آقا شما چه کاره ای که میای وعده بی خود می دی؟ ما خودمون می دونیم درست نمیشه. اگر امشب درست نشد، لطف کن دیگه تاپیک رو شلوغ نکن و پست بیخود نده. اوکی؟نقل قول:
Printable View
آقا شما چه کاره ای که میای وعده بی خود می دی؟ ما خودمون می دونیم درست نمیشه. اگر امشب درست نشد، لطف کن دیگه تاپیک رو شلوغ نکن و پست بیخود نده. اوکی؟نقل قول:
آقایون چه طرز صحبته؟نقل قول:
یه کاری کنین همین تیم پشتیبانی صبانت دیگه نیان اینجا دو تا اطلاعیه هم که میدن ندن. این تاپیک اسمش رو مدیران عوض کنن بذارن فحشدونی .
آقا صبانت اَخ. بد . دزد .
ولش کن برو سراغ یه isp درجه 1 و منصف دیگه .
اینکارا چیه راه انداختین توی این تاپیک :13:.
بقول ایشون ما ایرانیها همیشه شاکی هستیم . برا همین اینم شده وضعمون.
روزانه یا شبانه؟نقل قول:
اگر دسترسی به نیورهای بخش فنی سایت صبانت دارید لطفاً به اطلاع آنها برسانید که :قسمت "رسیدگی به شکایات" چند روزی است که پیغام خطا میدهد و به کاربر اجازه دسترسی به این بخش وجود ندارد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینکه چرا به شکایات ثبت شده پاسخی نمی دهند؟!
صبانت تو یه دروغگوی بزرگی واقعا خجالت داره:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=ho3in2012;7128147]چند روزه که صبانت بر اساس سرعت خریداری شده توسط کاربر به کاربر سرعت شبانه میدهد
اصلا به خاطر همین شبانه رو اکانتشو حذف کردند و با روزانه یکیش کردن
فکر نکنم دیگه هم درستش کنن
منم 128 دارم سرعتمم دقیقا عین توئه و با همزمان چند تا فایل دانلود کردن درست نمیشه[/QUOTEدوسته عزیز ربطی به سرعت خریداری شده نداره الان من گه 2 مگ شارج کرده بودم 5 روزه سرعتم رو 30 بعدش قبلا همچین داستانی داشتن اینا نه تو ماه رمضون تو روزای دیگه در ضمن اینجا ایرانه شکایت چیزی و درست نمیکنه
>>"بقول ایشون ما ایرانیها همیشه شاکی هستیم . برا همین اینم شده وضعمون."
دوست گرامی، موضوع این تاپیک اینترنت شرکت صبانت هست نه بحث عمومی. شما این سرویس اینترنت رو به اهالی سایر نقاط جهان ارائه کن، ببین شاکی میشن یا نه؟ بعد بیا بگو ما همیشه شاکی هستیم.
عزیز دل . من خودم از شما نسبت به صبانت منتقدترم . خیلی بیشتر . ولی در عین انتقاد، رعایت احترام هم رو سعی میکنم داشته باشم.نقل قول:
نمیدونم شما و این دوستانی که جدیدتر مشترک صبا شدن چقدر توی جریانند . صبانت قبلاً یه تاپیک خیلی قدیمی تر داشت ولی بعلت همینجور مباحثات و
حرمت شکنی ها از طرف چند نفر اون تاپیک رو بستند . بعد از مدتی تاپیک بعدیشم به همون روز افتاد !
حالا اینم تاپیک سومه که با کلی لطف به سر ما از 09-08-2010 درست کردن و اینجوری بره مطمئناً به سرنوشت اون دو تا دچار میشه و
دیگه اجازه ی زدن تاپیک برای صبانت رو بما نمیدن ! اونوقت باید توی پ.خ از هم بپرسیم اوضاع چیه و چطوره .
من دارم از این جهت میگم.
وگرنه خط خودم سرعتش به یک هفتم سابق رسیده ! کلی از دانلودام خراب شده .
چکار کنم؟
بیام اینجا با &^%%$#%$ کردن عصبانیتم رو به همه منتقل کنم؟ بشم سوهان روح دیگران که مراجعه میکنند؟
فعلاً توی شرایط فعلی انتخاب بین بد و بدتره حالا شما رفتی با سایر نقاط جهان داری مقایسه میکنی !
فرهاد جان، همون طور که پشتیبان صبانت گفتن از امشب اوضاع درست میشه.
مستند از صبانت تا مرغنت
هر روز راس ساعت 1 بامداد
اقای پشتیبان صبانت اولا ورودتون به این تاپیک تبریک میگم خداروشکر یکی اومد این پستارو بخونه
شما میگین "صبانت خیلی خیلی بهتره" بهتره بگیم صبانت خیلی خیلی بهتر بود الان معمولیه مثل بقیه isp ها و اگه وعض درست نشه میشه خیلی خیلی بد تر
تو مشهدم اگه این وعض پیش بره خیلی زود از بهترین بودن در میاد
شما میگید صبور باشید, من تا پایان دورهم یک ماه مونده امیدوارم صبور بودنمون بیشتر از یک ماه نشه چون اونوقت نباید بگین صبور باشید باید بگین همینه با شرایط بسازید
الان من دوسال صبا دارم ازش راضی بودم چرا چون از بقیه بهتر بود ولی الان مثل بقیهست و الان نزدیک دوماهه مشکل سرعت داره
خودتونم میدونید سرویسای صبا از بقیه isp ها گرون ترن ولی من شخصا فقط به خاطر کیفیت اضافه هزینه کردم ولی الان نه کیفیتی بهم دادین نه برتری نسبت به بقیه
شما میگین برو بقیه isp هارو امتحان کن خوب برا من هزینه مشکلی نیست چون کیفیت میخوام و همونطوری که وقتی دوستام با 29 تومن سه ماهه میگرفتن من اومدم با 57 تومن گرفتم ولی کیفت کمتری دیدم
نمیدونم حالا صبا میخواد درست شه یا نه ولی خیلی شرکتا برا یه مدت سرویس خوب میدن بعدش خراب میکنن و ما هم میریم سراغ شرکت بعدی که همنوز خراب نکرده
تو ترکیه فکسنی مردم با هزینه خیلی کمتر سرعت دانلودشون کمش 5مگ بر ثانیست ولی چون ما تو عمرمون همچین سرعتی از سرویس دهنده هامون ندیدیم به قول بعضیا ایرانی جماعت همیشه شاکین!!
اگه صبا درست نشه دلیلی بر تمدید قراردادم نمیبینم و مطمعنم بقیه هم همین نظرو دارن
با تشکر
واقعاً خسته نباشید! یک دفعه میگفتید 192.168.1.1 رو پینگ کنید یا 127.0.0.1، اینا بهتره ....نقل قول:
پینگ سرور داخلی صبانت چه ربطی داره به پینگ یک سرور داخل اینترنت؟
اون کسی که میخواد بازی کنه، اگر سرور داخلی صبانت بود که مشکلی نداشت ... اگر google هم رو سرور صبانت خوب معلومه سرعت بهتر میشد ...
اون IP ها که شما میگید ملاک نیستند اتفاقاً خیلی درست و دقیق هستن، شما از آسیا، اروپا یا آمریکا اونارو پینگ کنید در اکثر موارد زیر 100 توی ایران زیر 200 باشد ... کلی سرور ping هست که براساس موقعیت سرور هرجارو بخواید پینگ می کنند ...
سرویس خوب = هزینه بیشتر از طرف صبانت =بی پول شدن =بی خیال مشترکین شدن
اقای مسئول صبانت کلا شرکت صبا هر چند وقت یک بار همچین داستانی و پیاده میکنه که الان یکی سرویسش خوبه یکی داغون چیزی خراب نشده که درست بشه سیاست خوده شرکته
این سرعت الان منه
روزانش خوبه ولی به چه دردم میخوره روزانه سرعتم خوب باشه
دو تا فایل دانلود کنم حجمم تموم میشه
اینم سرعت شبانس
دو شب پیش
افتضاح
کندتر از 78 درصد ایرانی ها !!!!
میخواستم بپرسم این اینترنت شبانه اگر نخوایم یعنی با همو اکانت پولیمون بخوایم استفاده کنیم باید چکار کنیم ؟کسی میدونه؟
هیچ راهی نداره !!!!!!!!!!!!نقل قول:
راهی نداری اجباراً باید تا صبح صبر کنی!نقل قول:
خداییش زوره طرف شب اینترنت میخواد بعد اجبارا باید از شبانه سرعت پایین استفاده کنه!!نقل قول:
فردا صبانت اطلاعیه میزنه:
"در پاسخ به درخواست مکرر کاربران، شبانه رو جمعش کردیم که با سرعت روزانه وصل بشید"
به نظر نمیاد به این فکر کرده باشند که کسی واقعاً شب ممکنه کار داشته باشه بخواد با سرعت بالا کار کنه ...
در نهایت ممکنه روی بیارن به ترفند آسیاتک که آخر یوزرنیم یک حرف n اضافه بشه ....
کاری می کنن آرزومون باشه با سرعت واقعمون شبانه بدن!!!
کند تر از 94 درصد ایرانی ها!!!
صبانت دست خوش
امشب خیلی خوبه سرعت. 8تا لینک گذاشتم روی 120 هست.
هر روز افتضاح تر از روز قبل
سرعت آپلود 4 برابر دانلود
می بینم که امشب دیگه صبانت ترکونده و سرعت اورده در حد دایال اپ اینا روی سنگ پا سفید کردن عجباااااااااااااااااااااا اااااااااااا دیگه واقعا باید رفت بچه ها به نظر شما کدام شرکت در حال حاضر شبانش از همه بهتره؟چون من دیگه واقعا به این نتیجه رسیدم که این صبانت درست بشو نیست که نیست
سرعت واقعا خوب شد چرا اینقدر عصبی هستید امشب سرعت از 30 کیلو بایت به 16 کیلو بایت ارتقا یافت و تا چندی دیگر کلا به صفر ارتقا می یابد هیچ نگران نباشید آسوده بخوابید شرکت صبانت پشتیبان شماست بهترین سرعت و کیفیت را از اینان بخواهید .
همینجا هم جا دارد از شرکت خوب و فهیم و مشتری مدار صبا نت تشکری ویزه بنماییم که به درد دل مشترکان پاسخ گفته و سرعت شبانه را بهبود داد
آفرین صد آفرین هزار و سیصد آفرین:41:
بابا این دیگه چه وضعشه!!!
دیشب لااقل سرعت رو 30 بود امشب زیر 15 فردا 0
واقعا که
برای منم رسیده 15 !
کجا باید بریم شکایت کنیم؟
از سال ۸۶ مشتری صبانت بودم و غیر از خونه خودم و محل کارم برای خیلی از دوستان و آشنایان از صبا سرویس گرفتم...
حقیت رو باید بگم...
با این روند سرعت سرویس شبانه من از همین جا اعلام میکنم که غیر از خودم که کوچ خواهم کرد بی شک... اقوام و دوستانم رو هم مجبور به ترک صبانت می کنم...
تهدید الکی هم نیست...به روح برادرم قسم می خورم تا چند روز آینده درست نشه حداقل ۱۲ یوزر رو کوچ میدم.......
فکر می کنم این کارا رو که می کنن از خداشونه مشتریاشون برن . اصلا از قصد اینکارا رو می کنن که مشتریاشون بپرن خب مشتری کمتر دردسر کمتر جواب دادن به نق زدن های کمتر. حالا سرعت سرشون بخوره من شبانه ام از موقعی که یوزر پس یکی شده حداکثر هر 4 تا 5 دقیقه دیسکانکت میشه :9:نقل قول:
مال بقیه هم همینطوریه ؟؟؟
چقد ما بدبختیم که برای 100 کیلوبیت بر ثانیه داریم تو سر هم میزنیم اونور دنیا دیگه دارن حرف از گیگابیت میزنن ما اینجا...خدا لعنت کنه باعث و بانیشو...
الان به اینترنت وصل شدم
از سرعت اینترنتم تست گرفتم
زده کند تر از 95 درصد ایران که اون 5 درصد هم لابد دایال آپن دیگه
واقعا از دیشب هم خیلی افتضاح تره
یه فایل 100 مگی رو زده 2 و 50 دقیقه دیگه دانلودش تموم میشه
من فردا کل ترافیک باقی مونده رو خالی میکنم
بعدش میرم داده گستر اشتراک میگیرم
با سلام دوست عزیز من تمامی تاپیک ها رو دونه به دونه میخونم و سعی بر این دارم که اعتراض های شما رو به گوش مسئولین برسونمنقل قول:
من هر کاری برای بهبودی کیفیت صبا نت باشه انجام میدم تا بهترین باشیم
من از دوستان یک سری مستند میخوام که میخوام تو تاپیک برام بزارند
1 - سرعت دانلود روزها ( تصویر )
2 - سرعت دانلود شب ها ( تصویر )
3 - پینگ از : 89.165.0.18
=========================
این مستند ها رو برای ما تو تاپیک هر یوزر مال خود را ارسال کنه
اختلال در مرکز شهید کاظمیان و پاسداران تهران :
با عرض پوزش به اطلاع مشترکین محترم می رساند با توجه به اعلام شرکت مخابرات استان تهران از امروز 91/5/8 به مدت 72 ساعت مشترکین مراکز پاسداران و شهید کاظمیان بدلیل عملیات کابل برگردان دچار اختلال خواهند بود و دسترسی به سرویس اینترنت امکانپذیر نخواهد بود .
ببخشید شما چه سرعتی رو خریداری کردین؟ 128؟نقل قول:
بله عزیز. سرویس برنز. 9 گیگ سه ماهه ، 40 تومن.نقل قول:
کلاً که سرویس هاشون از بقیه جاها گرون تر است، خودشون هم می دونند 128 تا 1 مگ توی روزانه هیچ فرقی نمی کنه ...
دنبال راهی بودن که ملت و تشویق کنند 128 به بالا بگیرن ... به نظر من اشتباه کردند چون نمونه کوچیکش داده گستر 4 مگ رو میده ماهی 21 تومن (با 5 گیگ حجم)
یک تغییر دیگه هم ایجاد شده، lease time آی پی ها زمانش زیاد شده، یعنی شما دیسکانت بشی 10 دقیقه بعد هم کانکن بشی، همون آی پی قبلی را خواهی داشت .. ازین لحاظ بده که IP به IP سرعت و پینگ تغییر میکنه در صبانت! یعنی قبلاً اگر پینگ بدی داشتید میشد چندبار دیسکانکت کرد تا یک IP بگیرید که پینگ بهتری داشته باشه ....
شده داستان شیر پاستوریزه ... اول گرونش کردند ... بعد به جای 1 لیتر، 900 سی سی به مردم دادن ... بعد هم گرونش کردند هم حجمشو کم کردند هم توش آب ریختند ...
اومدن شبانه رو از ساعت 3 تا 7 کردن 1 تا 6 به جای این که بهتر بشه چیزیدن تو شبانه
شاید از همون اول هم معلوم بود اینا به فکر کاربرا نیستن و فقط به فکر خودشون هست:13:
واقعا مسخره هست سرعت دانلود زیر 10 هست برای من دای لاپ از این بالاتره
حتی من برای باز کردن صفحات هم مشکل دارم
یکی هم که کار ضروری داشته باشه بخواد دانلود کنه یا وب گردی کنه نمیتونه چون اتوماتیک باید با سرعت شبانه مزخرف کار کنه
قبلا نهایت طرف با همون یوزر روزانه میومد الان به اجبار باید این سرعت رو از ساعت 1 تا 6 تحمل کنیم
دوست عزیز شما از کدوم شهر هستید؟!!نقل قول:
امشب خیلی خوبه سرعت. 8تا لینک گذاشتم روی 120 هست.
و این که مگه سرعت شبانه برای همه یکسان نیست ؟!!! من شنیده بودم هر سرویس یا هر سرعتی بگیریم سرعت شبانه برای همه یکی هست ؟!!!
من که 60 تومن دادم سرویس یک مگ 3 ماهه گرفتم انقدر سرعت شبانه ام داغون هست بعد شما با 128 شبانه داری 120 دانلود میکنی!!!!:18:
در ضمن من از کرج هستم
ایول به صبانت
امشب خیلی عالیه
با 15 دانلود میکنه
انگار دارن به هرکسی با سرعت واقعیش سرویس میدن
واسه من که 128 ه میشه 16
یه کیلو هم تخفیف دادن شده 15
دمشون گرم
سرعت میانگین جهان 11.5 مگه ما داریم واسه چه سرعتی خودمونو میکشیم!!!!!
دمت گرم عجب حالی دادی به ما امشب ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم می خواستم ازینا بزارم، اما خوب 10 دفعش سایت speedtest رو باز نکرد، اون یک دفعه هم که باز کزد موقع تست کردن error داد .... فکر کنم مشکل حل شده چون دیگه کسی توی speedtest هم نمی تونه تست بگیره =))نقل قول:
خب خدا رو شکر همین طور داره بهتر میشه!!!!
دیشب از ساعت 1 کلا اینترنت قطع شد!!! یعنی چراغ اینترنت خاموش بود کلا
//اصفهان