mul که الان Turbobit میخواستم دانلود کنم جواب نمیداد از یه سرور دیگه گرفتم. سرعت با 4 5 تا لینک 360نقل قول:
Printable View
mul که الان Turbobit میخواستم دانلود کنم جواب نمیداد از یه سرور دیگه گرفتم. سرعت با 4 5 تا لینک 360نقل قول:
منم دارم همینو می گم،آخه اینترنتی که لینک خارجیش 10 تا 20 باشه اینترنته :n02: اصلا" داخلی 100 مگ،وقتی یک دانلود لینک خارجی 30 باشه چه فایده دارهنقل قول:
من یه فکری به ذهنم رسید:n02: واسه دانلود یک فایل حجیم از یک سرور خارجی میشه از چند کانکشن استفاده کرد و سرعتو بالا برد برای وبگردی چون مرورگرها محتویات یک صفحه رو با تک کانکشن دانلود میکنند سرعت پایینه اگه یک مرورگری بشه نوشت که آبجکت های یک صفحه رو هر کدومشو با چند کانکشن دانلود کنه سرعت وبگردی اندازه سرعت دانلود میشه.! کسی اگه حالشو داره بنویسه اینو. شاید خودم نوشتم.:n02::n06:
کاش یه راهی بود سریع تر نامحدود رو میگرفتم! تا 1ماه این محدود تموم شه من جونم بالا اومده! :mellow:
اینم وضعیت نت ما :n21:
تو یه وب گردی ساده هم موندیم 256 نامحدود قبلش هم 2 m محدود بود همین بود دیگه نمیدونم چی بگم خدا
این اینترنتی که تو ایران ارائه میشه حالا هر شرکتی فرقی نمیکمه ، دائم پینگشون بالا پایین میره و سرشار از ریکوئست تایمه حالا به دلایل مختلف چه طبیعی یا غیرطبیعی و به هیج وجه نمیشه رو هیکلشون حساب کرد، یکلام ، ارزش خرج کردن نداره که هیچ مفتم گرونه چون همیشه رو اعصابه
بابا بیخیال .
در کل اگه بخوای حساب کنی همه ی ISP ها وضعیت سرویسشون بده.
حالا تو مازندران مخابرات اومده یکمی سرویسشو بهتر کرده.
به نظرم اگه مخابرات سرویس نامحدود نداشت همه میرفتن سراغ یک ISP دیگه .
تاپیک جهت پاکسازی و ارام شدن جو تا اطلاع بعدی بسته می شود.
تاپیک مجدد باز می شود ...
امیدوارم دیگر شاهد پست های دارای لحن توهین امیز در تاپیک نباشیم در غیر این صورت با افراد خاطی برخورد شدید خواهد شد.
دوستان وضعیت چطوره؟
وضعیت من داغونه
سایت به زور بالا میاد
سرعت دانلود با ده تا لینک از mul روی 100 می مونه و بیشتر نمیشه
و سوال اساسی:
آیا برای دانلودرها وقت کوچ کردن از مخابرات فرا رسیده؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
سرعت داخلی من 200 تا 420 هست که 420 برای صبح و 300 در حالت عادی
خارجی 60 ثابت
قبل از اینکه مشکلم حل بشه با کلی سروصدا و پیگیری با 2020 تونستم خوبش کنم که سرعتم قبلا روی 5 بود
سایت های "نارنجی، نردبان، نگهبان" هم باز نمیشن؛ باید واسه دیدنشون از "بوق" استفاده کرد!
من با سرور های داخلی مشکل ندارم.
ولی سایت هایی که سرورشون تو خارجه مگه میشه ازشون دانلود کرد.
فکر کنم اینترانت رو به جای اینترنت بهمون انداختن.:n02:
اکثر اپلود سنتر ها هم سرورشون تو خارجه.
دقیقا سرعتو پایینو اوردن که زنگ بزنیم بهشون برامون رو اینترانت میبندن ما هم از ذوغمرگ میشیم که آره برامون درستش کردن
این دوستانی که سرعتشون پایینه اینترنت دارن برای ما هم همینطور بود زنگ زدیم برامون سرعتو بالا بردن ولی اسمش تغییر کرد شد اینترانت
شما هم زنگ بزنید سرعتتون بالا میره
جدی زنگ زدی سرعتتو بالا بردن؟؟؟نقل قول:
فقط اینترانت رو؟؟؟
یعنی الان میتونی از آپارات بدون وقفه فیلم ببینی؟نقل قول:
آره بهت که گقتم با مدیر2020 صحبت کردم حدود ساعت 12 ظهر بود که 4 غروب عالی شدنقل قول:
برای دوتا از دوستام هم بود که یکیشون مثل من به مدیرش زنگ زده و یکی دیگه با همون 2020 سروصدا کرد ول هم نمیکرد و درست کردن تا زور بالاسرشون نباشه کار انجام نمیدن
من آپارت نمیرم
من اینترانتم خوبه تا 500 دان دارم.نقل قول:
اینترنت سرعتش پایینه.
تایید میشه
برای من هم همینطور
دوستان سلام. یکی بزرگواری کنه درباره این گزینه هایی که با عدد مشخص کردم توضیح بده. توی تنظیمات مودم بودن.
در ضمن، اوضاع اینترنت من خیلی خیلی خرابه. 512 مخابرات خریدم. ساری زندگی می کنم. مودم من: TP-Link مدل TD-W8951ND.
کدوم مورد مشکل داره؟ بطور کلی نیاز به راهنمایی. خدا اجرتون بده. ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- کیفیت سیگنال----- که با این پهنای باند کم واقعا کمه. به احتمال زیاد خط یا سیم کشی خونه شما مشکل داره.و یکی از دلایل کم بودن سرعتتون همینه.نقل قول:
2- میزان نویز خط شما---اینم که اوضاش خرابه بازم به احتمال زیاد مشکل از خط خونتونه.
3- پهنای باند خططتونه که مخابرات میبنده.--- یه جورایی میشه گفت خوبه.
4- همون مورد 3 ولی حداکثر پهنای باندتتون---
5- نمیدونم و فکر کنم زیاد مهم هم نیست.
نتیجه گیری:بابا این دیگه چه خطیه. اوضاش خیلی خرابه. ببین سیم کشی خونتون مشکلی نداره؟؟؟اگه نه که مشکل از سیم کشی منطقه تونه پس.
منم کیفیت سیگنال خطم مشکل داشت اونقدر وضعیتش بعد بود که اینترنتم قطع و وصل میشد. بعد فهمیدم ماله سیم کشی خونست. گرفتم حلش کردم. الان خوبه.
خطت افتضاحه چطوری کانک میشی؟
کیفیت خطت خیلی پایینه
نویزت هم بالاست
خطت رو هم 2 مگ بستن از طرف مخابرات
از اول اینطوری بود؟یا الان شده؟
بابا اصلا پهنای باند رو بیخیال.نقل قول:
این با این اوضاع خطش فکر نکنم بتونه یک درصد از سرعت پهنای باندش رو بگیره.
آقا رضا ممنون بابت توضیحاتت. نمی دونی چه دردی کشیدم با این خط. :( اون عددها چند باشن خوبه؟
حسین جان من از اول همینجوری بود. امروز زنگ زدم مخابرات منطقمون فردا قراره سیمبان بفرستن برای بررسی سیم ها.
اولی 10 به بالا حداقل
دومی زیر 50 حداکثر
بقیه رو بیخال زیا بدرد نمیخوره
در ضمن پس مشکل از مخابراته اینا میان دم در تست میکنن میبینن بله به نت وصل شدی تمام
میرن برای من هم همینطوری بود
میگفت ما وظیفه داریم فقط نت رو بهتون بدیم هیچی حالیشون نیست باید پیله کنی بهشون و بگی که اگه خوب نکردی شکایت میکنم ازتون
منم به شیوه خودم همین مشکل رو حلش کردم
اون که گفتین 2 مگ بستن، استاندارده؟ بالاست یا پایینه؟ فردا خواستم اعتراض کنم، خرابکاری نکنم.نقل قول:نقل قول:
سرویست چیه؟
حجمی یا نامحدود/؟
در مورد پهنای باند اعتراض نکن فقط بگو من سایت مخابرات مازندران رو لود نمیکنم چه برسه به دانلود
نامحدود خوبه محدود نه
که تو مخابرات ها نمیتونن پهنای باند رو ثابتش کنن
512 حجمیه. پارسال خریدم. فردا به قول معروف «گردن میفتم». خونه من اجاره ای هستش. سیمش وسط راه از تو خیابون، دو تیکه میشه میاد تو حیاط، بعد باز یه سیم چند رشته ای دیگه بهش وصل می شه و میره زیر سقف یه جاهایی که نمی بینمش. می خوام ازش بخوام یه سیم استاندارد به یه دیوار برسونه که آویزون نباشه، بعد خودم یه سیم روکار بکشم تا توی خونه. امیدوارم خوب بشه.
درمورد اونم که گفتی درباره پهنای باند ایراد نگیرم ممنون.
احتمالا همین مشکلته
سیم مورد داره خودشون میان از دم در تست میگیرن اگه بتونی بکشینشون تو خونتون که نمیان:n02:
حالا یه طعمه ای می ذارم، شاید اومدن. :n01:خودم چه سیمی بخرم؟ تک رشته ای های خود مخابرات یا از این سیمای نرم و نازک چند رشته ای؟
منظورت سیم از چند رشته همون سیم برق یا افشانه که در اصل نباید استفاده شود
باید کابل دوزوج برخی که یه موقه یه جفت خراب شفت یه جفت دیگه هم اماده هست میتونی استفاده کنی قیمتشم هم 250 تا 350 تومن هست
ولی مخابرات با سیم افشان بهتر حال میکنه:n02:
من از سم افشان پهنای باند خطم میره رو 5 مگ نویزم رو 12
ولی سیم خود تلفن نویز رو 60 پهنای باند 2 مگ
اون سیم افشان که میگی، همین سیمای برقه؟ من از اون چهار رشته ای ها که گفتی دارم. سیم فعلی از جنس همن سیمای برق معمولی سفید رنگه. به نظرت نو بخرم؟
سلام.دوستان برای شما هم جدیدا سرعت مخصوصا وبگردی پایین اومده یا برای من اینطوریه؟
من حتی ازویندوز سرور خودم که منابعش خالیه سرعت دانلودم 150 دیگه اخرشه.یا خیلی از سایت های دیگه.از یه تعداد معدود سایت مثل ------ سرعتم تا 360-390 میره.ولی وبگردی که افتضاح شده حدود یه هفته.
از لحاظ کیفیت خط و نویز و ... هم ایده ال هست طبق جداول و .. ای که قرار داده شده قبلا.خط هم رو 3 مگ بسته شده.چند هفته ی پیش سرعتش عالی بود ولی الان باز نمیدونم چیکار دارن میکنن.
راستی 256 نامحدود دارم
نه ممکنه رو خطت جواب نده بعد که مخابرات برای مشکلی اومدن خونت اول به همون سیم گیر میدن
اوهوووممممم. از خودشون می پرسم چی استفاده کنم که اگه مشکلم حل نشد، بتونم بهشون گیر بدم.
الان هنوز مشکل افت سرعت از سرورای خارج هست. ولی هنوز بین سرویسای محدود , نامحدود تفاوت قائل شدن یا نه؟
همین نامحدودو نگه داریم یعنی؟ به محدودا اجازه نمیدن با سرعت بیشتر از خارج دانلود کنن؟
هنوز بین نامحدود و محدود تفکیک نکردن ممکن نیست کی اجرا بشه
خارجی پاییه برای منم همینه فکر نکنم به محدود و نامحدود بودن فرقی داشته باشه
بيشتر از دانلود چند روزه وبگردي رو مخ شده ...مشكل پينگ ز اول بوده ها ولي نه به اين شدت ...
دانلود خوبه ديگه من 2 لينك بالاي 100 دارم ...روزي 2.3 گيگ دانلود كافيه واسم ...ولي مطمئنن چون يه مدت طعم سرعت 400 رو چشيديم اينا بهمون نميسازه :n02: