سلام.دوستان سایتی میشناسید در زمینه فیلم اموزشی یا سرگرمی و برنامه سرعت دانلودش خوب باشه؟ دانلودام تمام شد .512 نامحدود حیفه . :n18:
Printable View
سلام.دوستان سایتی میشناسید در زمینه فیلم اموزشی یا سرگرمی و برنامه سرعت دانلودش خوب باشه؟ دانلودام تمام شد .512 نامحدود حیفه . :n18:
نه منظورم فیض عظمی بود :n02:نقل قول:
اکانتینگ من روی پارس ماناماد هست یعنی از 80.191.224.244 حسابم رو بررسی میکنم. ولی زنگ زدم، تلفن گویا گفت که اکسین...
والا این شماره رو به برادرم دادن، اون یه مه بعد از من سرویسش رو از همون جایی گرفت که من گرفتم. ولی به من چیزی نگفته بود آقای غلامشاهی یا امین زاده (2222259) منظورمه.نقل قول:
حالا زنگ زدم به پشتیبانیش گفتم دزفولم، میخوام ببینم تحت پوشش شما هستیم یا نه؟ یوزرنیم رو پرسید بش گفتم، اسمم رو گفت مطمئن شدم پیش خودشونیم.
من اول به خود 2222259 دزفول زنگ زدم، گفت پشتیبانیتون اهوازه، باید با 06113372525 تماس بگیری. داخلی هم برای تمدید 1 و برای پشتیبانی 2
کاش مشکل حل بشه. ولی بقولت وقتی که شلوغ میشه یعنی ساعت 8-12 خیلی قطعی میره بالا...
پ.ن: راستی محمد اگر سرویست تموم شد، قطع نکن تا جایی که میتونی، من تا سه روز بعد از انقضا، داشتم مصرف میکردم :n02: تاریخ انقضا 27ـُم بود، تا 29ـُم مصرف کردم :n20:
سایت داخلی زیاد هست، دانلودها و سافت گذر و ...نقل قول:
آخه سرعت 60-70 چيه كه حيف باشه؟نقل قول:
اگه سرور داخلي باشه سرعتش خوبه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان ! پس فهميدم من از جايي ديگه نت گرفتم بايد برم دنبالش بگردم:n02:نقل قول:
يعني باز هم بايد مراقبت كنم كه نت قطع نشه؟!
آخرين ركوردم 10 روز پياپي سيستم رو روشن نگه داشتم به همه سپرده بودم كه من خوابم يا خونه نيستم كسي سيستم رو خاموش نكنه!
آقا اميد ما به شماست(از خودم بود) برو ببينم چيكار مي توني بكني.
نظر شخصيم هم اينه كه حداكثر كاري كه انجام بدن اينه كه دان استريمت رو بذارن روي يه مگ تا حالش رو ببري:n13:
من كه كلا با اين شركتهاي مخابرات تو هنگم كسي نيست ريستارتم كنه!
اينجايي كه شما گرفتي توي اين ليست هست:
ولي من از پاساژ وليعصر گرفتم! شماره اش رو هم يادم رفته چند بود!
اهواز مخابرات علامه هست( کسی اینجا بچه حصیراباد- چهارصد دستگاه-طالقانی-20متری شهرداری-اسیاباد-سلطانمنش-منبع اب)ایا راضی هستین کمـــــــــــــــــــــــ ـک؟؟؟؟؟؟؟
خاستم adsl2مخابرات بگیرم گفتم ولی تحقیق بعد خرید
نامحدود باشه 512سرعت دانلود چند میده میگن بستگی داره به مخابرات منطقه شما داره
پینگ پایین
ایا قطعی زیاد داره؟؟؟؟؟؟
تأئید میشه.سرعت همینه.نقل قول:
همین که سرعت ثابته و همیشه داریش خیلی خوبه.باور کن کلی میشه باهاش دانلود کرد.یعنی حداقل تمام نیازهای آدم برطرف میشه.نقل قول:
دوست عزیز شما اصلاً پستهای قبلی رو میخونی؟:n02:نقل قول:
سرعت 512 نامحدود بین 65 تا 85 هستش.
يعني كامل شما رو ارضا ميكنه؟!نقل قول:
منم دارم كم كم تصميم مي گيرم 61 دقيقه از قراردادم مونده:n02:
برای تمدید زیاد طولش ندی که دلتنگت میشیم ها...:n02:نقل قول:
اگه نامحدود میخای بگیری 512 بگیر...اگه محدود میخای بگیری 1024 بگیر ...روی حرف منم حرف نمیزنی:n24: :n02:
512 همه رو ارضا میکنه .به اوج میبره .این قدر سرعتش زیاده که بیهوش میشی:n19:نقل قول:
بوووووووووووووووووووق!نقل قول:
نامردا راس 11:53 قطع كردن نت من رو:n02:
بچه ها خوش گذشت دوران خوبي داشتيم كنار هم!
دیگه از مخابرات نمیگیرید؟نقل قول:
چرا؟
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
نقل قول:
بدون adsl كه نمي تونم بمونم چون سرعت ايرانسل نهايت 30 هست!
ولي چرا ها زياده : سرعت پايينش كه 256 سرعت 32 ميده! مشكل مالي براي گرفتن سرعتهاي بالاتر! قطع شدن مدام لينك adsl و در پي اون قطع شدن اينترنت!
منتظرم ببينم سروش جان چيكار ميكنه فردا صبح ساعت 9:30 !
سرويس هاي محدودش هم مثل پارس آنلاين و ... سرعت نميده! وگرنه 512 محدود مي گرفتم.
مناسب ترین سرویس از نظر مالی و سرعت همینه.واسه استفاده ی خونگی و دانلود مناسبه.بگیر.شکم نکن.نقل قول:
یعنی محدود پارس بهتره؟نقل قول:
چقد طول میکشه که رانژه خط از مخابرات در بیاد بشه یه شرکت دیگه?
فکر کنم یه جا خوندم مخابرات الکی طولش میده , درسته??
من رفتم واسه ثبت نام اینترنت مخابرات که طرف گفت فعلا شارج واسه ثبت نام ندارم بعدا بیا:n22:
حالا مخابرات بهتره یا اکسین(ماناماد) ؟ البته فک کنم اکسین زیرمجموعه مخابرات باشه!
اکسین شبانه داره؟سرعت دان چطوره؟
مخابرات قطعی زیاد داره؟
و کسی میدونه MTU مخابرات چنده؟
مخابرات (سایت سیترا ) واسه خرید گیگابایت اضافه هرچی تعداد بیشتری بخری ارزون تر مبکنهنقل قول:
اما پاس ماناماد تا 100 گیگ هم بخری همون 4400 حساب میکنه
قعطی هم بستگی به مرکز مخابراتی داره تا حدودی و شانس
شبانه هم همشون دارن ساعت 2 تا 6
پست ویرایش شد
تفاوت چندانی ندارن.مانامدم یکی از سه نماینده ی مخابراته.همشون شبانه دارن.از ساعت 2 تا 6 صبح.نقل قول:
MTU هم واسه من که حدود 1488 هستش(همین الان محاسبه کردم)
شما خودت باید به دست بیاری اما میانگین واسه مخابرات همین حدوداس.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
سرعت دانلود 512 نامحدود،همچنان واقعی و پایدار:
نقل قول:
ایشون سیم کارت هستن یا وای مکث ؟
خیلی ممنون بابت پاسخ،مخابرات یه عیب بزرگی که داره اینه که سرعت دانلود از سرور های خارجی رو خیلی محدود میکنه،رفته بودم کافی نت سرعت دانلود از سافت گذر 200کیلوبایت بود از سرور خارجی نهایتا 19!هیچی دیگه هرچی منتظر موندم نتونستم فایل مورد نظرمو بگیرم.و یکی هم ساعات دانلود شبانش کمه،که بازم یکی از بچه های قزوینی گفته اونجا 1 تا 7ــه.
کسی از بچه ها تست نکرده سرعت دانلود از اپلودباز چطوره؟(البته با اکانت پریمیوم)،چون بیشتر فایل هایی که میخام دان کنم اینجا آپ شدن.
داداش بعد بیزحمت یه نگاهی بنداز ببین در ساعت حدودا چند مگ میتونی دان کنی.
سیمکارت.نقل قول:
قرار داد اینترنت محمد ساعت 12 ظهر تموم شد و برای تمدیدش منتظر یه سری ننایجه.
برای سرویس بنده که نامحدود هستش،سرعت دانلود از سرورهای داخلی و خارجی یکسان و بین 65 تا 85 هستش در تمام ساعات شبانه روز.نقل قول:
حدود 250 مگ در هر ساعت که میشه حدود 6 گیگ در شبانه روز.نقل قول:
شرمنده فقط یه سوال دیگه،اینترنتی که مخابرات ارایه میده با ضریب 1ب8ــه؟اخه اکسین نوشته 1ب4(واسه سرویس های محدود)،یعنی اگه1ب4 باشه،512 کیلوبیت رو باید تقسیم بر 4 کرد و سرعت دانلودش باید چیزی حدود 128 باشه؟
اینترنت مخابرات به طور اسمی یک به چهار برای حجمی ها و 1 به ده برای نامحدود هست 512رو اگر سرعت رو واقعی حساب کنید 512 دانلودش 64 کیلوبایت هست پس میشه 64 تقسیم بر 4 =16 سرعت دانلود حداقل 16 هست و حداکثر تا 90 هم گاهی میره.نقل قول:
واست توضیح میدم قشنگ روشن شینقل قول:
سرعت هایی که سرویس دهنده ها میگن بر حسب کیلوبیت بر ثانیه است اما سرعتی که دانلود منجر نشون میده بر حسب کیلوبایت بر ثانیه است. از اونجایی که هر بایت برابر 8 بیت میباشد پس واسه مثال تعرفه 512 کیلوبیت به طور نرمال باید 64 کیلوبایت بر ثانیه سرعت بده
ضریب اشتراک 1 به چهار یعنی این پهنای باند 512 کیلوبیت بر ثانیه به 4 نفر داده میشه و اگه همزمان هر 4 نفر دانلود کنن سرعت بین 4 نفر تقسیم میشه یعنی از 64 کیلوبایت بر ثانیه به هر نفر 16 کیلوبایت نهایتا میرسه که این همان دلیل کم بودن سرعت دانلود در ساعات رایگان شب هستش چون همه هجوم میارن به دانلود
دوست من به این ضرایب اشتراک چندان توجه نکن.حداقل برای دانلود با دانلودمنیجر من تا حالا کمترین افت سرعتی توی سرویس نامحدود ندیدم.نقل قول:
فقط همین رفیق بستگی به مخابرات منطقه داره مبخام مطمئن باشم که منطقه ما مشکلی ندارهنقل قول:
من خودم تست کردم بعضی جاها بالای 40 نمیره:n09:
پس مجبورم سوالمو هی تکرار کنم تاکسی جوابمو بده :n13:
اهواز مخابرات علامه هست( کسی اینجا بچه حصیراباد- چهارصد دستگاه-طالقانی-20متری شهرداری-اسیاباد-سلطانمنش-منبع اب)ایا راضی هستین کمـــــــــــــــــــــــ ـک؟؟؟؟؟؟؟
خاستم adsl2مخابرات بگیرم گفتم ولی تحقیق بعد خرید
نامحدود باشه 512سرعت دانلود چند میده میگن بستگی داره به مخابرات منطقه شما داره
پینگ پایین
ایا قطعی زیاد داره؟؟؟؟؟؟
قطعی اخیرا زیاد شده... بذار فردا زنگ برنم ببینم اگر مال من رو درست کردن، امیدی هست :n16:نقل قول:
من چند هفته ای ۵١٢ نامحدود دارمنقل قول:
تایم گرفتم از سرور خارجی یک ساعت ٢٢٠ مگ دانلود کرد
سرعت ۶٠-٨٠
(٢٢٠٠٠٠/٣۶٠٠=۶١)
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
سروش و ممد به من بگین اکسین همون ماناماده یا یکی دیگس ؟ چون سیستم اکانتینگشون مشترکه .اگه یکی دیگس پس چرا بچه ها میگن به ماماناد زنگ میزنم میگه اکسینه ؟
شما کدوم منطقه اهواز هستین؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
نمیدونم... من از پارس مارمالاد چک میکنم حسابم رو... ولی پشتیبانی با اکسین هست :n09:نقل قول:
من دزفولم داداش :n02:نقل قول:
داداشم اکانتینگ ضحی کیشم همینه.کلاً این اکانتینگه مخابراته،نه یه اپراتور خاص از مخابرات.نقل قول:
تفاوت شرکت ضحی کیش و پاس مانا ماد تو چیه؟کدومش بهتره؟ لطفا یکی راهنمایی کنه
یا مقلب القلوب و الابصار :n02: واقعا؟ پس کیا هستن که میتونن آنلاین شارژ کنن؟نقل قول:
ضحی کیش:n02:نقل قول:
شارژ آنلاین که اصلاً از طریق سیستم اکانتینگ نیست.از سامانه ی سیتراس(برای ضحی کیش)
خوشبالتون... لعنت به اسماشون :n02:نقل قول:
زنگ زدم، گفت مودم رو روشن نگه دار تا به دیتا اطلاع بدم، فعلا SNR برای Up و Down به ترتیب 30 و 15 هست، ببینم چی میشه...:n24: قرار شد پهنای باند رو کاهش بدن.
تا حالا دو بار Rate رو عوض کردن، فعلا وضعیت این شده... نامردا آپلود رو خیلی کم کردن...
باید برم سر کار، ببینم تا برگردم بازم چیزی رو عوض میکنن یا نه... SNR که عالی شده.:n25:
سرویست چیه سروش؟
نقل قول:تا جایی که یادمه 512 داشتننقل قول:
اگه 512 داشته و دان استریم رو براش 1021 گذاشتن که خیلی خوبه...براش دوبرابر گذاشتن ....من که 1024 دارم بازم برای من همون 1024 گذاشتن دان استریمم رو.... قبلا که 512 داشتم هم همین 1024 بود ...بیخود رفتم 1024 گرفتم.نقل قول: