بله با توجه به قیمتش .نقل قول:
البته کمی تو های تیز هست ولی فکر نکم تو هدفونهای هم رده خودش بهتر از این باشن.
خرید حضوری انجام بدین بهتره چون هم از سالم بودن هدفونتون مطمعا میشین و هم میتونین راحت تخفیف بگیرین.
و منظورتون بهتر از k77 بود یا بدتر؟
Printable View
بله با توجه به قیمتش .نقل قول:
البته کمی تو های تیز هست ولی فکر نکم تو هدفونهای هم رده خودش بهتر از این باشن.
خرید حضوری انجام بدین بهتره چون هم از سالم بودن هدفونتون مطمعا میشین و هم میتونین راحت تخفیف بگیرین.
و منظورتون بهتر از k77 بود یا بدتر؟
فقط اگه میشه چند انتخاب دیگه هم معرفی کنین ، چون اینجا سخت هدفون گیر میاد . اگه میشه یه حدود قیمت هم بدین که دستم باشه میرم خرید .نقل قول:
ممـنون .
///
راستی ، دکمـه تشـکرش چـرا نیسـت ؟ بخاطـر سطـح کاربریـه ؟
sennheiser omx181نقل قول:
sennheiser mx 367 و mx 370 و mx580
creative ep630 و ep830
panasonic hje300
-ex77- ex40 -ex 60 و sony ex80 البته سونی ها رو امتحان نکردم فعلا و یه سری jvc که دوستان بهتر میتونن راهنمایتون کنن.
منظورم ارزونتر بود چون به شدت موزیک دوست دارم و میخوام بعدها یه هدفون خیلی خوب بخرم و اینی که میخوام الان بخرم موقتیه پس هرچی ارزونتر باشه بهترنقل قول:
نمی دونم فردا px200II رو بگیرم یا cx680
بیس 680 خوبه ؟
200 خوشم اومده به نظر میاد باس ضعیفی داره
با این توصیفات از کاوه جان ... حقیقتا من نظرم راجع به Creative ep-630 یخورده عوض شد...!نقل قول:
والا دیگه کم کم دارم جنون میگیرم... از یه طرف میگم بذار اول اردیبهشت cowon i10 رو بگیرم...
بعد تک تک earphone ها وصل کنم بهش ببینم کدوم بهتر نتیجه میده!
نظر اساتید چیه؟
پاک روانی شدم...!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
كاملا موافقم. من خودم با k44 شروع كردم يعني اولين هدفون حرفه ايم بود البته اون موقع بيشتر از اين هم ايران موجود نبود ولي بهتر از هيچي بود.هر چقدر پله پله و مرحله به مرحله هدفونهاي بهتر از هدفون قبلي تون تهيه كنين بيشتر با صدا و جزييات اون اشنا خواهيد شد.چون فرض كنين براي عنواع سبكهاي مختلف هدفون مناسبي هست و با اين روش ميتونين با هدفونهاي مختلف براي سبكهاي مختلف اشنا بشين و با نقاط ضعف و قوت اونها اشنا شده و در نهايت خيلي راحت و مطمعن ميتونين هدفون ايده ال تون رو پيدا كنين.نقل قول:
براي شروع k44 رو بهتون پيشنهاد ميكنم
موفق باشين
خوب البته.صبر كنين پليرتون رو تهيه كنين شايد هدفون فابريك خودش كافي بود و انتظاراتتون رو براورد كرد.چرا قبل از خريد ماشين بفكر رينگ اسپورت هستين؟نقل قول:
معمولا تو هدفون هاي حرفه اي هست كه بعد از تهيه هدفون بنسبت نياز هدفون امپ يا پلير مناسب تهيه ميكنن.
پيشنهاد ميكنم يه مدت از هدفون خود پليرتون استفاده كنين در اين بين با توجه به نياز و سبك مورد علاقتون وقت كافي براي انتخاب هدفون منتخبتون خواهيد داشت و با يه تير دو نشون خواهيد زد هم هدفون پليرتون بي مصرف نخواهد بود و اينكه هدفون بعديتون بهتر از هدفون پليرتون خواهد بود
پليرتون پيشاپيش مباركتون باشه.
ممنون سالار جون... شما خیلی لطف داری!نقل قول:
والا هدفون خودش از اون کپسولیها نیست که توی گوش کیپ نیشه!
واسه همین فکر نکنم بیس مورد انتظار منو داشته باشه... حالا ببینم خدا چی میخواد!
ممنون داداش گلم...
من هرروز نظر اساتید رو می خونم ببینم چیزی دستگیرم میشه نسبت به نیازم...!
ممنون از همه...
هدفون خود کوون واقعا عالیه از نظر کیفیت صدا بیسش هم خوبهنقل قول:
بعد از یکی دوهفته قشنگ Burn in میشه ولی دیری نمیپاید که سریع ویز ویز میافته چون جنسش خوب نیست
والا چی بگم ... دارم به پیشنهاد بچه ها cowon i10 رو میخرم واسه کیفیت صداش!نقل قول:
می دونم اینجا جاش نیست ولی به نظرتون پلیرم خوبه واسه هدفونهای حرفه ای؟
من تا حالا پلیر دیگه ای نداشتم جز کوون
در جایگاهی نیستم که بخوام اظهار نظر کنم
ولی بهترین گزینه به نظر من در ایران کوون هستش و از محصولاتش هم J3 یا S6
ولی من هر جا تو فروم های خارجی (anythingbutipod)دیدم که کسی سوال کرده پلیر چی بگیرم سانسا کلیپ یا سانسا کلیپ زیپ یا فیوز رو پیشنهاد دادند که در ایران موجود نیست
ولی بنظرم I10 هم با بقیه محصولات کوون فرقی نداره
-------------------------------------
هر چند دوست دارم صدای سونی رو هم امتحان کنم مخصوصا سری A یا Z :31:
ممنون مهدی جون... کاش بچه هایی دیگه هم میومدن... بگن واسه هدفونای حرفه ای i10 خوبه یا نه....!نقل قول:
خواهش میکنم عزیز مگه هدفون حرفه ای داری؟نقل قول:
اگه واقعا میخوای حرفه ای گوش کنی که باید بری آمپ مخصوص هدفون بگیری که کار راحتی نیست پیدا کردنش
ولی به نظر من همین I10 خوبه فقط یادت نره موقعی که خریدی بعد از روشن کردن دستگاه Non-eroup رو انتخاب کنی وگرنه صداش اصلا در نمیاد
ولی من کلا پرتابل بودن رو قبول ندارم برق مستقیم کجا شارژی کجا!:13:
سلام عزیزنقل قول:
بزرگان جواب دادند
فقط در مورد M50 بگم صدای بیس عالی داره که لاله ها گوشت رو میلرزونه بدون این که های و مید رو تحت تاثیر قرار بده
البته بازم بستگی به خودتون داره که کدوم رو انتخاب کنید
موفق باشید
سلام
نظرتون درباره کارت صدای مایا44 چیه؟ کارت خوبیه در مقایسه با تیتانیوم اچ دی؟ (البته برای هدفون) اینو من قیمت گرفتم 250 و تیتانیوم اچ دی رو می گفت 340 تومن.
ممنون میشم راهنمایی کنید
مرسی از دوستان به نظر شما m50 روی گوشی گلکسی اس جواب میده بگیرم من بیشتر با گوشی موزیک گوش میکنم!!!!:11:نقل قول:
بله البته نه با تمام توان هدفونتون .با اکثر گوشی ها که امتحان کردم جواب داده فقط قبل از خرید حتما امتحان کنین تا مشکلی پیش نیاد.نقل قول:
متاسفانه کارت صوتی maya44 رو تا بحال نشنیده بودم البته اکسترنال هست درسته؟نقل قول:
با توجه به توان مورد نیاز هدفونتون میتونین استفاده کنین ولی فعلا کارت صوتی خوب و مناسب که داخل ایران موجود باشه titanium hd هست و یه مدل asus که قدیمی تر و گرونتر از titanium hd هست .
در هر صورت سعی کنین کارت صوتی شناخته شده که حد اقل چند نفر ازش استفاده کردن و راضی بودن تهیه کنین و مهمتر از اون حتما سعی کنین کارتی رو انتخاب کنین حداقل توانی حدود 2 برابر توان مورد نیاز برای درایو هدفون شما باشه.
موفق باشین
خیلی گشتم از جمهوری تا پایتخت همه جارو...
سرگردنه است انگار k77 کمتر از 120 نبود و فقط دوجا داشتند اما k 512 و k514 خیلی جاها بود ارزونترینش همون 95 بود خلاصه k512 گرفتم
k512 با k77 چه فرقایی داره و چرا این k77 k99 اینقدر کم بود؟
k44 هم 95 بود
بسیار بسیار مبارکتون باشهنقل قول:
متاسفانه خیلی گرون شده پس
هدفونهای k44 ,k77, k66و k99 هدفونهای مانیتور با صدای فلت هستن و با توجه به صدای خوبشون نسبت به هدفونهای هم رده و هم قیمت خودشون هدفونهای معروف و پر فروشی هستن بصورتی که از هر 10 نفر اهنگ ساز یا نوازده 9 نفر این مدلها رو میشناسن و استفاده میکنن و بهم پیشنهاد میدن.متاسفانه صدای k512 رو نشنیدم اگه ممکنه یه رویو ازش برامون بزارین تا ما هم با این هدفون اشنا بشیم. متاسفانه رویو ی کاملی هم ازش نتونستم پیدا کنم ولی تا جای که خوندم بیس قوی و پانچی داره و های ضعیف و مید خوب.نحوه قرار گرفتنش روی گوشها رو خوب توصیف کردن ولی قابلیت تنظیم روی سر رو ایراد گرفتن.
در هر صورت مبارکتون باشه و منتظر رویو شما هستیم.
من یه Cowon J3 خریدم، حالا میخوام یه earphone بگیرم حدود 80 تومن، چه مدلهایی رو پیشنهاد میکنیـــد؟
تست نکرده بودم گفت مهلت تست داره منم که گزینه ی دیگه ای برای خرید نداشتم و حالم نداشتم اومدم تو ماشین تست کردم اولش ترسیدم بعضی قسمت ها یه نویزهای ریز داشت بعضی آهنگ ها نه که با خودم گفتم فیلیپس و کریتیو 20 - 30 تومنیم از این خیلی بهتره
فکر میکردم کم میاره الان سنگینترین آهنگهارو هم دارم تو خونه تست میکنم متوجه شدم که اونقدر این هدفون واقعی پخش میکنه که حتی او مشکلات و نویز های خیلی ریز آهنگ هارو هم نشون میده و اهنگهای flac و با کیفیت هیچ مشکلی ندارن و فقط میتونم بگم فوقالعاده است بعضی قطعه هام غمناک هستند که با این هدفون گریه ام میگیره واقعا هدفون های فیلیپس و کریتیوی که داشتم در مقابل این بسیار سطحی هستند
گوشم کاملا داخلشه و اگر موزیک با صدای بلند باشه هم بسیار نشت میکنه و هم به هیچ عنوان صدای بیرون رو ندارید حتی بدون اهنگ هم صدای بیرون رو تا درصد کمی کاهش میده
ولوم کنترلر هم که نداره
توی اهنگهای تکنو و ترنس هم اون وضعیتی که دوستان از هدفونهاشون تعریف میکردند هم نداره و خیلی عادیه و تو این نوع سبک ها احساس معمولی بودن این هدفون رو میکنم یعنی اون حس هد زدن رو ندارم!
خلاصه کلام از نظر بنده اینکه با این هدفون با صدای واقعی و تمام جزئیات طرف هستید
رو سرم و گوشم خیلی راحت سوار شده و مچ شده ولی احساس عرق رو فکر میکنم خواهم داشت در ناحیه گوشم
این نقد از طرف کسی هست که تاحالا هدفون حرفه ای نداشته و هیچ نقدی در مورد هدفونهارو هم نخونده
اگه سوالی داشتید در خدمتم
::: این هدفون ها که نویز گیر داره .یه چی میزنه صدا کیپ میشه برای گوش ضرر نداره ؟
::: الان چه برند هایی و چه مدل هاییش بهتره ؟ + حدود قیمت
::: ممنون ...
ممنون از پاسخ. این مایا اینترنال هست. خود فروشنده که میگفت از کریتیو بهتره، خود فروشنده قبلا کریتیو پلاتینیوم داشته ولی جوابگو کارش نبوده بعد از این مدل گرفته و حالا هم یه چیز دیگه 1میلیونی گرفته.نقل قول:
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و لینک سایت سازندش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بازم نظرات شما برای من مهمتره. اگه امکان داره این رو یک بررسی دقیق کنید و بهم بگید آیا ارزش خرید رو داره یا نه. آخه خودم نمیدونم باید چه چبزایی رو بررسی کنم. باز هم متشکرم از وقت و توجهتون.
اگه ممكنه لطف كنين مدا هدفونتون رو بگين.من مشخصات هدفون و اين كارت صوتي رو برسي كنم (البته بطور قطعي از رو مشخصات علام شده از طرف شركتهاي كارت صوتي نميشه نظر داد چون معمولا بيش از اون بازده نهايي رو اعلام ميكنن ويا با سيستمهاي ما ١٠٠٪ بازده اعلام شده رو نداره.) تا حدودا بهتون بگم جوابگو خواهد بود يا نه.نقل قول:
البته بعد از يه حدي كه بطور كامل كارت صدا هدفون رو درايو نكنه منطقي نيست كارت صوتي رو تعويض كرد بلكه بايد بدنبال امپلي فاير مناسب بود.اين اقاي كه كارت صوتي ١ميليوني گرفته بهتر بود امپ ٥٠٠ بگيره تا حتي بيش از ١٠ برابر همون كارت صوتي ١ميليونيشون بهتر هدفونشون رو درايو كنه.
ممنون از وقتی که دارین میزارین.نقل قول:
هدفون K99 دارم.
البته اون برای کارای ضبط صدا این کارتا رو گرفته بود.
دوست عزيز k99 توان زيادي براي درايو شدن نياز نداره.تقريبا با تمامي كارتهاي صوتي بغير از onboard براحتي درايو خواهد شد.اگه فقط براي اين هدفون ميخواين نيازي نيست اينقدر هزينه كنين براي كارت صوتي مگر اينكه بعدها هدفونهاي ديگه اي با امپدانسهاي مختلف تهيه كنين.نقل قول:
متاسفانه امپدانس خروجي براي هدفون رو maya44 تو مشخصاتش ننوشته.
این هدفون با این قیمت به نظر شما ارزش خرید داره
کارایی گیم و موزیک بیس دار
اینم دسته دو یکی از بچه ها داره میده 60 تومن ارزش خرید داره
به نظر شما کدومش بهتره ؟
تا 90 اگر هدفون پدر مادر دار سراغ دارید معرفی کنید.
دوستان نظرتون در مورد beats اصل چيه ؟ميارزه ؟؟
اگه نه يه هدفون خوب تا 350 براى رپ گوش کردن معرفى کنيد در ضمن ميخوام با گوشى htc,گوش کنم
کارت صدای من که فعلا آنبورده و این K99 هم اصلا راضیم نمیکنه! با این مقدار بودجه (حداکثر 250 تومن) گفتم بهترین چیزی که میتونم بگیرم یه کارت صدای خوبه که هم دوباره کاری نشود و هم آینده بدردم بخوره.نقل قول:
هدفونهاي عجيبي هستن با مشخصات عجيبنقل قول:
هدفون اول با بيس قوي از پايونيير اونم با اين قيمت بنظر مناسب مياد البته چون صرفا براي موسيقي نميخواين.چون مشخصاتي كه براي اين هدفون داده غير منطقي هست.
هدفون دوم هم صرفا براي گيم هست و بيشتر با كارت صوتي خود creative fatality مچ هست.
در كل اگه pioneer اصل باشه با توجه به تجربه اي كه از صداي اين هدفون دارم و اينكه بيس قوي و پانچي داره ميتونه انتخاب خوبي تو اين رنج قيمت باشه.براي من هم علامت سوال شد كه اين هدفون رو حتما تست كنم.اگه زودتر تهيه كردين لطف كنين و يه رويو ازش برامون بزاريد.
من این مشخصات رو برای Maya44 پیدا کردم. اگه لطف کنید مطالعه کنید ممنون میشم:-
خوب با توجه به مشخصات فوق از امپدانس ٣٢ اهم (كه امپدانس k99 هم هست)تا ٣٠٠ اهم رو درايو ميكنه.يعني تقريبا مثل titanium hd ولي توان خروجي كه با mw ميلي وات مشخص ميشه براي titanium hd رو خاطرم نيست .البته titanium hd رو خود كارتش امپ مخصوص هدفون داره كه بايد برسي بشه كه maya44 هم اينطور هست يا نه.نقل قول:
لطفا مشخصات كارت صوتي رو كه زحمت كشيدين برامون فرستادين رو از طريق گزينه edit كامل پاك كنين تا پست از حالت اسپم خارج بشه
منتظر بررسی نهایی شما هستم که این کارت بدردبخور هست یا نه. یازم ممنون از جوابتون.نقل قول:
با سلامنقل قول:
راستش خیلی برسی کردم و مقایسه هایی هم که شده بود رو خوندم البته مایا رو با titanium مقایسه کردن نه titanium hd .تا جایی که فهمیدم مایا44 کارت صوتی در نقش یه مینی کارت میکس که بیشتر کاربردش برای دی جی ها عنوان شده .تعریفهایی ازش شده ولی از معایبش delay عنوان شده بود .متاسفانه چون خیلی تخصصی هست و من اطلاعات کافی در این زمینه ندارم نمیشه دقیق مقایسه رو از مشخصات عنوان شده انجام داد چون مثل هدفونها تو این کارتها هم مشخصات عنوان شده دلیل بر کیفیت کارت نیست.شما اگه ممکنه یه سوالی از فروشنده بکنین و نظرش رو در باره creative x-fi titanium و مقایسه اون با maya44 بکنین.چون بنظر من creative بیشتر با کاربرد شما هم خونی داره.
ولی در کل پیشنهاد من به شما اینه که فعلا یه کارت صوتی معمولی و ارزونقیمت فقط برای درایو این هدفونتون تهیه کنین تا بعد ها اگه هدفون حرفه ای تر تهیه کردین که نیاز به توان زیاد باشه یه امپ مناسب یا یه کارت صوتی مناسب هدفونتون تهیه کنین.چون هر چقدر هم کارت صوتیتون قوی باشه در هر صورت قدرتش بی استفاده هست فعلا و فقط هزینه اضافی هست که شما پرداخت میکنین.
نیجه کلی اینکه اگه بخواین الان کارت تهیه کنین با توجه به مقایسه و قیمتها بهتر titanium رو انتخاب کنین که فکر کنم هم قیمت maya44 باشه و اینکه نزدیک تر هست به titanium hd و کاربرد تخصصی شما.
موفق باشین
با سلام خدمت دوستان عزیز:10:
بچه ها من امروز علاءالدین هدفون beats قیمت کردم یه مدلی رو گفت 45 و 85 فک کنم 45 مدل tour بود من خیلی شک کردم اینا تقلبیه؟ اگه آره چجوری باید فهمید؟
اگر دوستان یه جایی رو میشناسن که تو کار فروش هدفون تخصصیه و همه چی داره اگه ممکنه معرفی کنن (البته میدونم زحمت میشه ولی لطف میکنین پخ کنین)
ممنون:11:
بله صد در صد تقلبي هستن .اصل اين هدفونها از ٣٠٠ هزارتومان شروع ميشه و براي تشخيص اصل و بدل تو google عبارت (هدفون مورد نظر + real vs fake) رو تايپ كنين و از مقايسه فيلمها و عكسها ميتونين تشخيص بدين.و جايي يا نمايندگي براي كدوم مارك هدفون رو مي خواين؟نقل قول:
ممنون از بررسی که کردین و وقتی که گذاشتین.:20:نقل قول:
خب حالا تکلیفم معلومه که چیکار کنم. اگه اطلاعات دیگه ای از maya44 گیر آوردم براتون می ذارم.
چطور میشه مطمئن شد که earphoneهای سنهایزر fake نیستن؟نقل قول:
تو فرومای خارجی خیلی حرف از مدلای تقلبی بود اما هیچ راهی نگفته بودن واسه تشخیصش.
دوستان تا 80 تومن هدفونی که کنترلر صدا داشته باشه مدلی سراغ دارید؟؟