید با استفاده از نرم افزار imgtool لباس ها و گردنبند را در فایل player.imgنقل قول:
و چتر نجات در gta3.img جایگزین کنی.
کافیست اسم همین فایلها را در دو فایل gta3 و player پیدا کنی و به جای اونها جایگزین (replace) کنی.
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=95296&page=153
جایگزین خودشون . اگه این فایل ها توی gta3.img نیستن توی player.img هستن .نقل قول:
سلام یه سوال من الان یه لباس با یه چترنجات گرفتم حالا باید جایگزین کدوم فایل ها کنم اسم فیل هاشم اینه:
این گردنبنده: neckcross.txd
این لباسه : neckls.txd timberred.txd tshirtproblk.txd
این هم چتر نجات : gun_para.txd
اگه کمک کنین خیلی ممنون میشم
دوست عزیز تایپیک رو به انحراف نکشون تبلیغات خلاف قوانینه میخوای دوباره تایپیک بسته بشهنقل قول:
اینم پارچه انرژی هسته ایی که خیلی ها خواسته بودند .
برای دانلود به سایت زیر در قسمت ادیت ساختمان ها و شهرها / ادیت ساختمان بروید
نقل قول:
کد:WWW.--------.TK
لباس آرسنال رو چطور؟
اسمش temp.txd هست
با عرض سلام به شما و دوستان خوب
من یه سری چیزهایی برای Gta درست کردم چطوری می تونم آپلود کنم؟
باتشکر از شما
شما ميتونيد از سايت هايي مثلنقل قول:
ياکد:www.ifile.it
براي اپلود استفاده كنيد..... كافيه با دكمه brows يا choose file فايل خودتو رو از توي كامپيوتر انتخاب كنيد و كليد upload رو بزنيدکد:http://upload.--------.com/
البته فايل شما بايد با فرمت هاي .zip يا rar باشه
سلاو دوستان یه سایت برای GTA پیدا کردم حرف نداره هر چی بخوای هست
یه سر بزنید ضرر نداره
لینک:
کد:www.gtainside.com
ناراحت نشیها ولی قبل از اینکه شما کشفش کنی ما از اونجا ماشین برای بچه ها میزاشتیم.نقل قول:
سلام دوباره یک سوال دیگر ، آیا میشه برای Gta5 کیلومتر شمار گزاشت اگه میشه بزارین ممنون میشم
نقل قول:
توهمین تاپیک سرچ کن!
اگه cleo داری و بلدی بگو تا همینجا بزارمنقل قول:
کسی میتونه فایل هندلینگ cfg رو برام بذاره خیلی خیلی احتیاج دارم
سلام یه کیلومتر شمار خوب میخوام.
مرسیییییییییییییییییییییی یی.
سلام دوستان تو تاپیک سرچ کردم یه همچین فایلی رو دانلود کردم از این لینک :
حالا نمی تونم استفادش کنم...؟؟!!؟!؟!؟!؟؟کد:http://files.gtainside.com/downloads/ftpd/1215335250_News_speedometer_cleo_mod.rar
سلام خدمت دوستان.....
آقا من Gta نسخه فارسیش خریدم....
یه مرحله هست که به جای موتور تریل یه موتور گازیه که راه نمیره.....
حالمو بدجور گرفته هرچی زور میزنم راه نمیره.....یکی یه راه راحت بگه که من این موتور رو به همون تریل عوض کنم.......
محتويات اين فايل فشرده(vorbis file.dll vorbis hooked.dll folder cleo cleo.asi) را در مسير نصب كپي كنيد و از اين به بعد هر مد سليويي را با فرمت .cs رو در folder cleo كه كپي كرديد بريزيدنقل قول:
اگر پوشه cleo نداشت یکی خودت بساز.
همین جوری تو محل نصب کپی کنم تو پوشه ای نباید برم شما یه مثال بزنید که متوجه بشم
من تو پوشه ی خوده بازی کپی کردم ولی تو بازی میرم وقتی ماشین سوار میشم بازی هنگ می کنه ):
آیا میشه ماه رو تو Gta5 عوض کرد هرچی تو تاپیک سرچ می کنم نیست
راستی من خیلی وقته دنباله پیکان برای Gta هستم ولی هرچی پیدا میکنم لینکش خرابه این هم دارید بزارید
باز هم یه چیزه دیگه من تو به عکس دیدم که جادش باحال تر شده اگه این امکان وجود داره لینک دانلودشم بدین و بگین باهاش چیکار کنم
و آخرین چیز
من یه پژو 405 یا پرشیا حالا هرچی هست رو می خوام اینم اگه لینکشو دارین بدین ممنون
عوض کردن ماشینو بلدم ولی عوض کردن ماه با جاده رو اگه زحمتی نیست بگین بازم ممنون:40::40::11::11:
توباید داخل فولدر cleo بریزی تا بازیت نیاد بیرون
کسی نبود فایل handling.cfg رو بذاره خیلی احتیاج دارم
راستی من خیلی وقته دنباله پیکان برای Gta هستم ولی هرچی پیدا میکنم لینکش خرابه این هم دارید بزارید
باز هم یه چیزه دیگه من تو به عکس دیدم که جادش باحال تر شده اگه این امکان وجود داره لینک دانلودشم بدین و بگین باهاش چیکار کنم
و باز امکان داره نقشه ای که سمته چپ پایین هست مثله عکس زیر کنم؟؟؟
و آخرین چیز
من یه پژو 405 یا پرشیا حالا هرچی هست رو می خوام اینم اگه لینکشو دارین بدین ممنون
عوض کردن ماشینو بلدم ولی عوض کردن عکس نقشه و ماه با جاده رو اگه زحمتی نیست بگین بازم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا اینجا همه چیزایی که می خوای هستنقل قول:
کد:http://gta-gamers.7forum.net/forum.htm
نقل قول:
نمیخواد کسی بده خودم ور رفتم درستش کردم
پرادو کسی نداره؟ مد جدید چی؟
سلام.
یه پراید هاچبک بود خیلی قشنگ بود.فکر کنم کار آقا حامد بود.کسی اونو داره برای ما بذاره؟
راستی به من هم سر بزنید:من از مدیر معذرت میخواهم که سایتمو اینجا معرفی کردم.دیگر تکرار نمیشود.کد:www.pcgame.-------
نقل قول:
چجوری کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی تو ابن آدرس جواب ما رو نمیدهنقل قول:
حالا اگه میشه یکی به این جواب بده
و باز امکان داره نقشه ای که سمته چپ پایین هست مثله عکس زیر کنم؟؟؟
و آخرین چیز
عوض کردن ماشینو بلدم ولی عوض کردن عکس نقشه و ماه با جاده رو اگه زحمتی نیست بگین بازم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]