کسی هست که کارایی LED samsung f 8880 رو از نزدیک دیده باشه؟ تلویزیون خوبی هست بگیریمش؟
Printable View
کسی هست که کارایی LED samsung f 8880 رو از نزدیک دیده باشه؟ تلویزیون خوبی هست بگیریمش؟
تا تابستون احتمالش کمه که موجودی باشه همین الانشم حداقل توی بانه بسیار کمیابه .نقل قول:
بهترین ال ای دی در حال حاضر همین مدله یه کم گرونه ولی در مقایسه با رقیبهاش یه سر و گردن بالاتره و البته طراحی فوق العاده ای داره! در گرفتنش یه لحظه هم تردید نداشته باش!نقل قول:
مگه بانیان vt60 رو وارد نکرده ؟ پاناسونیکم که ظاهارا تا آخر 2014 فروش پلاسما رو ادامه می ده ... پس قاعدتا باید تا تابستون بشه vt60 پیدا کرد !
تا دیروز میخواستم 42vt30 بگیرم اما وقتی دیدم 46f8880 سامسونگ رسیده به 4600 گفتم چه کاریه که 4380 برای vt30 پر ریسک بدم. یه سنجش ترازویی از هر دو کردم دیدم f8880 به vt30 میچربه. باز تا ببینیم چی بشه.......نقل قول:
led نگیر به نظر من ! منم چند سال پیش تو موقعیت شما بودم . انفدر بالا پایین کردم آخرش بین vt20 و lx9900 گفتم دردسر پلاسما زیاده رفتم 9900 رو گرفتم . الان از کارم خیلی پشیمونم واقعا تصویر led پر از نقصه ! تازه 9900 یه تلویزیون local dimm هست و یکی از پیشرفته ترین led ها محسوب میشه ولی تصویرش پر از نقصه ! از halo و banding بگیر تا کنتراست غیر ثابت و رنگ های غیر طبیعی . خلاصه ایندفعه هر جور شده پلاسما می گیرم . تجربه ی خیلی بدی بود اون همه پول بی زبون که پای led لعنتی دادم
راستش بد جور شیفته پلاسمای vt30 شده بودم اما دوستان میگن خرابی زیاد داشته حتا از st30 هم نارضایتی کارایی داشتند. دوست داشتم vt60 میگرفتم که گرونه. st60 هم که تهران نمیاد و اونم گرونه. پلاسماهای قدیمی تر هم اشکال زیاد داشتند اینکه نگاهم اومد روی این led. چند تا review خوندم نکات منفی کمی ازش گفته بود. لامصب پلاسماهای پاناسونیکی که تو جمهوری دیدم نسبت به اندازه و سال ساختشون قیمت الکی بالایی دارن. زور داره 4 تومن پول واسه پلاسمای 3 سال پیش 42 اینچ بدی.
دوستان بعد از 3 هفته ای که vt60 رو گرفتیم متوجه یه موضوعی شدم وقتی از گیرنده داخلی تلوزیون استفاده میکنی حتی به مدت 1 ساعت باعت میشه تلوزیون خیلی داغ بشه اما وقتی ازطریق هارد و کابل hdmi و av بازی و فیلم نگاه میکنی اونم 3 یا 4 ساعت متوالی خیلی خیلی کم داغ میکنه وحتما سعی کنید یه گیرنده خارجی خوب براش تهیه کنید واز گیرنده خودش به هیچ وجه استفاده نکید . در ظمن دوست عزیز vt60 های تهران بدون گارانتی هستن چون زنگ زدم نمایندگی پرسیدم و قیمت 7800
تایید میشه .من قبلا lcd داشتم چشم کمتر اذیت میشد .تو led تصویر وقتی جابجا میشه کمی رنگ بجا میزاره اگه خیلی دقت کنی ! هرچند led از نظر مصرف برق و کنتراس خیلی بالاتره . در کل اون lcd ها بهتر بود پلاسما رواطلاعی ندارمنقل قول:
نگران نباش .من وقتی از هارد متصل به تی وی فیلم های حجم بالا و سه بعدی میبینم داغ میشه ولی عادیه .نقل قول:
دوستان این هم چنتا تصویر بعد از کالیبره کردن از سایت cnet با یه تفاوت برای cnet کنتراست روی 80 بود ومن روی 65 گذاشتم . کیفیت فیلمها یکی 8 گیگ و دیگری 14 گیگ بود وbitrate هم بالای 13 مگ بود . انیمیشن ماداگاسکار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . تبدیل شوندگان 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به نظر شما با توجه به اینکه ورود با گارانتی و خدمات Samsung F8500 از Panasonic Vt60 محتمل تر هستش آیا منطقی نیست به سمت سامسونگ سوئیچ کرد ؟
نقل قول:نقل قول:ببخشید من یه مدت نبودمنقل قول:
اینکارو که گفتید انجام دادم گذاشتم یه تصویر خاکستری رو به مدت چند ساعت پخش کرد بعد از اون شروع کرد به پخش کردن شبه تصویر خاکستری کیفیتش هنوز فرقی نکرده
مدلشم اینه viera TH-L42E30r ال ای دیه
الان ۳ و خورده ای قیمتشه
اون تایپکه که میگفتید مفصل توضیح داده کجاس ؟
بستگی داره با چه قیمتی وارد بشه اگه اختلاف قابل توجهی با vt60 داشت خب منطقی تره اما در صورت نداشتن اختلاف فاحش و در شرایط برابر من پانا رو ترجیح میدمنقل قول:
سلام. برای ابدیت باید بگم که چون تلویزیونتون پسوند ار داره(r)قابلیت ابدیت نداره.پس این قسمت رو بیخیال.چون پاناسونیک تلویزیون های که این پسوند رو دارند پشتیبانی نمیکنه.نقل قول:
درمورد اون تایپک لینکش رو براون میزارم. احتمال داره که خونده باشین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتی که گفتین مهم نیست چون تلویزیون های پاناسونیک در ایران بیخودی گرون هستن.
تصویر خاکستری اگه اشتباه نکنم برای پلاسما هستش ولی چون تلویزیون شما ال ای دی هستش احتمالا باید یک تصویر سفید رو پخش بکنید.امیدوارم که مشکلتون حل بشه وگرنه کلی هزینه میزاره روی دستتون.(در ضمن لینک بالا رو کامل بخونید فکر کنم یک دستور والعمل هم داده مثلا اینکه کنتراست و روشنای رو در زمان پخش تصویر سفید بزارید روی حداکثر تا پنل داغ بشه-البته به نظر من به مدت 1 ساعت بیشتر این کار رو نکنید یا در 2 یا 3 مرحله 1 ساعتی این کار رو بکنید.ممکنه دچار پیکسل سوختگی بشین که اون وقت مجبور به تعویض پنل میشین و در صورت سوختن پنل یعنی باید حداقل 80 درصد قیمت تلویزیون رو هزینه کنید. تازه اگه پنلش پیدا بشه.)
درود
دوستان نظرتون راجع به ET60 چیه؟
تلویزیون خوبی هست.در سایت دیجی کالا یه ریوویو راجب به تلویزیون سامسونگ 6450 وجود داره که در اون گفته اگه امکانات مثل کنترل صدا و....براتون مهم نیست این مدل پاناسونیک رو بر اون مدل سامسونگ ارجح دونسته و گفته که از نظر تصویر بهتر هستش.در کل از خرید محصولات پاناسونیک پشیمون نمیشید.نقل قول:
ممنون بابت پاسخ.نقل قول:
اتفاقا منم همون ریویو رو خوندم که به سمت et60 جلب شدم. کلا تو نت ریویو هاش خوب بوده ولی توی همین تاپیک یکی در رابطه باهاش گفته بود که ظاهرا در حالت 3d درهم میشه و یه سری چیز دیگه.
حالا این سری ET60 از چند اینچ شروع میشه؟ قیمتاش چجوریاس؟
این پست بود: شماره ی 6000
e6 به این گرونی اونم دو بعدی اصلا صرفه اقتصادی نداره. et60 هم که کیفیت نداره مخصوصا سه بعدی پسیو که نصف تصویر برای یک چشم خاموش و تصویر خط خطی هست!
(به نظر من AVforums یکم دست بالا نمره می ده همیشه نه فقط برای پانا برای سایر برندها سامسونگ و ... . نظر دیگه من هم این هست که تا وقتی منبعی برای مقایسه پنل های واردشده به ایران نیست نمی شه به این ریویو ها 100% اطمینان کرد حتی مدل اروپا و امریکا هم متفاوتند چه برسه به آسیا و ایران.)
البته واسه من 3d کلا مهم نیست.
از 42 شروع میشه با قیمت 2800 به بالا.نقل قول:
من راجب به کیفیت قطعات این محصول اطلاعی ندارم. تمام تلویزیون های که پسیو هستن این مشکل رو بدون استثنا دارن مگر تلویزیون های 4کی با قابلیت پسیو که رزلویشنش میشه 2کی .به نظر من سه بعدی زیاد مهم نیست چون فکر نکم بجز اون اوایلی که تلویزیون رو بخرین سراغش برین. مخصوصا فیلم های سه بعدی اورجینال قیمت های 40 تومن به بالا دارن .در کل خودتون برین و کیفیت تصویرش رو ببینید چون شما باید انتخاب کنید. مثلا من خودم سامسونگ اف8880 رو میخواستم بخرم اما وقتی اون رو در کنار سونی 804 و الجی7400دیدم واقعا نظرم عوض شد چون تفاوت کیفیت تصویر اینقدر نبود که بخوام برای 55 اینچ سامی 2یا3میلیون بیشتر خرج کنم.
به هیچ وجه سراغ ال جی 7400 و 8600 نرو من 8600 دارم فیلم های با کیفیت اچ دی و فول اچ دی رو با فریز نشون میده که اعصاب آدمو خورد میکنه !نقل قول:
سلام. از راهنماییتون خیلی ممنون دوست عزیز. خودم هم پشیمون شدم و میخوام سونی 804 رو بگیرم . این هفته اگه مشکلی پیش نیاد میرم بانه و امیدوارم که پلاسمای پاناسونیک st60 در سایز 55 اونجا باشه.بانه مارکت بهم گفت سایز 65 اینچش رو داره که برای هال خونمون خیلی بزرگه.نقل قول:
سلام
الان سایز 42 پلاسما پانا برای خرید تو بازار همشون مشکل دارن ؟ مدل های که دارن میان سایز 42 دارن ؟
دوست عزیز این مشکل که شما میگین مربوط به مدل های 2011 بود یعنی مدل های که پسوند 30 داشتن. الان توی بازار مدل های 2013 کمتر از 60 یا 65 اینچ گیر بیاری نشونه اینکه خیلی خوش شانسینقل قول:
آره منظور منم همین بود که الان 42 فقط همین مدلهای 30 دار داخله بازاره مثل وی تی 30 ...پس یعنی 42 مدلهای جدید نیست ؟پلاسما سامسونگ هم به جز سری 4 که 43 داره انگار همه بالای 50 اینچ هستن .درسته؟در مدلهی جدید که داره میاد چطور ؟نقل قول:
ممنون
پلاسما به غیر از پاناسونیک هر مدلی بگیری سرت کلاه رفته. مگه اینکه f8500 سامسونگ بگیری که اونم برای خاورمیانه نمیزنه.توی بانه هم نیست.پانا دیگه پلاسما تولید نمیکه و اخرین مدل ها2013 هستن سری 60.پلاسمای پانا x60 وسری 4 سامسونگ همشون اچ دی هستن. فول اچ دی نیستن.همونطور که گفتم پلاسما یا پاناسونیک یا تنها مدلی که میمونه فقط8500 سامی..تمام.نقل قول:
اتفاقا یه مدل سامی 4850 الان داریم این مدل هم به نظرم باز کیفیت خوبی داره...الان دنبال یه پلاسما 42 برای اتاق میگردم ولی این طور که شما فرمودین 42 های پانا که قدیمی و مشکل دارن و مدل های پانا 2013 هم که اکثرا بالای 50 و کمیاب هستن و این پلاسما های سامی هم که تو ایران نمیان ..پس یا باید منتظر پلاسما های سامی ماند در آینده یا به سراغ ال ای دی رفت :n03:نقل قول:
کسی از دوستان قیمت به روز سایزهای مختلف VT60 رو داره؟
آخرین قیمن 7800 واسه 50 اینچ vt60 تو بانه بود ...
شنبه یکی از دوستان داره میره دبی بش گفتم ببینه اگه امارات گیر میاد قیمت تموم شدش تو بندرعباسم تا چند روز دیگه می گم . ولی با توجه به قیکت جهانیش همون حدود 7 تومنه
من پنچشنبه رفتم بانه و 60 اینچش رو داشتن با قیمت 12400.متاسفانه این مدل خیلی کم پیدا میشد و فقط سه مغازه دار داشتن. مابقی به همین سه مغازه زنگ میزدن و یه سودی مکشیدن روشن و به ما قیمت میدادن.نقل قول:
دوستان عزیز من بهتون گفتم که زودتر بخیرید تا تموم نشده . حالا به این شماره زنگ بزنید که میذارم تا 2 هفته پیش داشت نمایندگی تهران 66756987
داداشم این حرفتون اشتباستنقل قول:
مشکلی که گفتید توی مدلهای قبل و بعد از 2011 هم بوده و تا VT50 این مشکل مشاهده شده، برای VT60 بخاطر جدید بودنش هنوز بردش امتحانش رو پس نداده، اما ظاهرا این مدل مشکل جدیدی داره و اونم Red-Cyan Blob هست یعنی لکه های رنگی که روی صفحه ایجاد میشه،
برای مثال:
I am from Italy and I'm in the same situation: 50VT60 with 1300 hours with red tint (or "blob") in the middle of the screen (and barely green on sides) clearly visible in EPG and update screen.
Honestly speaking during normal content is barely visible but I know it's there and if I look for it, I can often find it.
Already called a Panasonic CAT but the "technician" come out to my home was not even able to see the "red blob" during the update screen!!
طرف از ایتالیاست تلوزیونش 1300 ساعت کار کرده و اینجوری شده...(منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
و اما عکس:
به نظر من چون سري آخر پلاسماي پانا هست خريدش ريسكه. هم از نظر كيفيت محصول وهم از نظر خدمات قطعات.
چون بحث خرابی تلویزیون توی تاپیک خیلی داغه و یک سری از دوستان دچار سردرگمی شدن باید عرض کنم احتمال مشکل خرابی برد تو تی وی های پلاسما پاناسونیک بسیار زیاده ولی این مشکل برای هرکسی هم که اتفاق افتاده فقط یکبار بوده و ظاهرا با تعویض برد دیگه همچین مشکلی پیش نیومده.
والا چی بگم. هر دم از این باغ بری میرسد.نقل قول:
سوختن تی وی که همه تی وی های دنیا میسوزن و خرابی دارن سونی چند وقت پیش 1.6 میلیون تی ویشو به خاطر خرابی و آتیش سوزی خود به خود فراخوان داد.اینطور که من تحقیق کردم سری 50 آمار خرابیش در حد نرماله و failur rate طبیعی داره مثل همه محصولات الکتریکی دنیا ولی سری 30 آمار خرابیش بالاتر از حد استاندارد بوده.
تولید سری 60 متوقف شده و تو آمریکا دیگه گیر نمیاد همشونم sold out شدن یعنی تا دونه آخرو ملت خریدن تنها پلاسمایی که تو آمریکا هنوز موجوده f8500 سامسونگه.
8600 که خیلی ها از اون تعریف می کنن. شما بابت چی از اون ناراضی هستین؟نقل قول:
دوستان چند سوال داشتم ممنون می شم پاسخ بدید:
1) برخی نوشتند که مشکلات پلاسما های پاناسونیک فقط در سری 2011 هست.اینجا منظور سال معرفی هست یا سال ساخت؟
2) چون برای من vt30 هست و 42 اینچ اما تولید march 2012 هست؛ باید الآن منتظر سوختن اون باشم یا خیر؟ :n02:
3) این سوختن و خرابی فقط شامل بورد هست و آیا بعد تعویض مشکل حل می شه به طور تقریبا دائم؟
4) هزینه بورد و تعمیرات معمولا چقدر هست؟
در مورد سوختن مدلهای قدیمی باید بگویم که ما یک 50v10 و یک 42v20 داریم که هر کدام نزدیک 100000 ساعت کار کردند و واقعا عالی و بی نظیر هستند و اشکال برد مدلها ظاهرا برای مدلهای قبل از 2011 نمیباشند.
سلام دوستان
من یرای شمال کشور که رطوبت بالایی داره میخوام ی تی وی بخرم بهم پلاسما پیشنهاد کردن بخاطر شیشه ای بودن صفحش
حالا موندم چی بگیرم که هم باکیفیت باشه و زود خراب نشه توی اون محیط هم گرون نباشه.ترجیحا زیر 40 اینچ میخوام چون طولش میخوام زیر 100 سانت باشه
بودجه هم حدود 1تومن
چی پیشنهاد میکنید
ممنون
نگرد که نیست.بودجت خیلی کمه.نقل قول: