پهناي باند هميشه به بيت هست نه بايت .نقل قول:
Printable View
پهناي باند هميشه به بيت هست نه بايت .نقل قول:
پس سرعت دانلود میشه 32.به درد هیچی نمیخورهنقل قول:
این بسته خوبی هست. از اول هم باید میگذاشتند تا خیلی از مشتریهاشون نپرن. الان که پریدن تازه فهمیدن.نقل قول:
به نظر من بسته باصرفهای هست.
این رو من پیشنهاد دام بهشون. چندین بار هم پیگیری کردم. خوشحالم که آوردن.نقل قول:
منتها آنتن دهی ایرانسل در جایی که ما هستیم خیلی ضعیف شده و با مودم رویِ پشت بام هم که قبلاً مینوشت Strong الان مینویسه Good. به فکر فروش مودم افتادم.
:n28:
امیدوارم برداشته نشه، چون شرکت ها تو ایران ، فقط میخوان کاری کنن که مشتری اذیت شه! یه بار سیاست شرکت تشویق خرید حجمی میشه، بعد نامحدود، بعد نامحدود زیاد میشه ، گند میزنن به سرویس که ملت حجمی بگیرن و...
ایرانسل هم فعلا گند زده به حجمی ها
هر چند که من کلا تمدید نمیکنم به خاطر قطعی زیادی که پارسال داشتم.
از بین تمام بسته های نامحدود تنها بسته ی با صرفه همین بسته هست چون بقیه حجم منصفانه ای برابر بسته های حجمی دارند که قیمت تقریبا برابری میکنه و ارزش خرید نداره و تقریبا بسته های نامحدود ،حجمی به حساب میان چون بعد از گذر از استانه هیچ کس راضی نمیشه با سرعت 256 از نت استفاده کنه یا به عبارت واضح تر اصلا با چنین سرعتی نمیشه وبگردی کرد و امکان تایم اوت دادن زیاده .نقل قول:
با تشکر از پیشنهاد خوبتون ، علت ضعیف شدن سیگنال تغییراتی هست که در شبکه انجام میشه و یا گاهی با انجام تغییرات فیزیکی بر روی دکل ها صورت میگیره و طی 3 ماه اخیر در بسیاری از مناطق این مشکل به وجود اومده و متاسفانه باتوجه به خوب بودن سیگنالتون مشکل قابل پیگیری نیست .نقل قول:
دوستان یه وبسایت پیدا کردم که گویا نماینده TD-LTE ایرانسله، با این تفاوت که آیپی استاتیک میده و NAT Type 2 هست:
اینا مودم اسیاتک هستند که در اصل همون ایرانسل هست یعنی وصل میشه به دکل ایرانسلنقل قول:
با این تفاوت که نت تایپ ۲ ارایه میکنه
دوستان کسی خبری از طرح گسترش شبکه اینترنت ثابت ایرانسل نداره ؟ الان چند ساله تو همین نقاط و مراکز اعلام شده گیر کرده و حرکت هم نمیکنه :n02: . برا هر شهر که میخواد اضافه کنه نیاز به چه چیز جدیدی داره ؟ دکل گذاری باید بشه و یا تجهیزات جدید میاد رو همون دکل های اینترنت همراه سوار میشه ؟
از لحاظ فنی نظری ندارم چون اطلاعاتی ندارمنقل قول:
ولی فکر کنم به دلیل تحریم توی تامین تجهیزات با مشکل اساسی مواجه شدن و معمولا با نصب تقویت کننده بسنده میکنن تا نصب دکل جدا و کامل
یکی ازمشکلات کندی نصب هم عدم همکاری شهروندان با نصب دکل در منطقه یا ساختمان مورد نظر شرکت به دلیل امواج هست که بنظرم هم منقی هست هم خیر
من میخواستم مودم 4g همراه اول بگیرم ولی تموم شده . مجبورم مودم td-lte ایرانسل بگیرم . من طبقه همکف هستم . چجوریاس کیفیتش و سرعتش . طرح باحال شبانه داره واسه دانلود زیاد؟
دوستان کسی فایل مودم z6000
dt lte
ایرانسل رو داره؟
فریمور اپدیتش رو میخوام لطفا
با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیر، احتمالا دارن
یکی دو روز اخیر، چراغ آنتنم از 4 یا 5 تا روشن تبدیل شده به 1 یا 2 چراغ البته توی وب گردی عادی مشکلی بابت کم شدن سرعت ندیدم. اتفاق جدیدی افتاده؟ (منطقه 8 - وحیدیه)
منم پارسال بهار ، ۵ خط پر بودم ، ابان امسال ۲-۳خط شدنقل قول:
این نرم افزار لنز ایران چل که بدافزار جاسوسی نیست؟
مثلا موقع فعال کردن برنامه بصورت نامحسوس دوربین سلفی رو فعال کنه بدون اینکه صاحب تلفن بفهمه
پینگ من از حدود 100 تا 110 رفته روی 150 تا 160 و اصلا نمیشه بازی کرد...
راهی داره بشه درستش کرد؟ ایرانسل سرویس گیمینگ داره؟
پینگ من از حدود 100 تا 110 رفته روی 150 تا 160 و اصلا نمیشه بازی کرد...
راهی داره بشه درستش کرد؟ ایرانسل سرویس گیمینگ داره؟
الان من میخوام مودم td-lte ایرانسل بخرم . سرعت چجوریاست؟ بسته خوب واسه دانلود شبانه داره؟
نه سرویس گیمینگ ندارهنقل قول:
تازه پینگ ۱۵۰ تا ۱۶۰ هم خیلی خوبه
چه بازی؟
بازی FIFA19نقل قول:
سلام دوستان من مودم 2510 دارم بعد از یک سال روشنش کردم یه طرح 100 گیگ روزانه 200 گیگ شبانه فعال کردم براش
30 هزار ت
الان همه چی اوکی ولی مودمم آپدیت نمیشه شب تا صبح هم روشن گذاشتم آپدیت نشد چیکار کنم؟
Firmware Version : 01.01.02.117
Firmware Creation Date : Jan 20 14:09:02 CST 2017
فکر نکنمخیلی فرق کنهنقل قول:
با پشتیبانی تماس بگیر ببین مثل مبین نت میتونناز دور اپدیتکنن
با برونمایندگی اصلی اونجا اپدیت کنن ولی فکرکنمتا مشکل نداشته باشه اپدیت نمیکنن
بعضی وقتاایرانسل ایمیل میزنه و میگه فلان تاریخ از این ساعت روشن باشه مودم اپدیت میشه خودش واسه ۵۱۴۲ اینجوریبود
مشکلتون چیه که میخواین حتما آپدیت شه؟نقل قول:
همه سایت ها میگن که اگه مشکلی نداره، دستکاریش نکنید
این کدوم طرح میشه؟نقل قول:
این طرح برای افرادی هست که مدت زیادی خطشون غیر فعال بودهنقل قول:
سلام دوستان
ببخشید لوکیشین حدودی توی عکس تحت پوشش هست؟ می تونم بگیرم مودم رو؟؟ آخه کد #20* رو می زنم میزنه 4g فعال تی دی ال تی ای غیر فعال
ممنون میشیم راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان هرکسی میخاد adsl بگیره ولی خطش فیبره. اول از مخابرات adslبگیره.چون به خاطر خودشون،خطو بازسازی میکنن.بعد چند وقت درخاست قطع و سراغ شرکت دلخواه بروید.
منم الان توی محدوده دارم استفاده میکنم و میزنه غیرفعال!نقل قول:
خیلی جدیش نگیر
یعنی الان توی محدوده ای که عکس رو فرستادم آنتن دهی قابل قبولی داره؟نقل قول:
نقل قول:
منم همین مشکلو دارم دوستان کسی راهنمایی میکنه
ممنون
آره خوبهنقل قول:
البته بستگی به ساختمانی که توش هستی هم داره
ولی منطقه مشکلی نداره
شما وقتی کد ستاره 20 مربع رو میزنید باید برای اجرای کد ussd سویچ بشه روی نسل 3
و وقتی سویچ میشه شاید به یه دکل دیگه وصل بشید که روی اون دکل اینترنت ثابت وجود نداره
برا همین برای پوشش اینترنت ثابت بهترین راه همون نقشه پوشش دهی سایت خود ایرانسله
کسی هست موقع دانلود نتونه با اینترنت کار کنه؟
من وقتی دارم با 2101 پلاس دانلود میکنم هیچ دیوایس دیگه ای نمیتونه با اینترنت کار کنه
ریست هم کردم مودم رو درست نشد.
دوستان کسی هست که تو منطقه هروی سرویس داشته باشه ؟. چند روزه سیگنال دائم قطع و وصل میشه و حسابی کلافم کرده.
در همه نوع مودم و اینترنت همینطور هست. وقتی یک نفر در حال دانلود با دانلود منیجر باشه و تمامی پهنای باند اینترنت رو اشغال کنه، واسه بقیه پهنای باندی باقی نمیمونه. البته صفر نمیشه، اما بسیار ضعیف میشه. مثلاً نفر دوم که میخواد یک پیج باز کنه، انگار داره با اینترنت 64kb وبگردی میکنه. نهایتا تلگرام را بشه باز کرد، اون هم فقط برای خواندن متنها، وگرنه تصاویر و فایلها بسیار کند لود میشه.نقل قول:
من 2101plus و b612 دارم. مودمهای دیگری هم داشته و دارم که همگی اینطور بودهاند.
راهحل آن اینه که تعداد کانکشن دانلودمنیجر رو روی 1 بگذارید. در اینصورت وضعیت برای سایرین بهتر میشه.
سلام دوستان, تابحال tdlte ایرانسل نداشتم سوالاتی دارم
کدوم مودم الان از لحاظ قیمت و کیفیت خوبه؟
آیا طرحی یا بسته ای با مودم رایگان موجود هست؟
طرح ماهانه نامحدود میخوام, شرایط, کیفیت, سرعت, مقدار حجم و قیمت چطوره؟
آیا اعتباریه یا مثل adsl باید حتما هر ماه بسته بخرم؟
ممنون از نظرات
ضمناً, آیا میشه همه جا استفاده کرد, یا فقط به آدرسی یا محلی محدوده؟
مودم ها هیچ فرقی در سرعت ندارن.نقل قول:
ایرانسل و مودم رایگان؟؟؟
سرعتشون اسمیه، محدودیت حجم هم دارن ( نامحدود ها) لیستش هم تو سایت ایرانسل هست اما ارزونش ۵۱۲ ، ۱۵ تومن با ۱۰ گیگ حجم، و گرونش ۸ مگ با ۵۰ گیگ حجم و قیمت خام ۴۰ ت، بعد مصرف حجم سرعت ۳۲ کیلوبایت میشه که رسما هیچ کاری نمیشه کرد
هر جایی که انتن بده میتونی استفاده کنی
طبیعتا باید بسته بخرید که استفاده کنید
کیفیت هم که کاملا بستگی به منطقه شما داره، اما مشکلاتی مثل نت تایپ ۳ داره که فک نمیکنم برای شما مشکلی ایجاد کنه
دوستانی هستن که راضی باشن، و بعضی ها هم مثل من ، خیلی راضی نیستن
دلیلشم این بود که طرح یک ساله گرفتم مجموعا ۲۲ روز قطع بود، و پشتیبانی هم افتضاح! و با توجه به سرعت کمترش نسبت به 4g عادی تصمیم گرفتم رو موبایل نت بگیرم
ممنون, خوب توضیح دادی
حجم 50گیگ »نامحدود « خیلی کمه, بدرد من نمیخوره
حیف همراه اول طرح رایگانش بالاخره بعد از 18ماه قطع کرد. خیلی استفاده کردم
حساب کن چند میلیون جمعیت چندید هزار TB تو این مدت استفاده رایگان داشتن, دست دولت درد نکنه واقعا اینترنت کشور به روز رسانی شد
مثل اینکه فعلا فقط این adsl بیکفیت جواب گوی 200گیگ دانلود ماهانه هست